Wednesday, July 17, 2019

Wednesday, June 26, 2019

CARA UNTUK DAFTAR BIGPAY DAN KELEBIHAN BIGPAY

APA ITU BIGPAY | BIGPAY | KELEBIHAN BIGPAY | BIGPAY MALAYSIA , CARA MUDAH DAFTAR BIGPAY 


Apa itu Big Pay? Bigpay adalah e wallet yang membolehkan kita semua membuat transaksi dengan mengunakan kad dan juga apps di telifon pintar kita sahaja. Kad big pay ini juga merupakan kad bersifat prepaid , maknanya anda perlu topup duit anda ke dalam kad bigpay ni untuk membuat pembelian di mana mana tempat yang terima mastercard di dalam dan luar negara. Selain itu anda juga boleh buat pengeluaran di mana mana ATM.


Tak berapa jelas lagi? contoh dia yang senang untuk faham , Hp korang pakai topup dan kalau nak call kena topup dulu untuk buat panggilan dah abis duit kemudian topup lagi... Sama macam bigpay juga dah topup duit baru boleh beli barang, bayar isi minyak dan sebagainya. Bukan kad kredit yea ianya prepaid.





Kelebihan utama bigpay seperti berikut :
- Dapat big point air asia sebab big pay merupakan e- wallet Air asia.
- Dapat kadar tukaran terbaik jika anda berada di luar negara
- Pendaftaran bigpay adalah percuma.
- Big pay boleh di gunakan di mana mana mesin atm seluruh dunia. ( kadar cas RM6 local , RM10 luar negara )
- Dapat penjimatan dan offer dari Air Asia.
- Track perbelanjaan anda. jadi anda boleh tengok transaksi pembelian..
- Topup Rm50 dpt 1 point, beli brg RM20 dpt 1 point.



Macam mana nak daftar bigpay?Okeh boleh ikut langkah di bawah.Sebelum tu korang boleh install dahulu apps BIGPAY di telifon pintar anda..


- Masukkan nombor telifon anda.

- Kod verifikasi akan di sms ke telifon yang anda daftar kemudian masukkan verification code
- Buat pasword anda ( mcm kad bank tu )

- Kemudian akan keluar detail berkaitan diri anda seperti alamat, nama dalam ic ( jangan nak tipu tipu ) , tarikh lahir dan kod referral . Kod referral penting untuk proses seterusnya. Anda cuma masukkan kod ini sahaja LRSQQLMNRO 

- Masukkan alamat rumah untuk proses penghantaran kad ke alamat korang. Nanti akan di cas RM20 untuk proses ni yea..Hanya topup sahaja di dalam apps pada hp anda.RM20 nanti akan ada semula dalam kad anda..

- Nanti dah isi semua detail korang kena sah identiti korang dulu tau. Snap ic dalam petak yang diberikan dalam apps tu kemudian korang kena selfie pulak untuk sahkan muka korang sama ke tak dengan ic.Proses ni ada yang cepat 2-3 hari dah approve kalau gambar selfie tak dapat nak detect akan amik masa 3-5 hari macam aku..haha..Orang lain lewat daftar sehari dari aku dapat dulu.Jangan selfie dalam gelap biar lah buruk pun bukan sapa nak tengok..

- Dah settle semua tunggu la plak proses untuk kad sampai, semua akan di beritahu dalam kad anda tau. Delivery - in transit - lepas tu dapat kad. Kalau dah dapat anda tekan sahaja receive card pada bahagian bawah..itu sahaja proses untuk dapatkan kad dari Bigpay.

Nanti bila dah terima kad korang hanya perlu aktifkan kad anda sahaja, masukkan code di belakang card nanti.Semua apps akan ajar step by step tak perlu risau kalau tak tahu. Kemudian topup lah duit anda dan cari la point sebanyak yang mungkin.

Referral code : LRSQQLMNRO





Tak paham boleh dm di instagram kami di bawah.






Nak review produk di blog dan instagram?
klik link di bawah..

