Tuesday, May 15, 2012

KERETA API TERMEWAH DI ASIA TENGGARA


"maharajas Express"adalah kereta api mewah terbaru dari  India dan menjadi salah satu yang paling mahal di Asia ianya beroperasi sejak januari 2010. Bayaran yang dikenakan untuk seorang penumpang per hari adalah US $ 800 untuk sebuah Cabin Deluxe. cabin berikutnya dengan bayaran US $ 900 dan US $ 1.400 serta Presidential Suite dengan bayaran sebanyak US $ 2.500 per hari. kereta api ini mempunyai 24 gerabak termasuk ruang makan, ruang tamu, bar, dan sebagainya. setiap gerabak di dalam kereta api ini di ciptakan untuk seseorang penumpang menikmati suasana dan kemewahan gaya hidup maharaja.













sgt mewah teruja tgk train ni...hehe



12 comments:

Unknown said...

ni keretapi org mewah2...tp kt india ramai miskin...golongan kasta tinggi je ley naek train ni...huhu

Khairi Fakhri said...

perghhhhhh semart ar! tp org kaye je boleh ar naik. demmm -.-

Khairi Fakhri said...

perghhhhhh semart ar! tp org kaye je boleh ar naik. demmm -.-

Unknown said...

perhh.. mahal nak mampus.. baik lah aku guna duet tupi massage.. haha

Unknown said...

train yg biasa neh pon noni tak penah jejak kaki. apatah lagi yg ohcem mcm ni :D

tuanseliper said...

meh kasik duit sikit. nak g naik maharajas expresss-,-

Unknown said...

denggg..murahnya..

wei..hang nak join x??join cepat..cukup 30 penyertaan aku tutup..hahahaa

cik epal said...

perghh...SMART ahhh..teringin nak naikk... tapi tnggu kawen dgn anak raja dulu laa...baru mampu...hahhaha.. =) mcm hotel gitu

maszull said...

assalamualaikum hairy...cantik nyer mesti best bila menaikinyakan...:)

Nurfara Hani said...

dalam die mcm hotel dah.

Si Matatajam said...

Mmg Eksaited la akak tgk train ni... Mewah sesangat...

Sally Samsaiman said...

macam best gial kot...perghhh...