Monday, May 21, 2012

FUHH BACKGROUND MELETOPP X?

ASSALAMUALAIKUM...
TERBARU..
Yeahh!!! entry semalam aku gigih nak tukar background blog tapi xjadi kan kini sudah menjadi !!! haha...korang rasa camna? over melampau ka, meletop ka , apa2 ka... hehe...nampak kan background ni masih mengekalkan ciri-ciri liku-liku kehidupan hazwan hairy....bertemakan tagline "sejuta langkah kembara impian hazwan hairy" ini lah blog aku..walawehhh!!!!

SEMALAM PUNYA..
 Terima kasih sangat-sangat kat korang yang sudi bg pendapat tuh aku sangat hargai ok ...mayb nampak serabut sikit kot sebab nampak 3 gambar..korang memang sempoi lah weh!! walawehhh rasa bersyukur dapat kenal blogger-blogger hebat cam korang...





21 comments:

NisaAdnan said...

awat COOLLLL sangat background hang! jelesss ni .__.

Muhamad Azam said...

HAAA!! ni bagus.. OK!!

KorN said...

haa.. yg ni better lah baru ngam dengan header... masyukkk...

Mk Syahir said...

apesal kepala kau kena tetak?

bai baizura said...

nsemmm wooo background tang pelangi tu. hahaha:))

Nur Shuhada said...

walawehhhhh......cantik background ni..lawa n cun la..hehe ;)

Syakir Rahman said...

haa, yg ni ok..x serabut sgt...kene ngan tema header,

weyh cmner ko crop kan gmbr ko bg ade frame kemas mcm dlm gmbr ko tga dduk tuh???

CikMunBlogger said...

hehe . comel jea bg dye :)
smart smart !

kura said...

amboi tag line dia. dah mcm harapan marya hanya impian!

Fiza Diaries said...

walawehh.. superb laa blog wan.. ^_^

✿ SyimaDeen ✿ said...

Smart laa nih :) Awak Kreatif . Jeless Kay Jelesss -,- Hehee .
Good Job !

Pecinta pink^^ said...

mantoppp der.hikhik.smart2..:P

Pecinta pink^^ said...

menunggu kputusan hari esok dengan penuh debaran..hakhak..by the way anda dah terpilih di sini la http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/blogger-wanita-blogger-lelaki-sama.html hee:P

FiekaOnie said...

smart seyh. :D

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wokey style smart n cool ! =)

sis92 said...

mengancam ok bye.

NAL said...

yang ni nampak la sesuai dengan header blog..memang cool sangat :)

Nurmaisarah Azmi said...

wow, nice..=) sesuai sangat..
nak tukar jugak la~~
=)

Si Matatajam said...

Bagi akak dua2 bground tu pun elok ja dik..

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...memang sempoi tapi menarik hati...;)

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy....blogger peramah n periang ada di situ...:)