Sunday, May 6, 2012

HADIAH BERNILAI RM70 UNTUK DIMENANGI

Assalamualaikum...
Korang minat membaca x?!
Aku bercadang nak bagi 'hadiah buku motivasi remaja" & "topup" untuk korang lah ada rezeki sikit kan jadi nak berkongsi ngan kawan-kawan blogger...hehe..dah lama xbuat segmen dan aku bercadang nak buat segmen untuk korang semua yang berminat nak dapatkan "buku motivasi remaja" memang sesuai sangat lah untuk kita yang bergelar remaja ni...(24 masih remaja ker) haha....
ade ke orang nak join lagi segmen yang aku nak buat ni? oleh sebab hadiah buku korang nak ker? kalau aku memang nak lah sebab aku suka membaca bila aku bosan-bosan..hehe

7/5/2012 esok aku publish apa yg perlu untuk dibuat..simple saja xperlu TAQ
klik bawah ni
LIKE PAGE FACEBOOK sebab segala info akan diupdate disitu..(TIADA PAKSAAN CUMA UNTUK UPDATE JA)

HADIAH-HADIAH
HADIAH PERTAMA
BUKU MOTIVASI SURAT IBU DARI PENJARA
TOPUP 10
HADIAH KEDUA
BUKU MOTIVASI TERIMA KASIH ADIK-ADIKKU
TOPUP 5
HADIAH KETIGA
HADIAH KEEMPAT
JADI KORANG BERMINAT X?HADIAH BERNILAI RM70 KESEMUANYA...SILA BG RESPON EA...

11 comments:

Pezol Stylez said...

hoskos lah minat...cpt2 la publish yer

Syakir Rahman said...

menarik2...tp.......ahahha

Nur Rahayu Izaima said...

saya join :)

tapi apa yang perlu dibuat untuk join segment nih :) harap respons at my cbox tq

Cik Nur said...

kalau simple dan xperlu tag sesiap, okaylah.. :)

nur_za said...

nak2..laju je nak..keke

Pecinta pink^^ said...

berminat:)

Cik Nur said...

wahh..best2..cepat2 upadate tau..!

kalau dah lancarkan segmen ni, jg lupa bgtau nur.. :)

qaseh johanna said...

ni mmg betol2 utk remaja ni... :))

Awie Omar said...

wow! tengah terfikir nak bagi hadiah apa untuk NTB2 nanti

Killa said...

wow!!!bminat sgt2..
akn join scpt mgkin ni..=)

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy....wow dpt buku yg best ni yer...;)