Saturday, May 19, 2012

DARI ANGAN2 JADI REALITI

ASSALAMUALAIKUM
selamat pagi korang arini aku terbangun awal & trus siapkan entry sebab aku dah bersemangat waja..haha

Apa perasaaan anda bila angan-angan yang anda impikan menjadi realiti?.... bg aku sangat-sangat lah terkejut bila angan-angan yang aku selalu berangan selama ni dalam hati mnjadi kenyataan.....sekadar suka-suka ja berangan maklumlah aku ni kuat berangan sikit then sikap aku ni suka memikirkan benda ke hadapan..haha..
mesti korang tertanya-tanya apa yang aku selalu berangan kan?..tp bukan aku inginkan tau then aku xpernah nak mention kat suma orang apa aku dok berangan tu..dengan secara tiba-tiba nahhh alhamdulillah ada kejutan untuk aku...fuhhh!!!

waiting next entry sebab bahan belum ada..hehe.. yeahhhh...

14 comments:

NAL said...

NAL pun pernah alami apabila angan2 jd realiti. memang rasa terkejut. ^^

mohamad shazni said...

apa yg awak selalu berangankan

hairy said...

@nal : so rsa puas ati x?haha

hairy said...

@onie: saya impikan sesuatu yg pelik..haha

Eazy Izzuddin said...

hey salam kenal :D

ZWAN SABRI said...

Mestila tersangat eksaited klaw angan2 jadi realiti.. :)

kura said...

amboih. semangat kau bro bangun utk berblog. hidup blog! hahha

hairy said...

@zwan: haha angn2 aku dh jd realiti :p

hairy said...

@kura: haha ada somthing pesial lah kura..waiting...

Syakir Rahman said...

ni mesti psal msuk mjlah remaja kn??? hahaha...tahniah weyh ^__^

Awan Nina said...

untunglhaaa...

Anonymous said...

Great Idea Hairy :-) Keep it Up ! From Caroline ( Carol's Place Hair Studio )

maszull said...

assalamualaikum hairy...apalah yg diangankn tu ek menjadi kenyataan plak tu...:)

Nurfara Hani said...

best kan kalaw angan2 tu jadi realiti? macam2 yang diangankan ni.