Email: hazwan943@yahoo.com.my
Instagram : hazwan hairy 

Sunday, March 24, 2019

PAKEJ PERCUTIAN KE PULAU PERHENTIAN 2019 | PAKEJ PRIVATE PULAU PERHENTIAN

PAKEJ KE PULAU PERHENTIAN 2019 | PAKEJ PRIVATE KE PULAU PERHENTIAN


Pulau Perhentian adalah salah satu pulau di Terengganu dan merupakan antara pulau paling cantik di Malaysia dengan keindahan air laut, batu karang dan permandangan indah Pulau Perhentian. Setiap tahun lokasi wajib untuk aku bercuti adalah pulau perhentian. Mungkin hampa juga sudah beberapa kali jejak kaki ke sana atau mungkin baru yang nak bercuti di Pulau Perhentian.

Tidak perlu risau jika hendak ke Pulau Perhentian kerana terdapat pelbagai pakej yang ditawarkan dari harga yang biasa sehingga yang luar biasa bergantung kepada tempat penginapan yang hampa pilih. Untuk entry ini aku nak perkenalkan kepada yang berminat nak ikut serta pakej pada tarikh berkenaan boleh lah berhubung dengan nombor di bawah.


Pakej ini merupakan pakej private yang ditawarkan oleh Projek Travel dan untuk trip ini pihak Projek Travel juga akan menyertai, lebih faham pakej ini di kendalikan oleh individu yang bersama sama untuk bercuti. Mana nak tau boleh ikut bercuti di tempat lain nanti yang penting hampa jenis sporting lah.

Jika anda tidak mahu mengkuti apa apa dari Projek Travel , anda boleh buat haluan sendiri sahaja seperti berjalan jalan dan sebagainya. Pakej yang ditawarkan termasuk Penginapan , Pengangkutan ( bot ), island hopping , sarapan pagi , bbq dan juga makan tengah hari, malam yang akan di masak bersama sama. Semua keperluan pihak Projek Travel akan sediakan anda perlu bayar harga berikut untuk join percutian ni. 

Kira macam team hiking la juga tetapi kali ni buat pakej bercuti di pulau.Tetapi projek Travel hadkan untuk 16 orang sahaja untuk 4 bilik di Shari-La Island Resort , Pulau Perhentian. Hanya kosong untuk 4 orang sahaja 1 bilik dewasa. 4 orang lelaki atau 4 orang perempuan yang sporting dan boleh masuk dengan semua orang jenis diva harap maklum..haha

Butiran seperti di bawah..

3h2m RM380
Peak Season
Bilik : Suite Room ( 2 katil queen )





Sebarang pertanyaan boleh dm kami di instagram di bawah..






INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :hazwan943@yahoo.com.my 

Friday, March 22, 2019

BORONG BISKUT RAYA HOMEMADE MODAL SERENDAH RM170| TEMPAHAN BISKUT RAYA SECARA BORONG

TEMPAHAN BISKUT RAYA SECARA BORONG | BORONG BISKUT RAYA | BISKUT RAYA HOMEMADE | KUIH RAYA BORONG | TEMPAHAN KUIH RAYA 

Sedang mencari biskut raya homemade secara borong? Jangan risau anda boleh menjana pendapatan menjelang hari raya tanpa bersusah payah untuk membuat biskut.. Dengan hanya mengeluarkan modal serendah RM170 sudah membolehkan anda menjadi seorang tauke atau agent biskut raya.



Inh Empayar nusantara mengeluarkan produk biskut kuih raya kepada yang berminat untuk menjana pendapatan harian mahupun ketika perayaan. Proses pembuatan biskut ini adalah 100% homemade, 100% bumiputeta yea bukan kilang. Proses pembuatan biskut ini di lakukan di kampung Bukit Teh , Pulau Pinang.

Untuk dapatkan stok anda perlu membuat tempahan awal 1 minggu terlebih dahulu kerana kami tidak  buat stok simpanan untuk satu jangka masa. Kami mahukan sesuatu produk yang itu fresh kepada agent ataupun pengguna. Kualiti sesuatu produk wajib di utamakan untuk kepuasan pembeli! 


