Sunday, May 6, 2012

BERSEGMEN BERSAMA PCL : PROMOSI BLOG

Assalamualaikum...
Lama dah aku xjoin memana segmen jadi ternampak segmen dari PCL ringkas ja apa tunggu lagi kan mula lah menaip entry untuk dilink kan..hehe
kalau korang nak join KLIK SINI

serba sedikit tentang blog aku..
jari ini menaip entry blog untuk tatapan umum mengenai kehidupan,perjalanan hidup aku
yang penuh dengan liku-liku  untuk mencari sinaran hidup bersama family yang disayangi,
orang yg aku sayangi,sahabat&kawan yang aku sayangi yg bertahtha dlm hati ini berserta
idea-idea, tips, fakta yang aku dapat kongsikan bersama anda semua.hehe


HEADER

P/S: BOLEH X MACAM NI..HEHE 

.

2 comments:

[PCL] said...

t.kasih memeriahkan , tggu akn disiarkan header anda nt.

Awie Omar said...

sama sama kita saling mengenali rakan2 blogger yg lain :)