Thursday, May 24, 2012

KARNIVAL 1MALAYSIA MEGA SALE !!

ASSALAMUALAIKUM


Musim membeli belah kini kembali lagi ! bagi pembeli tegar a.k.a kaki shopping tuh jangan lepaskan peluang anda untuk menikmati potongan harga hebat bagi barangan yang sememangnya sangat -sangat berkualiti...
Karival membeli belah ini akan bermula pada 15 Jun 2012 - 2 september 2012 di seluruh Malaysia.

Jadi boleh lah korang sediakan duit siap-siap tuk shopping raya ea..!kalau aku just kat uptown ja lah xmampu nak mahai-nahai kat butik...haha... kalau yang swap tuh best lah kalau aku nih jenuh nak berhempas pulas tenaga zahir siang malam  nak cari duit nak shopping...sobsob ...


p/s: Peringatan buat korang berbelanjalah dengan berpatutan selari dengan kemampuan anda...

22 comments:

bai baizura said...

mega sale kat mana ni> haha ade tak bju dlm 5 hinggit jek ? >,<

bai baizura said...

datang sini mintak duit kat retiss boleh? hahaha. nak berjimat ni :-"

Romeo Laut said...

aku percaya kaum lelaki memang pandai berjimat. tak gitu? hahahah. perempuan? kalau rasa nak diisytihar jadi bankrup kat mahkamah, ikut cara hidup mereka. hahaha.

hairy said...

@bai baizura: 1 malaysia ler..5 inggt?ahaha..xmampu nk cri..haha

hairy said...

@romeo: haha no comment weh klo aku tuh kdg2 jimat kdg2 x..ahhaa

Puteri Diyana said...

eh2..kat perak ade kee megasale nie? mcm best jer..bole shopping2..hee~

Ardini Izzati said...

Wahh! Tolong tolong! Tolong belanja! Hahahaha :D

O CIKTEDDY said...

whoa nsib baik kite bukan kaki shopping..kalo x dah giler ni.akaka

Pecinta pink^^ said...

wah,mega sale?ni yg pling suke..kne mula stat kmpul duit 50 sen sehari dah ni..nk shopping:P hakhak

miza kimbum said...

belanja belanja ,retis kena belanja,wakaka XD

mohamad shazni said...

weh..joom pegi..kau blnje kan kan

ChEnTA LiEYza said...

hhuhu..shopping.....

kura said...

aku mampu melanggan barang uptown je skrg ni. hekhek

KorN said...

sale sale sale.. tiap2 mase sale... parak duet

laskar pelangi said...

Takde duit nak shopping..Uwaaaaaaaaa~

Nurmaisarah Azmi said...

selalu pergi jalan2 je.. tapi duit tetap abis kalu bab2 shopping cam nie.. ish3, dugaan dan cabaran..

Nurmaisarah Azmi said...

selalu pergi jalan2 je.. tapi duit tetap abis kalu bab2 shopping cam nie.. ish3, dugaan dan cabaran..

Fiza Diaries said...

uptown je.. hakhak..

CikMunBlogger said...

kita mampu pergi hari hari jea . haha . habis kan duit kat makan :p huhu

Rochellez said...

Salam . Terjah sini . Datang untuk komen - http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html

Join juhh !

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

mega sale kembali !
0opss shopping mmg x egat dunia la jwb nye hehe

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...bestnya bila masa mega sale ni...;)