Thursday, May 17, 2012

Segmen Exchange Bloglist Blogger Apakah

Assalamualaikum...
Oleh sebab nk support kawan-kawan blog then dijemput join so aku join segmen ni...sory ea fren aku lambat sikit..ko paham kn? aku kan dah mcm menteri bz mcm orang xde arah tujuan..haha!
korang yang mana nak msuk dlm bloglist beliau boleh terjah sini MK SYAHIR

SYARAT-SYARAT

  1. buat satu enrty betajuk : Segmen Exchange Bloglist "Blogger Apakah?"
  2. follower blog nih..kalau belum follow paham-paham lah ye
  3. member group Blogger Apakah?..kalau belum boleh lah ask to join..
  4. masukkan blog nih dalam bloglist hangpa selama sebulan (sehingga 21/6/2012)..lepas sebulan boleh buang kalau mau, kalau tak mau lagi bagus =)kalau xdak bloglist xpa..join ja =)
  5. tampal banner/header bawah nih dalam entry
  6. post kan link entry segmen nih ke ruangan komen
INI JUGA
  1. tag kengkawan yang lain tak kisah berapa ketul pon..
  2. like fanpage kat sidebar kanan nih
  3. keep in touch dengan geng "Blogger Apakah?" depa sempoi baq hang..termasuk aku!! haha
saya taq kawan saya ni SYAKIR RAHMAN & NONI

cepat tau hanya 8 orang ja lagi...mari meriahkan suasana ok!!! peaceeee

9 comments:

mohamad shazni said...

baguih..gud luck ye..sy dtg dri segmen yg sama..salam perkenalan buat awk,,nice blog

Mk Syahir said...

thanks a lot bro join segmen aku yang newbie nih -_-' hihi

senarai peserta telah diupdate dan akan diupdate lagi dari masa ke semasa..blog anda pon dah dimasukkan kedalam bloglis "Geng Blogger Apakah"..sila lihat sidebar belah kanan blog ceq..kalau rajin jemput lah BW sesama peserta..untung nasib dapat tambah follower..hehehe =)

Fiza Diaries said...

salam..fiza datang dari segmen yang sama.. jemput singgah.. ^_^

http://fizadiaryyy.blogspot.com/2012/05/segmen-exchange-bloglist-blogger-apakah.html

Cik Adieb said...

Datang dari segmen yg sama,salam kenal.Peace :)

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/05/segmen-exchange-bloglist-blogger-apakah.html

Syakir Rahman said...

hahaa...thanx tag..insyaAllah klo free ley la kot join ^__^

bai baizura said...

dtg dr segmen yg sama:) salam kenal yeah.

*kasik menang ek contest tu.hewhew *

http://baizuratuha.blogspot.com/2012/05/segmen-exchange-bloglist-blogger-apakah.html

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama..

jom melawat blog saya. done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/segmen-exchange-bloglist-blogger-apakah.html

Nur Rahayu Izaima said...

http://gadissukamakan.blogspot.com/2012/05/segmen-exchange-bloglist-blogger-apakah.html

Ayu join yep ^_^

ikaa sharin said...

hye , datang dari segmen yang samaa :)

#hye tuan tanah , jemput singgah blog saya . ada sepucuk surat utk awk :)