Untuk borong biskut kami tidak letakkan apa apa stiker pada balang , ini adalah memberi peluang untuk anda jenamakan sendiri label anda pada biskut. Menarik bukan? tak perlu letih letih nak buat apa apa pun ,hanya perlu promosi untuk mencari pelanggan sahaja.

Berminat? boleh refer detail di bawah untuk butiran selanjutnya

Jenis Biskut Raya 2019
* Florentine cookies ( 50iji )
* Tart nenas ( 30-40 biji )
* Almond Crunchy ( 40-50biji )
* Brownies cookies ( 50 biji )
* Samperit susu & kastad ( 40-50biji )
* Biskut buah pinggang (30-40 biji)





Harga borong 
* Florentine 10 balang RM200 (50biji/balang )
* Biskut buah pinggang RM170 ( 10 balang )
* Tart Nenas & lain lain 10 balang RM190 

Harga jualan per balang 
* Florentine cookies ( 50iji ) = RM25-RM28
* Tart nenas ( 30-40 biji ) = RM24-RM28 
* Almond Crunchy ( 40-50biji ) = RM24-RM28
* Brownies cookies ( 50 biji ) = RM24-RM30
* Samperit susu & kastad ( 40-50biji ) = RM24-RM28
* Biskut buah pinggang (30-40 biji)= RM20-RM25


Jadual tempahan untuk raya :
Last order : 5.5.2019 
Delivery : 13.5.2019 ( Sekitar Kuala Lumpur , Sekitar Lembah Klang )

Last Order : 26.5.2019
Delivery : mulai 27.5 sehingga 3.6.2019 ( seluruh Pulau Pinang )

Minimum order untuk harga biasa adalah 2 balang..

Berminat untuk dapatkan butiran selanjutnya boleh whatapps nombor  dibawah 

Whatapps : 0175945084 





Nak tanya apa apa lebih cepat?cari detail bawah...

INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :hazwan943@yahoo.com.my 





Thursday, March 21, 2019

DROPSHIP KURTA RAYA DIPERLUKAN | DROPSHIP RAYA 2019


DROPSHIP KURTA UNTUK RAYA 2019 | DROPSHIP KURTA | KURTA SLIM FIT | KURTA BORONG 

Kepada yang berminat untuk tambah pendapatan harian dan juga semasa hari raya 2019 boleh segera hubungi inh clothing.Inh clothing sedang mencari dropship baru untuk penjualan kurta bagi tahun 2019. Jadi ini lah masanya kepada sesiapa yang bersungguh sungguh untuk tambah pendapatan boleh segera ambil peluang ni.




 Tidak dikenakan apa apa bayaran untuk menjadi dropship inh clothing dan juga tiada paksaan dalam buat sale.Mudah saja jika anda buat anda dapat jadi jika anda berusaha lebih anda dapat lah lebih.Kenapa tak ambik bayaran?mesti ada yang tak bersunggoh sunggoh untul menjual,yealaa tak ambik bayaran kan...okk bagi kami mudah saja mcm awal tadi anda buat anda dapat.




Bahan bahan semua akan di berikan kepada anda yang berminat.Tugas anda semua adalah promote barang ,amik bayaran dari customers,past kepada kami detail customer bank in harga dropship dan kami akan pos..mudah kan? Untuk lebih lanjut oleh segera whatapps.


Kepada yang berminat untuk tambah pendapatan sampingan dengan menajdi dropship boleh lihat detail di bawah..

.
🔹DROPSHIP DIPERLUKAN🔹
📲Whatapps:
•014-6144789
•014-6144789
•014-6144789
.
🔸Kurta kasual (moden)
🔸Kurta slimfit 
.
DROPSHIP
• Tak perlu bayar apa-apa.
• Tak perlu simpan stok.
• Tak perlu pos barang.
• Ada group untuk support & info.
• Komisen RM7 - RM20/item
. Reward jualan

.
SENARAI AGENT:
@inhclothingjohor
@inhclothing_penang
@inhclothingutara
@inhclothingkedah
@inhclothingmelaka
@mh.butikmanis
@inhclothingputrajaya
.
.

