Sunday, May 13, 2012

UTK PESERTA CONTEST : SELAMAT TINGGAL

ASSALAMUALAIKUM

hai korang selamat berhujung mggu ea.. bangun-bangun tdr xsempat nak basuh muka lagi terus gigih wat entry ni..haha

Pagi ni nak wat entry sesimple jer just aku bagitau terpaksa hold blog kejap oleh sebab ade benda yang harus aku settel kan di Kuantan mayb aku x buka lappy sehingga esok @ lusa ...oleh sebab CONTEST KE2 HAZWAN HAIRY masih belum tamat tempoh lagi jadi aku terpaksa siapkan entry ni nak bgtau korang aku xkan ade entry selama 2 ari.... take note !!!!

Untuk lihat contest KLIK DISINI
Untuk hadiah hebat KLIK DISINI

Yang dah join tu sejuta terima kasih buat korang blogger-blogger hebat yang sudi support..korang yg sudi follow tuh terima kasih ea jgn lupa kalau masuk blog aku TINGGALKAN LINK kat shout ok..

PERHATIAN!!!!!
Senarai peserta akan di publish pada 17/05/2012
Pemilihan top 20 akan dibuat dan dipublish pada 20/05/2012
(oleh sebab penyertaan melebihi 40)
Senarai penuh keputusan pada 22/05/2012

p/s: doakan perjalanan aku selamat pergi & sampai..

8 comments:

amercorner.blogspot.com said...

terima kasih pun ade dari hujung rambut sampai hujung kaki ke ? haha
okok ...

baik2 ke kuantan tu .. hoho untunglah dapat ke kuantan bro >:D

hairy said...

@amer: nilah akibatnya bgun tdr xbsuh muka terus menaip..haha..gigih!

mohamad shazni said...

weh,,baik2 ke kuantan tuh ye...jangan kau pergi ke lorong2 yg tak berkenaan tuh..hehehe

hairy said...

@onie: haha cisss kau xde mknanya!! thankz beb...

[PCL] said...

aminnn..

bai baizura said...

pergi ke kuantan singgah la umah. haha

Awie Omar said...

INFO TERKINI - NEXT TOP BLOGGER 2
Anda akan berada di ZON PECUTAN
tidak lama lagi.
Pastikan anda ada post sekurang
kurangnya 1 entri dalam tempoh
masa ini 15/5/12 hingga 17/5/12
Tidak kisah entri apa sekali
pun ada postkan.
Rajinkan diri update blog ok!

NAL said...

thanks for info :)