Sunday, December 16, 2018

PROMO PAKEJ JOGYAKARTA 4H3M

PAKEJ JOGYAKARTA 4H3M / PAKEJ MURAH KE JOGYAKARTA 2019






 Jogyakarta 4H3M
Termasuk tiket flight!✈✈
.
Dewasa : RM 699/pax
Kanak2 bwh 2 thn : RM 200/pax
Kanak2 2-12 thn : RM 650/pax
.
DEPOSIT : RM 380/pax sahaja
.
Travel date  25-28 Feb 2019

Pakej termasuk :
✅ Tiket penerbangan KL-Jogja-KL (Airasia)
✅ Bilik penginapan 3malam di hotel bertaraf 2-3 ⭐ ( sebilik 2 orang) ✅ Transport dan tour
✅ Muslim Tour guide cum driver yang berpengalaman
✅ Daily bfast at hotel
.
Pakej tidak termasuk :
❌ Tiket lawatan
❌ Makan dan minum
❌ Luggage
❌ Travel insurans
.
.
Antara tempat lawatan :
๐Ÿ“Malioboro
๐Ÿ“Alun-alun kidul
๐Ÿ“Hutan pokok pinus
๐Ÿ“Pantai Timang ๐Ÿ“Goa Pindul
๐Ÿ“Gunung merapi
๐Ÿ“Candi Borobudur
๐Ÿ“Kalibiru ๐Ÿ“Taman Sari Water Castle
๐Ÿ“Pinus pengger
๐Ÿ“Pasar Beringharjo
๐Ÿ“Gereja Ayam

Nota : Pihak Ayden Averroes Holidays Sdn Bhd berhak untuk menukar masa dan tempat lawatan mengikut kesesuaian.

Sunday, November 25, 2018

TEMPAHAN TSHIRT PRINTING DAN CONTOH DESIGN UNTUK TSHIRT PRINTING

CETAK BAJU MURAH | TEMPAHAN TSHIRT PRINTING | TEMPAHAN DESIGN PRINTING BAJU | PRINTING BAJU MURAH


Kepada sesiapa yang sedang mencari tempat untuk tempahan printing baju family day, baju persatuan , baju group atau baju kumpulan, baju rewang , baju kahwin , baju couple , baju kelas , baju korporat , baju muslimah dan pelbagai jenis baju printing boleh terus berhubung dengan Tshirt Printing IH.

Di bawah merupakan contoh design dari pelanggan yang menempah baju di Tshirt printing IH. untuk lebih gambar dan testimoni dari pelanggan , boleh refer detail di bawah dan tekan saja link untuk lebih cepat.






Tshirt Printing IH menyediakan perkhidmatan silkscreen baju, heatpress baju, sulaman baju korporat, menjahit baju mengikut design anda dan sebagainya..Harga yang di tawarkan serendah RM13/ pcs mengikut terma dan syarat.

Kami juga menerima tempahan untuk cetakan ( Sulaman / Silkscreen )

 Corporate Shirt / F1 Uniform
 Vest
 T-shirt Muslimah
 Quick Dry Roundneck & Collar
 Cap
 Polo Shirt
 Jersi
 Jacket

Kami juga menerima tempahan baju Custommade dari anda dengan harga yang berpatutan...

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi :

Hp        : 016 - 9645287 / 017-5945084
Email    : ihcube.ent@gmail.com

Instagram : @tshirtprinting_ih 
Website : www.ihcube.com
Facebook  : TSHIRT PRINTING IH  & MH PRINTING 






TEMPAHAN TSHIRT MUSLIMAH

INFO TSHIRT PRINTING IH

TEMPAHAN TSHIRT FAMILY DAY KZ

CONTOH DESIGN





Nak review produk di blog dan instagram?
klik link di bawah..

Email: hazwan943@yahoo.com.my
Instagram : hazwan hairy 

Monday, November 19, 2018

RESEPI IKAN SINGGANG

RESEPI IKAN SINGGANG | RESEPI SINGGANG IKAN TONGKOL


Ini pertama kali cuba buat ikan singgang tongkol sebelum ni tak pernah makan pun tapi bila member ajak makan dekat satu kedai area Kampung Baru terus rasa jatuh cinta dengan masakkan singgang..haha. Kali ni kami buat sendiri,jadi kami terus kongsi resepi ikan singgang yang sangat mudah untuk di siapkan dan sedap untuk di makan.



Bahan bahan resepi ikan singgang ni , kami ingat banyak sangat, rupanya beberapa bahan saja di masukkan dan tunggu siap..

