Tuesday, May 8, 2012

MELEPASI SASARAN !!! CONTEST DITERUSKAN

ASSALAMUALAIKUM...
Dalam entry contest aku ada cakap
penyertaan akan terbatal serta merta jika tidak melebihi 20 penyertaan dari tarikh ditutup..
jadi disini aku nak umumkan contest berjalan seperti biasa sehingga tarikh tamat oleh sebab sekarang penyertaan melebihi 20.xsangka plak ramai join masa awal berdebar giler nak publish,,.Alhamdulillah terima kasih dekat blogger-blogger femes iaitu anda semua yang sudi memeriahkan lagi contest kali kedua aku ni..sangat2 terharu dengan sokongan korang terus aku jadi lebih bersemangat untuk berblogging...
insyaallah aku akan berusaha "UP" kan hadiah dalam sesi pujuk memujuk nanti..haha..ada penaja lain?

INILAH PENAJA AKU
(kalau korang terbaca entry ni boleh lah LIKE PAGE FB NI ok tiada paksaan langsung disini jika mahu penaja juga boleh lah mencuba..haha)

BOX CREATIVE
IH EMPAYAR NUSANTARA

korang yang belum join boleh KLIK DISINI
hadiah bernilai RM105 untuk dimenangi.
selamat mencuba

2 comments:

[PCL] said...

maaf...baru ada kesempatan singgah sini dan...aku cuba join ptg nt.

Syakir Rahman said...

yea ^__^