Thursday, May 24, 2012

WWW 1 BIDAAN TERMAHAL

ASSALAMUALAIKUM 
WWW 1 adalah nombor siri paling hangat diperkatakan... sejak 30 April tender dibuka... bidaan semakin hari semakin meningkat sehingga mencipta sejarah yang tersendiri apabila nilai bidaannya mencecah RM520,000. Walaubagaimana pun, WWW333 merupakan nombor siri yang paling banyak bidaan setakat ini.

Nombor siri WWW yang sangat popular kerana nama keluarga seperti Wong atau Wang dilihat mampu membawa kebahagian dan simbol maharaja di China, kata Menteri Pengangkutan.

"Sejak pengumuman mengenai nombor yang dikaitkan dengan singkatan terkenal WWW iaitu World Wide Web dibuat, beberapa tawaran telah dilakukan oleh individu yang berminat dengan harga sudah pun melebihi RM400,000,"  No angka tunggal seperti WWW 1, WWW 3, WWW 8 serta WWW 11 , WWW 33 ,WWW 88 dijangka akan menjadi rebutan.

Keputusan penuh bagi no siri pendaftaran WWW akan di keluarkan oleh portal JPJ pada isnin ini dan surat rasmi keputusan bidaan akan dikeluarkan mulai 6 Jun 2012. No pendaftaran siri WWW dijangka boleh mula ddaftarkan pada 15 Jun 2012. Pembida boleh memilih untuk menerima keputusan secara pos atau datang sendiri ke pejabat JPJ Wilayah Perseketuan Kuala Lumpur (Wangsa Maju)

#sumber

17 comments:

Asyiqin Haulisah said...

pergghh no plat pun jadi bidaan. heh.

mohamad shazni said...

nak bida jugak lah nti..abam hery,sila bgi duit sikit..heheh^__^

fArAh07 said...

saya mampu bida rm10 je.
T__T

Cik Semut... said...

berebut org nak bida..no ada ong ke www ni?

Selendang Merah said...

perghh..cntk..tapi mesti sgt2 mahal..jawabnya x pakai lah..hehe

KorN said...

kejadah nak bida ratus2 ribu smata2 no plate chantek

babycomel said...

No lebih mahal dari harga kereta.. ish,ish,ish..

syahirooAhmad said...

aduyai.. suatu pembaziran semata2 nak mendapatkan perhatian diatas jalan raya.. cet..

Liyana Izzati said...

Sape laa yang sanggup beli no plat mahal cam ni. Memang tabik spring lahhh.

Nur Shuhada said...

x mampu den nk beli..haha..

cIk cUmIe said...

nk beli kete pn den x mampu lg. hahaha.

Mk Syahir said...

wa open dulu WWW 1 aritu..RM25 je mula2 dulu sama ngan denda menari tiang..tak sangka pulak naik mendadak smpai mcm tu skali..

Ardini Izzati said...

Haha. Takmau laa --"
Baik shopping baju, kasut, rantai, blaablaa. Hahah :D

kaishin said...

guna no plat biasa dah la kan :)

susulemakmanis said...

huhu.mcm2.btw,sue dah follow=)

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

saya x mampu ahaha !

Si Matatajam said...

Cam pernah baca yg Sultan Johor ada menang bidaan tu gak..