Tuesday, May 22, 2012

SENARAI PEMENANG CONTEST KE2 HAZWAN HAIRY

ASSALAMUALAIKUM..
Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar akhirnya dah jumpa pemenang..Rezeki kali ini di kongsikan kepada pemenang contest ke 2 hazwan hairy....Semua peserta sangat-sangat lah hebat sampai penaja nak memilih pemenang pun sampai sakit kepala....haha...

Yang x tersenarai top 10 ni tak bermakna slogan anda xhebat tau semuanya hebat belaka cuma pertandingan kan kalah menang adat la semua tuh lagipun hanya top 10 saja untuk diberi hadiah.. hehe.....Hope korang dapat menerima keputusan ni dengan hati yang terbuka...

100% pemilihan dibuat oleh penaja melalui contest ke2 hazwan hairy

PERTAMA :
PCL
BUKU MOTIVASI REMAJA & TOPUP 10/ SIJIL PENGHARGAAN/PENANDA BUKU KHAS

KEDUA      : 
PEZOL STYLEZ
BUKU MOTIVASI REMAJA & TOPUP 5/SIJIL PENGHARGAAN/PENANDA BUKU KHAS

KETIGA      :
SEKEPING HATI
http://bisikansekepinghati.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html
BUKU MOTIVASI REMAJA & TOPUP 5/SIJIL PENGHARGAAN/PENANDA BUKU KHAS

KEEMPAT  :
LINDA ZEHAN
BUKU MOTIVASI REMAJA/SIJIL PENGHARGAAN/PENANDA BUKU KHAS

KELIMA     :
NURUL SYUHADAH
BUKU MOTIVASI REMAJA/SIJIL PENGHARGAAN/PENANDA BUKU KHAS

KEENAM   :
MK SHAHIR
BUKU MOTIVASI REMAJA/SIJIL PENGHARGAAN/PENANDA BUKU KHAS

KETUJUH  :
CIK PENSEL
http://cikpensil.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html
KOMIK REMAJA/SIJIL PENGHARGAAN/PENANDA BUKU KHAS

KELAPAN :
PECINTA PINK
http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html
KOMIK REMAJA/SIJIL PENGHARGAAN/PENANDA BUKU KHAS

KESEMBILAN :
BAI BAIZURA
http://baizuratuha.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html
KOMIK REMAJA/ SIJIL PENGHARGAAN/PENANDA BUKU KHAS

KESEPULUH :
CIK MUDA PUAN UMI
 http://cikpuanmudaumi21.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html
KOMIK REMAJA/ SIJIL PENGHARGAAN/PENANDA BUKU KHAS
 
SAGUHATI UNTUK 45 PESERTA

REVIEW BLOG & BLOGLIST JUN 

Untuk selanjutnya mengenai hadiah KLIK SINI dan SINI

Sejuta terima kasih sebab korang sudi join contest yang telah aku buat...Hope korang still close dengan blog hazwan hairy ni ea...tanpa korang blog ni xkan ade pengunjung...

Maklumat yang diperlukan
Sila KLIK SINI dan tinggalkan maklumat seperti dibawah sebelum 29/5/2012
Hadiah akan mula di pos mggu hadapan..

nama :
no hp :
alamat :

terima kasih....

21 comments:

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wahhhhhhhh !
tahniah pade pemenang

wokey saya kalah hikhikhik

nur_za said...

yes2...tak menang..nak merajuk sehari..kbai =p

Mk Syahir said...

no.6..not bad lah dengan slogan spontan yang serabai aku coretkan..hahaha thanks bro..thanks para penaja..will be review this entry soon =)

mohamad shazni said...

erkk..namau tidak tersenarai..-_-'

Linda Zehan said...

Hoyeii... no 4.. ^^v suke...

TQ.. =)

[PCL] said...

Syukur alhamdulullah...dan tahniah juga kpd semua peserta yg terlibat..dan tentunya Terima Kasih kpd penganjur dan crew..:)suker..

Sekeping Hati said...

Alhamdulillah. yeay! *melompat ria* hehe. ni la contest pertama Hana menang. Terima kasih penaja & hairy =D

Pecinta pink^^ said...

wah...kita ada la..no8..fuhh,terharu giler..rase nak tatap je keputusan ni 24 jam untuk hari ini:P serius tak sangka kot..by the way,tahniah buat semua yang menang:)

KorN said...

tahniah kpda yg menang... kpda yg x menang jgn sedih hati, nanti hazwan hairi blanje kepsi... kan kan kan.. hahaha

CikAnyss' :O said...

congrate to all ! :D

nasir hamzah said...

tahniah pd para pemenang...

Ardini Izzati said...

Untunglaa sape yang menang. Sedihlaa tak menang. Hahaha. Padahal tak join pon. :D

Che Rosliza Che mat said...

Tahniah!!!

M said...

tahniah kepada semua pemenang :D

gnesop poseng said...

tahniah kpd pemenang

Ratu Lissa said...

Congrats kpd pemenang :) ratu tak pernah lg mng contest , huhu

Syakir Rahman said...

ala, x dpt sijil...hahaha...anywy kontest ko mmg terbaek.. tahniah gak pd pmenang :)

bai baizura said...

sipi2 jek dh nak terkeluar dr list.agagag:)) btw thanks yaww. dapat gak aku sign dr retiss nt. ahahaha:))

Nurul Syuhadah said...

Alhamdulillah dpt no5. Hehe
macam ta percya. Lebih 10x tatap nama pmnang. Haha

NAL said...

TAHNIAH untuk semua..baru perasan dah diumukan =)

Si Matatajam said...

Bestnya sapa yang menang tu... Tahniah untuk depa..