Thursday, May 10, 2012

HADIAH PERCUTIAN KE PANGKOR UNTUK CONTEST???

ASSALAMUALAIKUM
Semalam boleh plak aku termimpi-mimpi wat contest then hadiah dia PERCUTIAN KE PANGKOR untuk 10 orang...5 laki 5 perempuan untuk blogger-blogger...gila sangat mimpi aku rasa nak gelak ja kuat2..haha ! penangan dari contest ke2 hazwan hairy ni lah kot sampai terbawa-bawa dalam mimpi....kelakar kan!! haha..sabar ja lah weh cmna aku leh mimpi nak anjurkan contest bg hadiah se"gah" nih xtau lah...
btw ini hanyalah MIMPI aku semalam ja tau rezeki belum sampai tahap nak anjur contest yang hadiah gah ni lagi...hehehe..doakan yang terbaik buat diri aku if ade rezeki boleh buat...!!Erghhh

btw yang belum tau lagi tuh nanti 15/5/2012 aku akan listkan semua peserta jadi korang boleh lah juga BW oleh sebab masih belum tarikh aku xdpt nak buat lagi senarai peserta..

korang yang belum join CONTEST KE2 HAZWAN HAIRY
boleh KLIK DISINI

hadiah bernilai rm105 untuk dimenangi...

7 comments:

Pezol Stylez said...

cissss...ingtkn betul2 td..teruja plak nk join..haha

hairy said...

@pezol: so funny!! kelakar2...haha

Mk Syahir said...

hahhh..wet dream lagi best!haha

hairy said...

@mk syahir: haha ko mmg!

kura said...

kalau lah betul, memang aku org pertama akan join! series! hahha

hairy said...

@kura: haha hnya skdr mimpi! haha...

nur_za said...

yeke..mcm 2..nur la kot yg menang..nur nk pi pangkor mgu dpn...hehe