Friday, May 25, 2012

SELAMAT TINGGAL KORANG


ASSALAMUALAIKUM...
Salam jumaat dan selamat pagi tuk korang yang sudi baca entry blog aku yang nih....Dipagi yang mulia nih bersyukur ke hadrat ilahi aku diberi peluang untuk terus hidup di dunia nih.. Arini awal sikit aku online buka aku giigh on9 awal-awal tau tapi arini aku mau pulang ke kampung halaman ku di Penang...

yeahh!!! dah lama xbalik penang rindu sesangat ngan family & bantal busuk kat dalam bilik tuh..haha...akuu balik ni pun sebab dapat undangan kenduri kahwin kawan-kawan sekolah..Alahai semua dah na kahwin aku nih bila lagi lah nak kahwin ..Jodoh dimana kau berada? muncul lahhhh...haha..

Sedikit rasa segan lak bila nk jumpa kawan-kawan yang dah beranak pinak nih...Bila jumpa kawan yang dh kahwin mesti dorang akan tanya "zack hg bila lagi nak kahwin?" ( zack tu nama panggilan aku dari zaman sekolah taw ) so jawapan aku "jodoh ngn duit xde lagi" haha...

Macam lah aku sorang ja yang xkahwin kan padahal ramai gila yang xkahwin lagi...Sebab pe dorang tnya aku ja? haaaaa...dulu aku lah digelar playboy sekolah ..haha ( statemnet berani mati ni) ! tu dulu la sekarang ni sorang pun xnak habuan nya!! haha...sekarang ni aku dah matang kan dulu kekanak g... :p

Doakan perjalanan aku selamat sampai..!! hye blogger penang...

24 comments:

are_lin@yu said...

org pnang ka?ayu kampung kt penang jgk ;-)

Rafflesia™ said...

:) selalunya orang yang diam2 ni kawin awal. hihihi :)

dah jodoh diorg dah sampai. kite bile lagi ye? hihihi :)

Ardini Izzati said...

Haha. Dinie ingat takmau blogging dah. Ehh blogger ohsemm takkan nak stop blogging gitu je kan kan kan? Haha. Take care. Jangan lupa pos buah tangan kat sini yerr :)

Anonymous said...

selamat samapi penang :D

Cik Zeeta said...

wahhh...
t.c :)

Tabuan Comot said...

bwk blik ole2 utk atc tau ;)

Nur Shuhada said...

perhhh,pengakuan berani mati..hehe
Penang tang mana?
xpe2.t ada la tu..mybe jodoh x smpai
ag.
sy doakan hairy di pertemukan jodoh
dgn wnita baik2 sokmo :)
and semoga perjalanan anda berada dlm
keadaan selamat sehingga sampai
Penang.amin :)

CikMunBlogger said...

selamat cepat dapat jodoh zack ! huhu .
mai laa singgah taiping sat . hehe :)

fatmasha said...

selamat brcuti n bertemu jodoh di kg sendiri hehehe...

Selendang Merah said...

perghh..perghhh...ang playboy ler...bawu nak jdkn abg ipar x jadi lah..ahahahah :P

Cik Cammy Lia said...

awk study lagi so kalo x kwen lagi pon xheran sgt hehe..umo bpe ni?

mohamad shazni said...

hye abam palayer..hoho..soal jodoh tuh..memang ssa sikit nak sebot...bnyk perkara yg perlu di ambil kire bro..^__^

Mk Syahir said...

melawat playboy jap..erk! [pinjam ayat SM] hahaha

NisaAdnan said...

kirim nasi kandar yee. bayar pakai duit hang dulu naa :)

bai baizura said...

selamat sampai lah

Sekeping Hati said...

safe journey hery, enjoy ur holiday! nk ole2 dr penang! haha. =P

Sekeping Hati said...

Safe journey hery, enjoy ur holiday. nk ole2 dr penang! =P

Fiza Diaries said...

Hye! kami blogger penang sedang menanti.. ^_^v

[PCL] said...

Penang kat mana tu ?..pcl mmg dpn blk SP.

LaLa mhdnor said...

musim sekolah ramai la kawen :)

kura said...

tu diaa. anak mami balik penang dah eihh. heehhh

9n0L4 said...

ade tu jodoh kat mane². die menyorok. ;)

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...kalau ada jodoh tak akan kemana2 pasti dia tetap akan hadir...;)

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy....kalau ada jodoh tak akan kemana kan...:)