Wednesday, May 23, 2012

BLOG HAZWAN HAIRY dlm MAJALAH REMAJA..

ASSALAMUALAIKUM...
ALHAMDULILLAH..
Sudahkan kalian dapatkan majalah REMAJA edisi 15 MEI 2012? kalau belum sila dapatkan dengan segera ok..kenapa aku suruh beli? haaaa ni dia sebabnya.....hehe

Fuhhhh!! gembira xterkata lah semalam macam xpercaya ja macam  mana blog aku yg suam-suam kuku yg baru setahun jagung nih boleh ade dalam majalah remaja edisi 15 may nih? haha..Penulis remaja pun xde nak bgtau apa2 tup-tup tgk ade dalam majalah remaja..ini adalah satu penghargaan buat blog aku nih terima kasih banyak sgt to editor ruangan blogger ni sebab memilih blog aku ni.....nak berterima kasih dekat sapa pun aku xtau..

Seriously ni 1ST  time aku beli remaja..haha...selalu bila blik umh kak ngah aku ja aku akan baca remaja tp arini aku dah beli so pasni ari-arilah aku beli...terima kasih pihak majlah remaja...!!

aku xpernah nak apply masuk majalah oleh sebab aku xpernah ade majalah remaja dan aku tahu blog aku tak ade benda yang menarik xlayak nak masuk mana-mana majalah....Sapa yang cadangkan blog aku nih? ohh tidakkkkk percaya lagi...!! terima kasih sgt-sgt untuk sapa-sapa yang cadangkan tu ea...


 Blogging tak pernah membuang masa ok.. ada member cakap "hg xbosan ke asyik nak mengadap laptop ja dok mengarang benda-benda ni".... ..It is an activity that i will do everyday if i free..when u have a blog u can feel the pent up when writing everything from the heart..

terima kasih buat gadis dari blog JANDISTORY sbb dia lah yang bgtau semua ni..mula-mula tu aku ingt cuma gurauan dari beliau ja kat shoutbox dia msj..haha! ternyata balas-balas chat di situ then dia bg link blog blogger femes ni eazyizzuddin pun masuk majalah juga ..

84 comments:

ツ JanDiStory ツ said...

HAHA, bukan sekadar gurauan kan ?
Hihi, keep it up k :)
Btw, thanks and nice to know you ^_^

shera said...

wah , tahniah ...

anna said...

wow ! cayaaa laa..dpt masuk majalah tuh.. femes la lps nih.. hihi.. pape pon..blog nih mmg best :)

Sekeping Hati said...

Tahniah ! =D

Sekeping Hati said...

TAHNIAH =D

Puteri_ika said...

tahniah ..moge trafik meningkat jugak.=)

Pezol Stylez said...

tahniah !!
tumpang gembira..;p

ctk said...

amboiii...seronoknyer..makin popular lah kamu ye...ct bertahun2 berblog, xdak masuk majalah pon...hahaha...tahniah :D

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

tahniah2..
waa..meletopss la blog dia lepas neh....:p

Kakiwayang.com said...

wah, tahniah2...gempak kot masuk majalah...=)

Pecinta pink^^ said...

fuhh,,tu dia:)terbaik lah!!

[PCL] said...

tahniah..pcl nk jgk.

bai baizura said...

tahniah beb.teruskan berbelog. haha

btw, jgn lupe kasik menang contest tu ek>,<

Nur Asmida Bt Karim said...

Tahniah awk :) Teruskan berblogging okay :D

KorN said...

tahniah bro. blog best, x sia2 lah masuk majalah....

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

kn2 ! org tu femes kn ! ahaha
nk wish lagi nie
tahniah 4 u hery
moga kekal berblogging

putryteya said...

Waauuu , jeles . !hehhe

putryteya said...

Waauuu , jeles . !hehhe

nur_za said...

pergh...rettis2...auw..nk sain boleh tak bamg

Cik Nur said...

perghh..! Fameslah lepas ni..!

♥ MS ♥ said...

untunglah. teringin nak masuk jugak. tapi i tak femesssss youu. HAHA

♥ MS ♥ said...

untunglah. teringin nak masuk jugak. tapi i tak femesssss youu. HAHA

Muhamad Azam said...

PERGHH PERGHH!!

Mr.She said...

wah!! bertuah la badannn. blog dye masuk majalah gittew! jeles ok :3

kbye :D

mirmashi94 said...

untung nya! haha. k jelez. lol. ape2 pun. all the best, keep writing. ;)

Mk Syahir said...

tahniah bro..blog aku masuk buku 555 ja..hutang keliling pungkoq..hahaha

Ardini Izzati said...

Wahh hebak laa sekarang masuk remaja. Jeles nyaaa! Blackberry tuhh penting :D

Nur Shuhada said...

wahh..untung la blog lepa dpt msuk majalah..
hehe
pape pun taniah ye ^_^

SyUhAdA said...

thniah!!

Syakir Rahman said...

hahahah....congrats...makin meletop la pas ni... ^__^

NAL said...

Tahniah. Tumpang gembira la =)

kura said...

kenapa. kenapa blog aku tak masuk dlm majalah mahupan payperrrrrr. *sentap. hahaha

lyana kamal said...