Bahan bahan 
- Ikan tongkol ( nak pakai ikan apa pun boleh saja , kami pakai ikan tongkol sebab lemak )
- Bawang putih
- Bawang merah
- Bawang merah 
- Lengkuas
- Kunyit
- Asam keping
- Garam
- Gula
- Sedikit serbuk kunyit ( xmau letak pun tak apa , kami xsuka tengok kuah putih nanti tak lalu makan haha )
.
Cara cara masak ikan singgang dia senang saja , pertama sekali masukkan air sampai tenggelam ikan, kemudian masukkan bahan bahan di atas kecuali kacang bendi, garam dan gula. Singgang dah mendidih boleh masukkan bendi, garam dan gula. Mudah kan?tak perlu nak tumis tumis dah.


 
Meriah ke tidak?? haaa kalau nak tengok kami masak lagi boleh follow instagram masak ni...Tekan link sebelah.  https://www.instagram.com/dapoqbyhhairy




Nak review produk di blog dan instagram?
klik link di bawah..

Email: hazwan943@yahoo.com.my
Instagram : hazwan hairy 

Saturday, November 17, 2018

APA ITU BIGPAY? KELEBIHAN BIG PAY DAN CARA UNTUK DAFTAR BIGPAY

APA ITU BIGPAY | BIGPAY


Apa itu Big Pay? Bigpay adalah e wallet yang membolehkan kita semua membuat transaksi dengan mengunakan kad dan juga apps di telifon pintar kita sahaja. Kad big pay ini juga merupakan kad bersifat prepaid , maknanya anda perlu topup duit anda ke dalam kad bigpay ni untuk membuat pembelian di mana mana tempat yang terima mastercard di dalam dan luar negara. Selain itu anda juga boleh buat pengeluaran di mana mana ATM. Tak berapa jelas lagi? contoh dia yang senang untuk faham , Hp korang pakai topup dan kalau nak call kena topup dulu untuk buat panggilan dah abis duit kemudian topup lagi... Sama macam bigpay juga dah topup duit baru boleh beli barang, bayar isi minyak dan sebagainya. Bukan kad kredit yea ianya prepaid.





Kelebihan utama bigpay seperti berikut :
- Dapat big point air asia sebab big pay merupakan e- wallet Air asia.
- Dapat kadar tukaran terbaik jika anda berada di luar negara
- Pendaftaran bigpay adalah percuma.
- Big pay boleh di gunakan di mana mana mesin atm seluruh dunia. ( kadar cas RM6 local , RM10 luar negara )
- Dapat penjimatan dan offer dari Air Asia.
- Track perbelanjaan anda. jadi anda boleh tengok transaksi pembelian..
- Topup Rm50 dpt 1 point, beli brg RM20 dpt 1 point.



Macam mana nak daftar bigpay?Okeh boleh ikut langkah di bawah.Sebelum tu korang boleh install dahulu apps BIGPAY di telifon pintar anda..


- Masukkan nombor telifon anda.

- Kod verifikasi akan di sms ke telifon yang anda daftar kemudian masukkan verification code
- Buat pasword anda ( mcm kad bank tu )

- Kemudian akan keluar detail berkaitan diri anda seperti alamat, nama dalam ic ( jangan nak tipu tipu ) , tarikh lahir dan kod referral . Kod referral penting untuk proses seterusnya. Anda cuma masukkan kod ini sahaja LRSQQLMNRO 

- Masukkan alamat rumah untuk proses penghantaran kad ke alamat korang. Nanti akan di cas RM20 untuk proses ni yea..Hanya topup sahaja di dalam apps pada hp anda.RM20 nanti akan ada semula dalam kad anda..

- Nanti dah isi semua detail korang kena sah identiti korang dulu tau. Snap ic dalam petak yang diberikan dalam apps tu kemudian korang kena selfie pulak untuk sahkan muka korang sama ke tak dengan ic.Proses ni ada yang cepat 2-3 hari dah approve kalau gambar selfie tak dapat nak detect akan amik masa 3-5 hari macam aku..haha..Orang lain lewat daftar sehari dari aku dapat dulu.Jangan selfie dalam gelap biar lah buruk pun bukan sapa nak tengok..

- Dah settle semua tunggu la plak proses untuk kad sampai, semua akan di beritahu dalam kad anda tau. Delivery - in transit - lepas tu dapat kad. Kalau dah dapat anda tekan sahaja receive card pada bahagian bawah..itu sahaja proses untuk dapatkan kad dari Bigpay.

