Monday, May 28, 2012

FOLLOWERS KE 1000

ASSALAMUALAIKUM...
kebabooommmm mercun bunyi melimpah-limpah dari langit ...haha...

Alhamdulillah dengan sokongan padu dan jitu dari korang yang sudi support me dalam dunia blog nih kini followers aku telah meningkat dari hari ke hari semakin beranak-ranak..Sekarang dah genap 1000..yeah!!! gembira lah uols...hahaa....Sgguh aku xsgka korang sudi menjadi pembaca penulisan ku nih..hehe...

sudah3 !!!
back to entry..2 minggu lepas ada berangan  " bila lah nak sampai followers ke 1000 ni  " masa tuh followers baru 500++ berangan saja lah aku time tuh nak capai 1000 bukan senang dengan blog aku yang cikai ni..tapi alhmdulillah sekarang ni dah ade orang sudi baca dan sudah ade pengikut yang sejati...

YA !!...Bukan senang blog kita ni nak dapat kepercayaan dari orang lain tuk singgah kat blog kita kan !!... Jadi ini adalah satu penghargaan buat aku ...btw terima kasih lagi sekali dekat majalah remaja kerana anda buat saya lebih semangat tuk menulis macam-macam.. Selanjutnya KLIK SINI

yang bertuah untuk direview adalah SHAP


Dia ni masa 3 ari lepas kot dah bgtau dekat aku yang akan jadi followers ke 1000 aku padahal time tuh bru 800++  aku ingat dak ni tipu aku ja lah rupanya betul! haha...hari-hari beliau view blog aku nak jadi orang ke 1000 last-last beliau dapat juga .. terima kasih weh sebab hari-hari view blog aku yang cikai nih ea..komen ja ko x kan !! hahaha...




40 comments:

ctk said...

amboiii....tahniah!!!! ct pon xsampai lg...sejak jd retis...makin bertambah follower ye...hehe

Mk Syahir said...

menyesal aku follow hang awai2 -__-'

mohamad shazni said...

tahniah untuk anda,,semoga terus bergelumang dlm dunai blogging ni ye..hebak la abam hery ni

Mr.She said...

kebabooom!! clap3. hureyy!
eh, tetibe.

tahniah follower ke-100!!

tahniah hairy!

selamat maju jaya!

gua je yg x maju2. hahaha

Cik Lia Lomi said...

Tahniah ya!

hairy said...

@ctk: haha mna ade retis..kan blogger nih! haha..btw tq tau sbb anda sudi jadi followrs kami juga...

hairy said...

@mk shahir: hahah nyesal apenya kau!!

hairy said...

@onie: meksih sbb sudi support blog cikai ni tnpa korang xkn meriah blog nih...

Mr.She said...

maaf. tercicir 0 sebijik. nah pulang balik -_- bye. malu.

hairy said...

@mr she: haha boommmm!! meletop bunga api...btw tq tau sbb anda sudi juga follows blog kami yg cikai ni tnpa korang xkn meriah blog ni...

hairy said...

@cik lia: meksih awk..sbb anda pun sudi jadi followers kami...

Crew Fathi said...

Untung la.. Akhz!

Ayuni said...

tahniah! ske dtg cni sbb blog nie smart....salam, nk mintak tlg bleh x? bleh x awk komen kat http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2012/05/jawi-malaysia-heritage-treasure.html tentang tulisan jawi yg nk pupus. Komen hanya utk pembelajaran sbb lecturer sye nk tgk pendpt blogger, thanx ek....

hairy said...

@crew fathi: wahhhhh blogger femes nih...haha..tq bro..xde untung pn ...ko lgi lah untung berjuta view kn..hehe..

Camy Alya said...

wahh, untunglah :D

Nur Shuhada said...

untung la follower die rmai..hehe
pape pn taniah ye pd hairy & pada follower yg ke 1000 tu :)

CikMunBlogger said...

tahniah hairy dapat 1k dah follower dye :) chaiyokk !

Syakir Rahman said...

aku stuju ngan Mk Shahir...hahaha

SHaP said...

tq Wan...blog ni entry ganas2,,, baca pn best... lau bleh follow byk ni, aku follow byk2 ni wan...tq wan,,=)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

tahniah yee bro...

O CIKTEDDY said...

sila buat makan2!

sis92 said...

tahniah kanda :D

Selendang Merah said...

wah femes dh ang..lepas masuk majalah makin laju naik...ehehe..taniah..:)

hafiz hafizol said...

dalam masa 2 minggu follower naik 500 org ?? Perghh -..-"

gnesop said...

tahniah.. dasyat tu bro..

bai baizura said...

wah tahniah dh 1k follower. teruskan usaha dlm berbelog:)

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wahhh3...baru bape hari cik eyla ilang kejap x BW sini da cecah 1000 w0oow ! tahniah yer En.hery

faizal mohd said...

rajin pulak dia tunggu nak jadi follower yg ke 1000. tahniah kat beliau

SHaP said...

haha,,, cuba try2,,, BW sini,,, best2,,haha

kura said...

best la. best la. blog aku nk dapat follower bukan main susah lg. sobs!

Pecinta pink^^ said...

fuhh..tahniah:) lepas ni dapat 2 ribu pulak ye:P

Fiza Suhaimi said...

Congrats wan! Ishhh, kenapa laa fiza follow wan awai-awai.. kuikui.. :P

nur_za said...

aik..tdi duk gelak kan shap..dapat jgk dia review khas kan..
tahniah2 shap..hehe
eh..untk hazwam ter ehem2..
amboi..laju je follower dia ...
dulu kemain sunyi je blog ni..
sekarang dah meriah...
nur tumpang gembira la..hee..nak tumpang sekaki takut tak muat kaki plk..hehehe

-SUPERGIRL- said...

tahniah! Hehe

nia marlissa said...

wahh dasyat .. tahniah .. 1st time kat sini :)

Uncle Jonni said...

wah !! congrats... huhuhu

etuza said...

hebat 1000 orang. tahniah ya

roziahojijie said...

Tahniah ye dah dampai 1000+ daH .. bukan sng nk samapi tahap tu . huhu . Keep it up bro !

NAL said...

Tahniah Hazwan..semoga terus sukses ye =)

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, tahniah tahniah. dah jadi retis gitu. hihi :D