Sunday, May 20, 2012

CAROL'S PLACE STUDIO TERBAIK

ASSALAMUALAIKUM
Carol's place hair studio ini merupakan tempat dimana aku selalu pergi untuk style kan rambut aku nih... Sudah hampir 3tahun aku mengunakan khidmat carol sebagai hair stylish .. Dari beliau bekerja dekat APM sekarang sudah memiliki salon sendiri dah salon beliau dibuka dirumah...Hasil sentuhan tangan beliau memang aku sangat berpuas hati la weh sangat-sangat kemas..

OWNER CAROL PLACE HAIR STUDIO
yg sgt baik hati ok!!

Yang paling penting beliau amat menitik beratkan kehendak pelanggan , kekemasan dengan harapan pelanggan akan brpuas hati bagi aku caroll's place hair salon ni memang sangat-sangat terbaik..

Aku cadangkan kepada mereka yang berada disekitar kepong, damansara damai , kota damansara dan sekitar lembah klang cuba lah perkhidmatan salon beliau ea..pasti menjanjikan kepuasan setelah siap di stylist.. HEHE..

Harga yang sangat berpatutan untuk mereka yang tinggal di KL ni.. Yang best nya beliau ada sediakan 1 kad untuk di cop apabila selesai di stylist. pada kad tu tertera 50% discound 2 kali dan free treatment .

ALAMAT
N0. 981 JALAN KUANG GUNUNG 6
KEPONG GARDEN,
52100 KUALA LUMPUR
012-9023811
(boleh wat appoitment)
berdekatan dengan KTM KEPONG

PRODUK
KEMAS & SELESA
GAMBAR BERSAMA ARTIS CHINESE TRKENAL
SIJIL-SIJIL DIIKTIRAF
PROMOTION
RUANG MENCUCI 


HARGA YANG BERPATUTAN
KAD UNTUK DICOP SETELAH SELESAI
TADAA!! SIAPPP!! ABAIKAN YG MN BURUK YA..HAHA
gudluck carol...!!beliau juga telah merawat rambut aku yang keguguran dulu...terima kasih CAROL'S PLACE HAIR STUDIO

4 comments:

Nur Shuhada said...

perhhhhh.rambut balung ayam..hoho..

Mk Syahir said...

tangan amoi cantik kan..memang lah kau berpuas hati @_@

hairy said...

@nur shuhada: haha skli skala :-)

hairy said...

@mk shahir: haha! ko memang kan..