Nanti bila dah terima kad korang hanya perlu aktifkan kad anda sahaja, masukkan code di belakang card nanti.Semua apps akan ajar step by step tak perlu risau kalau tak tahu. Kemudian topup lah duit anda dan cari la point sebanyak yang mungkin.

Referral code : LRSQQLMNRO





Tak paham boleh dm di instagram kami di bawah.






Nak review produk di blog dan instagram?
klik link di bawah..

Email: hazwan943@yahoo.com.my
Instagram : hazwan hairy 

Friday, November 16, 2018

APA BEZA SAHABAT DAN KAWAN BAGI ANDA?

BEZA SAHABAT DAN KAWAN



Terhasilnya entry ini adalah melalui pengalaman sendiri mungkin juga bagi anda di dalam kehidupan apabila kita kenal dengan ramai orang. Perbezaan di antara sahabat dan kawanKawan dan sahabat adalah dua perkara yang berbeza , kawan mudah di cari tetapi sahabat sukar  untuk di cari kerana sahabat adalah di kalangan yang tertentu sahaja. 


Sahabat lebih akrab hubungannya, susah senang boleh di kongsi bersama. Sahabat memerlukan proses yang lama dalam persahabatan lahir dari seorang kawan akan terus menjadi sahabat. Sahabat adalah orang yang memiliki tanggungjawab terhadap diri kita tidak semestinya memiliki hubungan kekeluargaan dalam kata lain sahabat bukan terdiri daripada kalangan adik beradik mahupun saudara tetapi sahabat berupanya mewujudkan hubungan yang sama seperti hubungan di antara adik beradik.

Sahabat adalah teman sehidup semati , sahabat adalah seseorang yang sangat memahami ,sahabat tidak akan muncul apabila kita senang sahaja malah akan sentiasa di sisi kita apabila kita susah dan memerlukan pertolongan. Sahabat tak kan biarkan sahabatnya sedih, malah berusaha untuk menggembirakan sahabatnya yang dalam kesusahan walaupun sahabatnya dalam kesusahan.Sahabat juga mungkin ada selisih paham tapi cuba untuk memperbaiki hubungan sahabat dan kekal bersahabat. Tali persahabatan sangat kuat apabila kita sudah kenal lama dengan sahabat sahabat kita.

Kawan plak seseorang yang datang dan pergi dalam hidup seseorang dan kawan adalah seseorang yang selalu berinteraksi dengan kita di dunia realiti ataupun dunia maya yang hanya tahu beberapa fakta penting pasal diri kita sahaja dan juga kita tidak mengenali mereka.Tidak seperti sahabat yang tahu banyak benda mengenai kita. Kawan akan muncul di sisi kita apabila kita senang dan bergembira dengan kita akan tetapi apabila kita sedih, terluka dalam kesusahan kawan akan terus pergi hilang entah kemana dengan haluan masing masing.

Kawan mungkin boleh berkongsi cerita tetapi tidak cerita yang bersifat peribadi. Sekiranya tidak sependapat hubungan kawan mungkin akan terputus dan akan terjadilah story mory di belakang sana yang tidak puas hati dengan kita..hahaha

"kawan ketawa mudah di cari , malah kawan menangis susah di cari " bertempiaran lari...hahaha...

Apa yang penting bila kita berkawan atau bersahabat kita perlu ikhlas dan jujur dalam perhubungan . Hargai lah kawan dan sahabat anda semua yang ikhlas mengenali anda semua.



Nak letak muka hampa dalam ni tapi tak payah lah "FRIENDSHIP" kita tidak akan terputus walaupun ada yang tidak berasa selesa dengan PERSAHABATAN kita yang sudah lama di ibaratkan seperti adik beradik yang kadang kadang masing masing tak sependapat,  meroyan dan left group kemudian elok balik semuanya...hahaha.. Allah tahu persahabatan kita semua..Terima kasih atas persahabatan kita semua selama ini.








Nak review produk di blog dan instagram?
klik link di bawah..

Email: hazwan943@yahoo.com.my
Instagram : hazwan hairy 

Monday, November 12, 2018

PAKEJ PERCUTIAN KE SEOUL , KOREA 2019

PAKEJ PERCUTIAN KE SEOUL KOREA 2019 | PAKEJ MURAH KE KOREA


Korea merupakan salah satu tempat di mana menajdi pilihan warga Malaysia untuk bercuti. Pelbagai tempat menarik yang boleh di lawati di Korea malah korea juga terkenal dengan masakkan yang menjadi pilihan orang Malaysia. Bagi mereka yang pertama kali ke Korea mungkin akan mengalami masalah dalam mencari tempat tempat menarik untuk di lawati.