ANDA BERMINAT UNTUK BUAT ATAU ADA KURTA DESIGN DAN JENAMA ANDA SENDIRI?MODAL SERENDAH RM2000 SAHAJA..
BACA LINK DI BAWAH..





INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :hazwan943@yahoo.com.my 

Saturday, February 23, 2019

KELEBIHAN BIZZYBODDY AS LEGACY BY DATO SERI ALIFF SYUKRI


KELEBIHAN PRODUK BIZZYBODDY , PRODUK BIZZYBODDY BY DATO SERI ALIFF SYUKRI ,CARA PENGGUNAAN BIZZYBODY ,

Bizzyboddy meruapakan salah satu produk viral yang di asaskan oleh usahawan terkenal Dato Seri Aliff Syukri. Produk bizzyboddy telah berjaya menurukan berat badan pengguna yang sudah mencuba. Tidak perlu menyiksa perut untuk tidak makan makanan, dengan hanya minum bozzyboddy anda tidak akan berasa lapar.

Berikut di bawah merupakan kelebihan produk bizzyboddy kepada kita semua yang mengalami masalah untuk menurunkan berat badan.





Macam mana nak dapatkan semua produk ni?Boleh refer di bawah 

*Bizzyboddy
*Bizzyboddy crem
*Mandian Gel bidara
.
Whatapps :
0175945084 atau 0146144789
.
www.wasap.my/60175945084/aslegacyproduk
www.wasap.my/60146144789/aslegacyproduk
.
COD : Damansara damai, Kota Damansara, Sri Damansara, Sungai Buloh, Mutiara Damansara , Damansara Perdana, Bandar Utama , Kepong dan sekitar Petaling jaya serta Kuala Lumpur.
.
Charge COD : RM5  ( Beli 2 barang FREE POSTAGE )
.
Postage :
RM8 SM
RM11 SS
Beli 2 barang FREE POSTAGE 

Terma FREE POSTAGE untuk 2 barang adalah
* 1 bizzyboddy + 1 mandian gel bidara 
* 1 bizzyboddy + 1 bizzyboddy contour cream
* 2 botol bizzyboddy
* 2 kotak bizzyboddy contour cream

2 botol gel mandian bidara add postage
.
Instagram : www.instagram.com/aslegacydamansara_







Nak review produk di blog dan instagram?
klik link di bawah..

Email: hazwan943@yahoo.com.my
Instagram : hazwan hairy 



Thursday, February 14, 2019

TESTIMONI PENGGUNA BIZZYBODDY DATO ALIFF SYUKRI

TESTIMONI BIZZYBODDY | KELEBIHAN BIZZYBODDY | CARA PENGGUNAAN BIZZY BODDY

Di bawah merupakan testimoni pelanggan kami yang telah berjaya mengurangkan berat badan , menghilangkan masalah lemakmasing masing dengan menggunakan produk bizzy boddy , gel mandian bidara , bizzy boddy contour cream.
























Untuk bacaan lebih lanjut mengenai Bizzy boddy boleh tekan link di bawah ..

Macam mana nak dapatkan semua produk ni?Boleh refer di bawah 

*Bizzyboddy
*Bizzyboddy crem
*Mandian Gel bidara
.
Whatapps :
0175945084 atau 0146144789
.
www.wasap.my/60175945084/aslegacyproduk
www.wasap.my/60146144789/aslegacyproduk
.
COD : Damansara damai, Kota Damansara, Sri Damansara, Sungai Buloh, Mutiara Damansara , Damansara Perdana, Bandar Utama , Kepong dan sekitar Petaling jaya serta Kuala Lumpur.
.
Charge COD : RM5  ( Beli 2 barang FREE POSTAGE )
.
Postage :
RM8 SM
RM11 SS
Beli 2 barang FREE POSTAGE 

