Tuesday, May 22, 2012

EMAIL DRI PEMINAT ? FUHHHH

ASSALAMUALAIKUM
Hari ni bangun pagi-pagi tetiber terus terasa nak buka email.... Selalunya xpernah nak buka email pagi-pagi buta nih maklumlah nak tengok apa kan.. Buka tadi tengok yang lain semua xbp nak "berjenis" twitter ja pastu satu email ni ada nama... So aku buka dan baca lah email yang dikiramkan oleh seorang gadis bernama ili... alangahkah terkejutnya bila aku dapat email macam tuh..nak tau dia tulis ape? tengok bawah!!
salam perkenalan... boleh sy tau..anda buat blog berdasarkan pe yg anda lalui dlm kehidupan atau bermain dgn imaginasi? sy hendak belajar membuat blog, tp tak tau nk tulis pe... 
Ini jawapan aku...
salam prkenalan ili...saya menulis tentang perkara yg dilalui dlm kehidupun seharian saya...apa yg kita lalui if bersesuaian dan dpt menarik minat org lain baca just teruskan mengarang..makesure apa yg kita tulis tuh biar lahir dari hati kita dan ikhlas. Baru nanti org view blog kita dorg akan selesa dan follow blog kita...btw saya ni baru lagi dalam dunia blog ni then saya baru juga nak bertapak..gudluck ili..

 fuhhh!! mau aku xterkejut..kenapa beliau memilih untuk bertanya aku yang baru sangat dalam dunia blogging nih...sangat teharu bila dapat email camni..kalau korang cmna?hehe
MAYB BLOG MASUK REMAJA KOT KAN ADE ORG EMAIL..HEHE
TERIMA KASIH REMAJA
SGT2 APPRECIATE
Aku akan terus menulis walau apa pun yang akan terjadi..terima kasih buat ili kerana anda dah buat saya lebih bersemangat....-peace-

37 comments:

KorN said...

Makin pemes dah sekarang... layan fans gitew.. nnti buat fanclub plak yew...

restu bulan mish miera said...

nice entry..xsalahkan kalo kite berkongsi...

inasazali said...

bgs2...mcm tu la smngat seorg blogger kn..btw keep it up :)

Muhamad Azam said...

retiss retiss!! apepon kekalkan prestasi!! YAAAWW

CikMunBlogger said...

hohoho . tahniah hairy ade peminat ! yang selalu PM mun nak tnye pasal edit blog jea . hehe . semoga makin banyak peminat nye . jadi retis dah yuu ! hehe :p

Syakir Rahman said...

wah3... mmg terbaek...
saya pon nk blaja gak mcm ner nk jadi mcm hazwan hairy ni...hikhikhik

RnRMy said...

untung laa ade peminat setia :D nasib xmintak autograph

mohamad shazni said...

wah abam hairy ni da makin pemes lor..da macam retis pulopo die..lepas ni kena serbu ngn paparazi la pulop..hahaha

hairy said...

@korn: haha! na ade weh....haishh xkn la smpai cmtu skli..haha

hairy said...

restu bulan :yeaa!! betul tuh moh lah knl2 ea...hehe

Liyaa Mf said...

Wahhhhhh! Siap ada peminat yang nak berguru. Ehem. Tahniah! Btw, first tyme aku dtg sini. Baca 3 latest entry, entry sempoi2 & santai. Tak heran ada yg suggestkan blog kau ni masuk remaja. Tahniah lagi!

Eh ehh, tak layak pun aku nak review entry2 kau. Cuma bg pandangan berserta pujian je. Tahniah dah femes! Tak lama lg follower jadi 4angka la :P

hairy said...

@ina sazali: mekasih awak! i try do the best...toink2

hairy said...

@azzam: haha ko perli ea.! btw tq moh lah sama2

hairy said...

@cik mun: haha ini adlah kjutan..dri mna dtgnya xtau lah...ishh xdenya nk jd retis...haha :p

hairy said...

@syakir: haha nk belajar?saya bukan pro pn...

hairy said...

@rnrmy:haha xde la smpai cmtu >_<

Cik Cammy Lia said...

dh folo awk..

- wah awek emel tu hehe.gudluck

Pecinta pink^^ said...

hebak2..moga terus maju ye encik hazwan hairy..hoho(^_^)

Ardini Izzati said...

Haha. Untunglaa makin ramai peminat :)

Camy Alya said...

wah dah jadi retisssss.

anyway tahniah :)

Sally Yatiey said...

Betul2. Biar lahir dari hati dan ikhlas dalam menulis blog ni :D hehe.

syahirooAhmad said...

fuhhh... peminat siap email tu.. terbaik der... kim salam awek tu.

azie azian said...

amboi...ade peminat!hebat2..hehe

Hanim Irsyad said...

orang da pemes skrg. hot! :)

[PCL] said...

SEMANGAT ITU YANG KITA CARI...

Fiza Diaries said...

walawehh.. retiss retisss.. hekhek.. btw, keep it up wan! we all always support u.. :)

O CIKTEDDY said...

ehem2,nak mintak tips sikit camne nak jadi retis?ekeke

Syed Salleh said...

Confirm tak lame lagi masuk TV pulak..

(http://syedsalleh.blogspot.com/)

bai baizura said...

fuiyyoo2 mintak sign boleh? haha.

nur_za said...

u,,,,jangan layan lebih2..i jeles taw..kuing3..

Nur Shuhada said...

wah,,untung la ada peminat hantor email.hehe :)

shera said...

untunglah . hihih...

nadia farhana said...

waa popular :)

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wahhhhhh tunjuk ajar ku sifu ahahah !

Si Matatajam said...

Lepas masuk intrend ni lagi ramai peminat la tu...

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...teruskan bersemangat tu agar terus maju n lebih banyak majalah akan ada blog HH...:)

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...seronoknya dpt masuk majalah...;)