Sunday, May 20, 2012

BACKGROUND OVER ?

ASSALAMUALAIKUM..

over x?
Halo korang aku nak tanya pendapat korang nih boleh kan? .. Agak-agak backgorund yang aku guna sekarang ni over x? haha... tetiber tadi xde keja nak buat tangan nih gatai-gatai nak p ubah plak background nak sesuatu yang baru katanya..haha...macam over plak kan letak gambar sendiri kat balakang tuh!! auwwww maluu...haha

Ade x orang buat camni? kalau ade xpelah kalau xde aku rela kena "carut" haha... Korang pun tau kan kenapa aku berblogging.... okey itu saja setakat malam ni..hehe

Ada ke orang nak follow aku kalau camni? hehe

22 comments:

yayahnasake said...

awesome beb !!!! hehehe

nur_za said...

err...u letk pic i lagi lawa..kah2

FiekaOnie said...

oke jeee :D

Syakir Rahman said...

arghhhh....tidak... tukar2....hahahahahaha :P

hairy said...

@yayahnasake: hehe terima kasih tau! sja nk try esok2 tukar plak..haha

Sharon said...

Tukar pic lain! Gambar sendiri boleh dijadikan sebagai hiasan header atau shotbox kan. :P

hairy said...

@nur_za: haha nak ker?

hairy said...

@fieka: hehe terima kasih bg pndpt :-)

hairy said...

@syakir: haha knp2?

Eazy Izzuddin said...

awesome !
:D

Mk Syahir said...

not bad laa..tapi kalau kau selitkan sikit link blog aku lagi lawo..kah3

Syakir Rahman said...

ntah la... nmpk serabut skit...huhuhu... tp sukati ko la...blog ko.hahaha... aku stil akan dtg sni jugak ^___^

mohamad shazni said...

ok la ni bro..model kat belakang tuh hensem kan..lau letak pic aku pon ok gak ni..hehehe^_^

KorN said...

the previous one is better.. tapi pedulik hape, blog sniri buat je ape suka.. haha

Ety said...

pehh. stylo nih :)

✿ SyimaDeen ✿ said...

Awsome , Superb , Amazing and WOW ! *Terbeliak mata*

bai baizura said...

kalau dah namanya retis background gambar tgh korek idung pon hokey.ahahaha:))

Nur Shuhada said...

ada je owg bubuh background gmbo sndri ..not bad jgk la..
:D

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wokey ! nampak smart cool kalo bergitu !
kalo nk sweet lagi letak la pic2 kite org yg chumel2 nie kn !
ahahahaha..

NAL said...

NAL tgk ok jer..nampak eksklusif sgt..

ctk said...

eh lawa lah...letak ler :D

nur_za said...

nak2..haha