Tuesday, May 8, 2012

SEGMEN BLOGWALKING SAMBIL TAMBAH FOLLOWERS



ASSALAMUALAIKUM...
Ehem kini giliran aku plak nak join segmen yang telah di taq ni...Ditaq plak oleh kawan iaitu ONIE KACAK
so aku nak try lah join tapi terpikir sapa lah aku nak taq..haha..1st time aku join segmen yang kena taq-taq ni rasa blur sgt kang taq kena marah plak..haha...
btw yang menariknya si owner blogger yang wat segmen ni iaitu ADIBAH AMALINA syarat2 beliau yang no 8 tuh menarik minat aku..haha...she say
Header sapa 5 orang yang tercantik tercomel saya promote blog dia selama sebulan
dengan berangan nya aku ..........(no answer) haha

mengenai blog hazwan hairy?
ni diaaa
jari ini menaip entry blog untuk tatapan umum mengenai kehidupan,perjalanan hidup aku
yang penuh dengan liku-liku  untuk mencari sinaran hidup bersama family yang disayangi,
orang yg aku sayangi,sahabt&kawan yang aku sayangi yg bertahtha dlm hati ini berserta
idea2 fakta yang aku dapat kongsikan bersama anda
dan
aku menulis bukan untuk mencari glemer tapi untuk berkogsi bersama-sama.


maksud HEADER nak tau KLIK SINI
 kena taq
pezol stylez
mur cantik
noni
jangan marah taw...haha

JANGAN LUPA JOIN CONTESTHAZWAN HAIRY OK KLIK SINI
HADIAH BERNILAI RM105 UNTUK DIMENANGI

5 comments:

mohamad shazni said...

haha,,style lah..sgt menrik namaku itu..hehehe.

Adibah Amalina said...

Thanx sbb dh join segmen.. HAHA
Salam perkenalan !
Gudluck dlm dunia blogging.. :)

nur_za said...

nur tertnya2 jgk..spe la mur cntik tu
apa la..typo taw..kekeke
maceh tag...

KESAH D!AR!Kツ said...

bw here..dari segmen yg sama..datang melawat tuan tanah (^_^)

Schaa Al Hassan said...

lalu lalu sini dari segmen yang sama ^^