Wednesday, May 23, 2012

BLOG HAZWAN HAIRY dlm MAJALAH REMAJA..

ASSALAMUALAIKUM...
ALHAMDULILLAH..
Sudahkan kalian dapatkan majalah REMAJA edisi 15 MEI 2012? kalau belum sila dapatkan dengan segera ok..kenapa aku suruh beli? haaaa ni dia sebabnya.....hehe

Fuhhhh!! gembira xterkata lah semalam macam xpercaya ja macam  mana blog aku yg suam-suam kuku yg baru setahun jagung nih boleh ade dalam majalah remaja edisi 15 may nih? haha..Penulis remaja pun xde nak bgtau apa2 tup-tup tgk ade dalam majalah remaja..ini adalah satu penghargaan buat blog aku nih terima kasih banyak sgt to editor ruangan blogger ni sebab memilih blog aku ni.....nak berterima kasih dekat sapa pun aku xtau..

Seriously ni 1ST  time aku beli remaja..haha...selalu bila blik umh kak ngah aku ja aku akan baca remaja tp arini aku dah beli so pasni ari-arilah aku beli...terima kasih pihak majlah remaja...!!

aku xpernah nak apply masuk majalah oleh sebab aku xpernah ade majalah remaja dan aku tahu blog aku tak ade benda yang menarik xlayak nak masuk mana-mana majalah....Sapa yang cadangkan blog aku nih? ohh tidakkkkk percaya lagi...!! terima kasih sgt-sgt untuk sapa-sapa yang cadangkan tu ea...


 Blogging tak pernah membuang masa ok.. ada member cakap "hg xbosan ke asyik nak mengadap laptop ja dok mengarang benda-benda ni".... ..It is an activity that i will do everyday if i free..when u have a blog u can feel the pent up when writing everything from the heart..

terima kasih buat gadis dari blog JANDISTORY sbb dia lah yang bgtau semua ni..mula-mula tu aku ingt cuma gurauan dari beliau ja kat shoutbox dia msj..haha! ternyata balas-balas chat di situ then dia bg link blog blogger femes ni eazyizzuddin pun masuk majalah juga ..

84 comments:

Eika | Suzyana said...

HAHA, bukan sekadar gurauan kan ?
Hihi, keep it up k :)
Btw, thanks and nice to know you ^_^

shera said...

wah , tahniah ...

Raffhanah said...

wow ! cayaaa laa..dpt masuk majalah tuh.. femes la lps nih.. hihi.. pape pon..blog nih mmg best :)

HanaNabihah said...

Tahniah ! =D

HanaNabihah said...

TAHNIAH =D

Puteri_ika said...

tahniah ..moge trafik meningkat jugak.=)

Unknown said...

tahniah !!
tumpang gembira..;p

ctk said...

amboiii...seronoknyer..makin popular lah kamu ye...ct bertahun2 berblog, xdak masuk majalah pon...hahaha...tahniah :D

❤Mrs. Myra❤ said...

tahniah2..
waa..meletopss la blog dia lepas neh....:p

Kakiwayang.com said...

wah, tahniah2...gempak kot masuk majalah...=)

Pecinta pink^^ said...

fuhh,,tu dia:)terbaik lah!!

PCL said...

tahniah..pcl nk jgk.

tuanseliper said...

tahniah beb.teruskan berbelog. haha

btw, jgn lupe kasik menang contest tu ek>,<

Nur Asmida Bt Karim said...

Tahniah awk :) Teruskan berblogging okay :D

Korn Ahmad said...

tahniah bro. blog best, x sia2 lah masuk majalah....

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

kn2 ! org tu femes kn ! ahaha
nk wish lagi nie
tahniah 4 u hery
moga kekal berblogging

putryteya said...

Waauuu , jeles . !hehhe

putryteya said...

Waauuu , jeles . !hehhe

nur_za said...

pergh...rettis2...auw..nk sain boleh tak bamg

Miss N™ said...

perghh..! Fameslah lepas ni..!

AA said...

untunglah. teringin nak masuk jugak. tapi i tak femesssss youu. HAHA

AA said...

untunglah. teringin nak masuk jugak. tapi i tak femesssss youu. HAHA

Muhamad Azam said...

PERGHH PERGHH!!

Mr.She said...

wah!! bertuah la badannn. blog dye masuk majalah gittew! jeles ok :3

kbye :D

mirmashi94 said...

untung nya! haha. k jelez. lol. ape2 pun. all the best, keep writing. ;)

Unknown said...

tahniah bro..blog aku masuk buku 555 ja..hutang keliling pungkoq..hahaha

Ardini Izzati said...

Wahh hebak laa sekarang masuk remaja. Jeles nyaaa! Blackberry tuhh penting :D

Nur Shuhada said...

wahh..untung la blog lepa dpt msuk majalah..
hehe
pape pun taniah ye ^_^

Unknown said...

thniah!!

Anonymous said...

hahahah....congrats...makin meletop la pas ni... ^__^

NAL said...

Tahniah. Tumpang gembira la =)

kura said...

kenapa. kenapa blog aku tak masuk dlm majalah mahupan payperrrrrr. *sentap. hahaha

alonso.apoyar said...

Fulawehhh! hehe! tahniah =)

Cik Puan Muda Umi said...

perghhhhh hebat!

