Wednesday, May 9, 2012

DASAR PENYAMUN !!!

ASSALAMUALAIKUM...
Tajuk nampak marah sgt kan... tp aku sebenarnya cool ja cuma sedikit "glabah bewak" pagi semalam..
sebenarnya benda ni terjadi pagi semalam tapi arini baru nak wat entry oleh sebab agak buzy & kepala sikit heng memikirkan masalah...
8/5/2012 aku dikejutkan oleh makcik-makcik dibawah aprtment aku ni lah dorang dok gosip2 kata "ada motor kaler merah hilang" perghhh!!! sapa terus aku rasa nak pitam sebentar yg ada mtr kaler merah kat bawah mtr aku n mbr sorang lagi.ketaq lutut sampai xlh nak cakap apa..trun pegi tgk Alhamdulillah mtr aku msaih ada then mtr mbr aku dah jadi sasaran "penyangak" . .dorang xsempat nak amik motor aku oleh sebab aku kunci handle dgn kuat cuma kunci jadi "rompong" akibat tojahan besi yang agak tajam la kot..

nak baiki kena pegi panggil "pomen" oleh sebab motor xdapat nak gerak....melayang rm200 mcm tuh ja tp bersyukur masih ada jodoh lagi dengan motor tu walaupun ni masuk kali ketiga nak kena curi..ni lah risiko bila pkai 2 stroke..bersabarnya member nanti kita kongsi motor..anggplah xde rezeki mungkin tertinggal apa2 yg perlu kita tunaikan ke contoh sedekah bila kita sedikit senang

persoalannya: xkan lah mereka yang duduk umh bawah xdengar bunyi padahal depan rumah ja parking..begini lah hidup di kota masing-masing wat hal sendiri.bangun pagi p keja petang balik tidur terus xingt dunia..kehidupan di KL...
KEKASIH HATIKU

UNTUK YG BELUM JOIN CONTEST NAK JOIN BOLEH KLIK DISINI
HADIAH BERNILAI HAMPIR RM105 UNTUK DIMENANGI

10 comments:

C!K 0R3N =) said...

kesiannya tgk motor tuh...huhuhuh...dah repot polis lom??

hairy said...

@cik oren: dah report dah smlm..suma dh setel...tggu insurans ja la kot mmg hrpn nk dpt blik xde dah....hehe

kura said...

peh. motor panas. memang lahh. nasib baik lu tak pakai enkei 3batang, klu tak komfom tinggal body je :0

KorN said...

moto ni yg dok wanted tu kan.. haha, seb bek no plat xde dalam gmbr...

hairy said...

@kura: mtr dh nk msuk 2 taun dh tp still jd rebutan..hahah

hairy said...

@korn: haha dulu wanted kjap kna hold sehari..haha...plat png lah der :p

Misshy Innz said...

zr mmg panas sepanjang zaman . haha . kawan kita simpan motor dalam rumah . nak pakai baru kua kan ;D

Awie Omar said...

kesian kat member.

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...kesian nyer apa sudah jadi...:)

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy....kesian nyer die...;)