Fulawehhh! hehe! tahniah =)

Cik Puan Muda Umi said...

perghhhhh hebat!

amercorner.blogspot.com said...

wow ow wow wow aku jealous .. apa2pun mintak autograph bro.. haha . :D best masuk dalam majalah ni .. klo aku memang dah heboh satu campus :D

amercorner.blogspot.com said...

Tahniah tahniah :D

nana kamarul said...

awww ... tahniah. famous la orang lepas ni. semua orang mintak autograph. hehe

♫♪~Naurah_Nawwarah ~ ♫♪ said...

wah ... tahniah awak .. ngehheheh ... igtkan gurauan semata2 je tu last2 betul2 ... wah, untung nye .. :D

merahitujambu said...

tak sangka blog sy pon ada..itu pon ada org bg th

merahitujambu said...

sy nk amik gambar ni minta izin

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, bukan calang2 blog nie. hehe..tahniah yew :D

mohamad shazni said...

wah tahniah ye bro..kau memang hebak lah kan..sorry lambat sikit komen kat entry kau ye..^_^

Fiza Diaries said...

Wahh, memang retis gituu.. btw congrats zul.. :D

Anonymous said...

Congratulation Hairy :-) wish U all the best .. !

eiqa azra said...

tahniah!! :)
nanti bg la tips kat eiqa mcm mana leh masuk majalah remaja.. :)

BlueiceButterfly said...

~bestnya..tahniah..hehe :)

Eazy Izzuddin said...

nak gak bb kat atas magazine tu hehe ...
boley bbm :P

Aeda Zainal said...

tahniah bro! doakan guwa plak ikut jejak langkah lu okey, keh keh keh ;D

MawardiYunus said...

tahniah bro

sue perbs.. said...

wah tahniah.. dh lame tk beli remaja... btw, enjoy blogging

Cik Tyra Lee said...

kite teringin jugak nak masuk dalam ni.. tapi tu lah.. blog tak hebat..

dah tu, still tade identity.. :(

chemay said...

wahhhh!
tahniahhh!
blog chemay ni entah bila la nak merasa masuk majalah jugakk.
huhu
:')

CiK FizA said...

congrats ya hairy! moga terus sukses. Amin... :)

Linda Zehan said...

Wah,,, Tahniah2... =)

CikMunBlogger said...

huhu . tahniah ! :D
semoga semakin berjaya dalam blogging :)

inasazali said...

bestnye dpt masuk majalah...makin femes la blog ko ni yer...

Syed Salleh said...

Damn ! famous nampak..
tahniah !!

(http://syedsalleh.blogspot.com/)

pandan said...

wahhhh,,terbaik,msuk mjlh,,,

Ira Nira said...

wahh beznyaa..tahniah yer =)

Sally Yatiey said...

Tahniah ye. Baru je beli majalah ini tadi. hehe :D

gnesop said...

tahniah bro

Ridzwan Mohamed said...

waa...hebat la

BCJ said...

tahniahh..:)

Pink Lavender said...

wahh...
hebat2...

aquagugurl said...

congrats Hairy..masuk majalah lagi tu..glamerrrr..

Khazman88 said...

ni msti blog power ni leh msk mjlah..tip top la bro :)

kaishin said...

wah dapat masuk majalah tu..tahniah2 :D

[ miSsNanA ] said...

congrate ! teruskan berkarya di blog :)

Noor said...

lama dah xbli mjlah ni..masa muda2 dulu rajin gk..tahniah..!!

Rozuan Ismail said...

hebat!! tahniah!! nanti 1 Malaysia lah kenal ye

Niswatus Solikah Samik said...

err...bila tgk entry nih cepat2 bukak balik majalah remaja yg ari tu beli! huyooo!!!! betol lah blog nih yg masok majalah tu! haha! tahniah ek.. =)

Alieza Dayasari said...

THUMB UP...
bukan apa.. sbb ada kawan pun pernah masuk majalah blog dia. dia pun tak tahu. dia dok belek2 majalaj, tup tup tgk ada dia punya blog.
sedang masa tu bulan 3.. majalah tu tahun lepas punya.

maszull said...

assalamualaikum hairy...wah !!! tahniah2 sbb blog dpt masuk majalah remaja sebenarnya lama juga x beli majalah remaja ni nanti nak tengok juga la...:)

Sue-Rya Qistina said...

tahniah! tu la saya ckp, awk ni dh taraf retis gitu. hehehehehe..glemer sgt! saya ni dh nak 30 series, cam x sesuai beli remaja ni.. :P

shida'R said...

tahniah hery..hehee ;)

Silent Thinker said...

nk pinjam gambar ats sekali tu tau.
nnt sy backlink..
tq

Si Matatajam said...

Mesti perasaan eksaited sangat sampai tak leh tdoq pat belas hari. Hi hi... Tahniah dik...

lilypelangi said...

perghhhh,,, hebad arr!!

tahniah3~ sorie lambat tahu.. baru pasan entri nie.. hee

Zaidalifah Hussin said...

moga terus gemilang dan cemerlang cewahhhh

tahniah :)

QasehnyaRania said...

tahniah hairy ;D

Wanie Raina said...

congrats again! haha

afifudinsohaini said...

haish,blogger retis ni..haha..apepon thanks join segmen entry terbaik
SENARAI ENTRY-ENTRY TERBAIK DARI BLOGGER#UPDATE(Klik Di Sini)

Budak Sedih said...

tahniah yee:)

Budak Sedih said...

tahniah yee:)