Terma FREE POSTAGE untuk 2 barang adalah
* 1 bizzyboddy + 1 mandian gel bidara 
* 1 bizzyboddy + 1 bizzyboddy contour cream
* 2 botol bizzyboddy
* 2 kotak bizzyboddy contour cream

2 botol gel mandian bidara add postage
.
Instagram : www.instagram.com/aslegacydamansara_








Sunday, January 20, 2019

TEMPAHAN BAJU REWANG | CONTOH DESIGN BAJU REWANG DAN TSHIRT KAHWIN

TEMPAHAN TSHIRT REWANG | TEMPAHAN BAJU REWANG | CONTOH DESIGN BAJU REWANG | PRINTING BAJU MURAH 


Kepada sesiapa yang sedang mencari tempat untuk tempahan printing baju family day, baju persatuan , baju group atau baju kumpulan, baju rewang , baju kahwin , baju couple , baju kelas , baju korporat , baju muslimah dan pelbagai jenis baju printing boleh terus berhubung dengan Tshirt Printing IH.

Di bawah merupakan contoh design dari pelanggan yang menempah baju di Tshirt printing IH. untuk lebih gambar dan testimoni dari pelanggan , boleh refer detail di bawah dan tekan saja link untuk lebih cepat.








Tshirt Printing IH menyediakan perkhidmatan silkscreen baju, heatpress baju, sulaman baju korporat, menjahit baju mengikut design anda dan sebagainya..Harga yang di tawarkan serendah RM13/ pcs mengikut terma dan syarat.

Kami juga menerima tempahan untuk cetakan ( Sulaman / Silkscreen )

 Corporate Shirt / F1 Uniform
 Vest
 T-shirt Muslimah
 Quick Dry Roundneck & Collar
 Cap
 Polo Shirt
 Jersi
 Jacket

Kami juga menerima tempahan baju Custommade dari anda dengan harga yang berpatutan...

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi :

Hp        : 016 - 9645287 / 017-5945084
Email    : ihcube.ent@gmail.com

Instagram : @tshirtprinting_ih 
Website : www.ihcube.com
Facebook  : TSHIRT PRINTING IH  & MH PRINTING 





Sunday, January 13, 2019

TEMPAHAN TSHIRT PRINTING FAMILY DAY

CETAK BAJU MURAH | TEMPAHAN TSHIRT PRINTING | TEMPAHAN DESIGN PRINTING BAJU | PRINTING BAJU MURAH


Kepada sesiapa yang sedang mencari tempat untuk tempahan printing baju family day, baju persatuan , baju group atau baju kumpulan, baju rewang , baju kahwin , baju couple , baju kelas , baju korporat , baju muslimah dan pelbagai jenis baju printing boleh terus berhubung dengan Tshirt Printing IH.

Di bawah merupakan contoh design dari pelanggan yang menempah baju di Tshirt printing IH. untuk lebih gambar dan testimoni dari pelanggan , boleh refer detail di bawah dan tekan saja link untuk lebih cepat.






Tshirt Printing IH menyediakan perkhidmatan silkscreen baju, heatpress baju, sulaman baju korporat, menjahit baju mengikut design anda dan sebagainya..Harga yang di tawarkan serendah RM13/ pcs mengikut terma dan syarat.

Kami juga menerima tempahan untuk cetakan ( Sulaman / Silkscreen )

 Corporate Shirt / F1 Uniform
 Vest
 T-shirt Muslimah
 Quick Dry Roundneck & Collar
 Cap
 Polo Shirt
 Jersi
 Jacket

Kami juga menerima tempahan baju Custommade dari anda dengan harga yang berpatutan...

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi :

Hp        : 016 - 9645287 / 017-5945084
Email    : ihcube.ent@gmail.com

Instagram : @tshirtprinting_ih 
Website : www.ihcube.com
Facebook  : TSHIRT PRINTING IH  & MH PRINTING