Sunday, May 20, 2012

TOP 25 CONTEST KE2 HAZWAN HAIRY

ASSALAMUALAIKUM..
Pertama sekali nak cakap disini ada pembetulan sedikit... sebelum ni aku ada cakap nak list TOP20 kan?..tapi sekarang aku taip TOP25.. sebab pe top 25?...
Penjelasannya...

Oleh sebab peserta seramai 55 orang jadi juri agak pening nak memilih slogan-slogan hebat dari anda.. jadi juri amik keputusan untuk mencari seramai 25 slogan terbaik untuk di pilih secara adil dan kreatif sebelum tarikh 22/5/2012...
Pemilihan mengambil masa yang lama oleh sebab slogan-slogan ini harus dibaca dan di fahamkan dengan teliti agar keputusan yang di umumkan sebagai pemenang nanti tidak mendapat tentangan & rasa tidak puas ati pihak lain...

kenapa anda gagal memikat hati juri?
1. melebihi 25 patah perkataan
2. bercampur dengan bahasa inggeris
3. terlalu simple dan ayat yang digunakan sudah terbiasa kita dengar.

SENARAI TOP 25 MEREKA YG TERPILIH OLEH PENAJA
mereka yang bernumber
1. http://diarisosial-syakirrahman.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html
3. http://pezolstylez.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html
4. http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html
5. http://ajamoppical.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html
8. http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html
13. http://rosepurple92.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html
16. http://haruhikumiko.blogspot.com/2012/05/jom-join-contest-ke-2-hazwan-hairy.html
17. http://lindazehan.blogspot.com/2012/05/contest-ke2-hazwan-hairy.html
20. http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html
21. http://ceritachentakita.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html
24.  http://alongnidar.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html
27. http://arjunapopkorn.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html
29. http://baizuratuha.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html
31. http://thisissensei.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html
32. http://mksyahir.blogspot.com/2012/05/contest-ke2-hazwan-hairy.html
34. http://nyteamlife.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html
37. http://www.pakciklie.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html
38. http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/05/contest-super-gempak-hazwan-hairy.html
40. http://cikpensil.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html
41. http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html
46. http://bisikansekepinghati.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html
47. http://amercorner.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html
50. http://blogboring123.blogspot.com/2012/05/blog-post.html
51. http://cikpuanmudaumi21.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html
54. darlingninie-cgl.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

untuk seterusnya KLIK DISINI dan KLIK SINI
Terima kasih atas sokongan anda semua...

bakal merebut hadiah bernilai RM 150 KLIK SINI

.

22 comments:

Sekeping Hati said...

Alhamdulillah. Slogan sy tersenarai dlm top 25. dup dap dup dap nk tunggu 22hb ni. hehe. thanz penaja & hairy =)

✿ SyimaDeen ✿ said...

Sijil penyertaan Ada ?

Mk Syahir said...

oh..32 tersenarai..bagus..next step kasi lah aku menang..hahahha

thanks bro! =)

mohamad shazni said...

heheh..aku tersenarai jugak kt blog abam pemes nie..^_^

Ardini Izzati said...

Tak berani laa nak join. Rosak bahasa ibunda kalau dinie buat. HAhaha. Bahasa Melayu ni slow sikit taktau laa kenapa --"

Pecinta pink^^ said...

yeahh..di nombor 4 Itu saya..harap2 lepas ni lepas lagi..hakhak..amin:)

Syakir Rahman said...

hahaha....tengs... neves plak rasenye...kui3...

Muhamad Azam said...

WAA WAA..
Semoga blog no 41 tu boleh ler dapat hadiah haha..

KorN said...

jap jap.. btul ke no 27 tu... haha.. menang kalah adat pertandingan lah... kalo semua menang sape nak kalah.. kalo semua kalah sape nak menang...

nur_za said...

oh..yg tersenarai ni kiranye
memikat hti juri lh ye..kna ngort juri la mcm ni..hehe
tahniah yang tersnrai..yg x tersenarai tu xmau sedih2..pi mintk gula2 kat hairy..dia dah jdi retis tu..hehe

NAL said...

alhamdulillah NAL terpilih juga..tak sabar nak tunggu 22/5..TQ penaja & penganjur.

[PCL] said...

no.37...melapor diri! ..tersenarai pn dah memadai kerana mereka top 25 mmg mempunyai slogan power.

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

ehh tersenarai hehe !
xsabar pulak nk tgu 22 hari bulan nie >_<

Cik Puan Muda Umi said...

weeee..tersenarai jugak..harap2 ada rezeki,amin..hehehheeh

Nida said...

Alhamdulillah syukur.. blog Kak Nida tersenarai (no.24).. selautan terima kasih buat penaja dan Hazwan..

Mungkin Hazwan salah linkkan blog akak kot.. bila akak buka rupanya link adalah:

http://alongnidar.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html%20

Kak Nida rasa link atas tu perlu dibuang %20, seperti di bawah ini:

http://alongnidar.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html



:)

bai baizura said...

thanks yaww:) nt kasik menang lagi yek.ahaha:))

Nida said...

Kak Nida datang sekali lagi ni..hehe.

Nak bgtahu bila akak klik link akak di atas, keluar ini pula...

http://www.blogger.com/%20http://alongnidar.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

Agaknya Hazwan salah lagi kot insert link.. :):

http://alongnidar.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

Sori ye Hazwan :)

Linda Zehan said...

Yea.. Top 25.. ^^v

Thanks ... =)

waniey20~ said...

waaa , seronok nye , top 25 !!

Darling Ninie @ Mama Comel said...

Alhamdulillah Top 25....

Thanks...

Nurul Syuhadah said...

Maaf , lambat singgah :)

Alhamdulillah , tercalon dalam TOP5 .
REzeki org sakit kot . hehe .
btw , ta sbar jgk nk tggu pmenang yg sebenar :)

Terima kasih , penganjur .

Nur-Azam Shahdan said...

baru online balik, walopun dapat top 25 je pun dah cukup baik :) Alhamdulillah, tahniah kepada pemenang top 10