Wednesday, May 23, 2012

PESERTA MASTERCHEF SELEBRITI MALAYSIA

ASSALAMUALAIKUM...
Entry arini nak berkongsi kat korang yang belum tahu peserta masterchef selebriti malaysia...Kalau yang dah tahu tuh bagus lah kan..hehe..! meh lah kita tengok senarai 16 peserta yang yang mewakili badan-badan kebajikan masing-masing yang akan menunjukkan kehebatan mereka beraksi di dapur...

SIAPA PILIHAN ANDA?

25 comments:

CikMunBlogger said...

huhu . dato' fazley ? kalau pandai masak , memang pakej lengkap . ehem ehem ~ ~ huhu .

hairy pandai masak ke ? hehe :p

mohamad shazni said...

err..mana kau..tade pown..hahaha..^__^

KorN said...

gemuk nya sarena skang nie...
ape kes azwan ali jadi cenggitu

Selendang Merah said...

guwa pilih tomok dan angah..eh x pe kew? guwa pilih dua? kah2

sis92 said...

peh dr faiz pun ada uwaahh

Busyra Bt Takiyudin said...

suka karl shafek, tomok, jehan.. ceh tamak tol.. hehe

ツ JanDiStory ツ said...

DR FAIZZZ ! HAHA, tak sabar nak tengok :)

Nur Shuhada said...

tudia aih,,Angah RL pn masuk gk.DR Faiz pn ada..hui cayalah.haha..mesti kecoh ar nanti..hehe :)

hairy said...

@cik mun: haha pndai lah juga nak mkn ape ckp jer..hahah

hairy said...

@onie: haha sebab p aku nk msuk dlm tuh! haha

hairy said...

@korn: gemuk lah dh beranak pinak..haha! azwan ali tu no komen..haha

hairy said...

@selendang merah: haha boleh lah nk pilh semua pn xpa...haha

hairy said...

@sis: ehem2..minat la tuh..haha

hairy said...

@busyra: haha sekali skla tamak xpe..haha

hairy said...

@jandistory: aumm!! minat sgt la tuh..

pepol said...

geli betul tgk pix azwan ali tu,hehehe

lola delova said...

tak tahu nak support sape ni. semua best2. Dato' Fazley? Dr. Faiz? Tomok? Serena? haha..i wish guys will win! barulah cool!

bai baizura said...

wa pilih hafiz awan nano.ehh takdek ek ? HAHAHA

roziahojijie said...

mcm best je .. tp sedih tak de astro lah nk tgk . huhu ..

Pezol Stylez said...

amboi amboi amboi...hakak azwan ali pon ikot na..meletups dapor uols!!

Pecinta pink^^ said...

wah,macam best je..yg season 1 pun tak tengok...season 2 pun tak bole tengok..astro xdak..hukhuk

Puteri Diyana said...

weee..rjin btol arts2 ni nk challenge msk.hee..good! :D hoho.btw.pu3 x plh sape2.. :D nice entry :D

LuVidA^^ said...

bole thn gak peserta ni

kura said...

komfom sarena menang ni!

Si Matatajam said...

Suka tgk farouk sebab dia pandai masak dan pandai wat lawak slumber..