Unknown said...

wow ow wow wow aku jealous .. apa2pun mintak autograph bro.. haha . :D best masuk dalam majalah ni .. klo aku memang dah heboh satu campus :D

Unknown said...

Tahniah tahniah :D

Unknown said...

awww ... tahniah. famous la orang lepas ni. semua orang mintak autograph. hehe

Unknown said...

wah ... tahniah awak .. ngehheheh ... igtkan gurauan semata2 je tu last2 betul2 ... wah, untung nye .. :D

merahitujambu said...

tak sangka blog sy pon ada..itu pon ada org bg th

merahitujambu said...

sy nk amik gambar ni minta izin

sweetsour93 said...

wah, bukan calang2 blog nie. hehe..tahniah yew :D

mohamad shazni said...

wah tahniah ye bro..kau memang hebak lah kan..sorry lambat sikit komen kat entry kau ye..^_^

Unknown said...

Wahh, memang retis gituu.. btw congrats zul.. :D

Anonymous said...

Congratulation Hairy :-) wish U all the best .. !

Eiqa azra said...

tahniah!! :)
nanti bg la tips kat eiqa mcm mana leh masuk majalah remaja.. :)

ReramaBiru said...

~bestnya..tahniah..hehe :)

Blog Eazy Izzuddin said...

nak gak bb kat atas magazine tu hehe ...
boley bbm :P

Unknown said...

tahniah bro! doakan guwa plak ikut jejak langkah lu okey, keh keh keh ;D

Mawardi yunus said...

tahniah bro

sue perbs.. said...

wah tahniah.. dh lame tk beli remaja... btw, enjoy blogging

Unknown said...

kite teringin jugak nak masuk dalam ni.. tapi tu lah.. blog tak hebat..

dah tu, still tade identity.. :(

Anonymous said...

wahhhh!
tahniahhh!
blog chemay ni entah bila la nak merasa masuk majalah jugakk.
huhu
:')

Cikpijaaa said...

congrats ya hairy! moga terus sukses. Amin... :)

Linda Zehan said...

Wah,,, Tahniah2... =)

CikMunBlogger said...

huhu . tahniah ! :D
semoga semakin berjaya dalam blogging :)

inasazali said...

bestnye dpt masuk majalah...makin femes la blog ko ni yer...

Syed Salleh said...

Damn ! famous nampak..
tahniah !!

(http://syedsalleh.blogspot.com/)

Anonymous said...

wahhhh,,terbaik,msuk mjlh,,,

Munira Yaakop said...

wahh beznyaa..tahniah yer =)

Unknown said...

Tahniah ye. Baru je beli majalah ini tadi. hehe :D

gnesop said...

tahniah bro

Ridzwan Mohamed said...

waa...hebat la

BCJ said...

tahniahh..:)

Pink Lavender said...

wahh...
hebat2...

Fieza Sani said...

congrats Hairy..masuk majalah lagi tu..glamerrrr..

Khazman88 said...

ni msti blog power ni leh msk mjlah..tip top la bro :)

Unknown said...

wah dapat masuk majalah tu..tahniah2 :D

Miss Nana said...

congrate ! teruskan berkarya di blog :)

NoorBieLover said...

lama dah xbli mjlah ni..masa muda2 dulu rajin gk..tahniah..!!

Unknown said...

hebat!! tahniah!! nanti 1 Malaysia lah kenal ye

Niswatus Solikah Samik said...

err...bila tgk entry nih cepat2 bukak balik majalah remaja yg ari tu beli! huyooo!!!! betol lah blog nih yg masok majalah tu! haha! tahniah ek.. =)

Leeza Dayasari said...

THUMB UP...
bukan apa.. sbb ada kawan pun pernah masuk majalah blog dia. dia pun tak tahu. dia dok belek2 majalaj, tup tup tgk ada dia punya blog.
sedang masa tu bulan 3.. majalah tu tahun lepas punya.

maszull said...

assalamualaikum hairy...wah !!! tahniah2 sbb blog dpt masuk majalah remaja sebenarnya lama juga x beli majalah remaja ni nanti nak tengok juga la...:)

suwara entertainment said...

tahniah! tu la saya ckp, awk ni dh taraf retis gitu. hehehehehe..glemer sgt! saya ni dh nak 30 series, cam x sesuai beli remaja ni.. :P

Shida Radzuan said...

tahniah hery..hehee ;)

Silent Thinker said...

nk pinjam gambar ats sekali tu tau.
nnt sy backlink..
tq

Si Matatajam said...

Mesti perasaan eksaited sangat sampai tak leh tdoq pat belas hari. Hi hi... Tahniah dik...

lilypelangi said...

perghhhh,,, hebad arr!!

tahniah3~ sorie lambat tahu.. baru pasan entri nie.. hee

Unknown said...

moga terus gemilang dan cemerlang cewahhhh

tahniah :)

QasehnyaRania said...

tahniah hairy ;D

Unknown said...

congrats again! haha

selipar putih said...

haish,blogger retis ni..haha..apepon thanks join segmen entry terbaik
SENARAI ENTRY-ENTRY TERBAIK DARI BLOGGER#UPDATE(Klik Di Sini)

theathirah said...

tahniah yee:)

theathirah said...

tahniah yee:)