Friday, May 11, 2012

NASI KANDAR LINE CLEAR


ASSALAMUALAIKUM
Nasi kandar fareed line clear penah dengar x?! ..haaaa yang taja makanan "melodi" tuh...haha...tapi ni bukan dekat penang ea tapi cawangan  ja dekat Bukit Rahman Putra Sg Buloh.. penah juga masuk JJCM lepas,  so tersangat femes lah dekat area sini... Tadi petang masa dok "menyalin slogan-slogan" mereka yang join contest tuh tiba-tiba teringat nasi kandar kat penang so ape lagi mula lah mengatur langkah naik ferrari aku terus ja g beli...

 Dah sampai xde nak cakap banyak dah terus g pilih amik ayam seketul, sotong sekor, sayur kobis.. Nafsu makan membuak-buak sekali nak bayar sekali kena 9hinggit... Puas ati kan !! haha...so ni lah dinner aku malam ni jemput makan korang...
Alhamdulillah dah selesai dinner untuk malam ni perut pun dah kenyang ni dah macam ular sawa dah..haha..korang makan ape?

10 comments:

bai baizura said...

terbaikk lah makan sorang jek-,-

hairy said...

@baizura: haha sbb lapaq sgt..

Syuhada Nasya said...

OMA ! SEDAP NYA .. DAH LA LAPAR NI .. TGOK PULAK NC KNDAQ ALOLO..

hairy said...

@syuhada: tggl ayam ja nih..haha

mohamad shazni said...

ah kau..makan ta ajak...majok ah gini

Pecinta pink^^ said...

dekat brp?fuhh xtau pulak.area mne tuh?

inche hlovate said...

kawe makn angin je malm ni huhu

Cik Nur said...

sedapnya nampakkk..!

Awie Omar said...

balik keje tak sempat nak singgah mane2 beli makan. kebulur je la malam ni. tunggu esok je la makan hehehe

Nur Shuhada said...

perrhhh..sedap nye,terus terliur ;)
lme x mkn nsi kandaq nih.hehe