Dengan adanya pakej ke Korea akan lebih memudahkan perjalanan percutian anda. Pakej percutian murah ke Korea hanya RM2299 untuk 5 hari 4 malam. Kepada yang berminat nak ikuti pakej murah ke Seoul Korea boleh tengok butiran di bawah. Hanya perlu bawa duit poket sahaja untuk realisasikan impian anda bercuti di Seoul Korea. Pilih lah mana satu musim yang anda nak rasai di sana.


๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท *SEOUL KOREA 5D4N* ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท
*BACKPACKERS STYLE*

๐ŸฏRM2299 PER ADULT (>12Y/O)
๐ŸฏRM2099 PER CHILD (2-11Y/O)
๐ŸฏRM500 PER INFANT
.
•••••••••••••••••••••
๐Ÿ’ฐ DEPOSIT RM500 SEORANG
๐Ÿ’ฐ INSTALLMENT AVAILABLE
•••••••••••••••••••••
.



-------------------------------
DATE AVAILABLE :


*2019 TRIP*

๐Ÿ“† 09-13 JAN ❄☃ (FULL)
๐Ÿ“† 11-15 JAN ❄☃ (FULL)
๐Ÿ“† 14-18 JAN ❄☃ (FULL)
๐Ÿ“† 14-18 JAN ❄☃ (FULL)
๐Ÿ“† 12-16 FEB ❄☃ (FULL)
๐Ÿ“† 17-21 FEB ❄☃ (FULL)
๐Ÿ“† 22-26 FEB ❄☃ FULL)
๐Ÿ“† 04-08 MAC ๐ŸŒป๐ŸŒท 4 seat
๐Ÿ“† 09-13 MAC ๐ŸŒป๐ŸŒท (FULL)
๐Ÿ“† 04-08 APR ๐ŸŒป๐ŸŒท 16 seat
๐Ÿ“† 09-13 APR ๐ŸŒป๐ŸŒท (FULL)
๐Ÿ“† 14-18 APR ๐ŸŒป๐ŸŒท (FULL)
๐Ÿ“† 15-19 APR ๐ŸŒป๐ŸŒท 18 seat
๐Ÿ“† 19-23 APR ๐ŸŒป๐ŸŒท 18 seat
๐Ÿ“† 20-24 APR ๐ŸŒป๐ŸŒท 18 seat
๐Ÿ“† 24-28 SEP ๐Ÿ‚๐Ÿ 20 seat
๐Ÿ“† 29-03 SEP/OKT ๐Ÿ‚๐Ÿ 18 seat
๐Ÿ“† 04-08 OKT ๐Ÿ‚๐Ÿ 10 seat
๐Ÿ“† 09-13 OKT ๐Ÿ‚๐Ÿ 20 seat
๐Ÿ“† 04-08 NOV  ๐Ÿ‚๐Ÿ 20 seat
๐Ÿ“† 09-13 NOV  ๐Ÿ‚๐Ÿ 17 seat
๐Ÿ“† 14-18 NOV  ๐Ÿ‚๐Ÿ 18 seat
๐Ÿ“† 19-23 NOV  ๐Ÿ‚๐Ÿ 20 seat
๐Ÿ“† 24-28 NOV  ๐Ÿ‚๐Ÿ 17 seat
๐Ÿ“† 29-03 DEC ❄๐Ÿ (FULL)
๐Ÿ“† 01-05 DEC ❄ ๐Ÿ 17 seat
๐Ÿ“† 04-08 DEC ❄☃ 4 seat
๐Ÿ“† 06-10 DEC ❄☃ FULL)
๐Ÿ“† 09-13 DEC ❄☃ (FULL)
๐Ÿ“† 11-15 DEC ❄☃ FULL)
๐Ÿ“† 14-18 DEC ❄☃ (FULL)
๐Ÿ“† 16-20 DEC ❄☃ 6 seat
๐Ÿ“† 19-23 DEC ❄☃ (FULL)
.


-------------------------------
PACKAGE INCLUDE ✅ :

✈ Flight Ticket ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ-๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท-๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
๐Ÿจ 4 Nights accomodation
๐Ÿšˆ Public transport in Korea
๐Ÿ‘ฑ๐Ÿผ Malay-speaking tour leader
๐Ÿ™ Breakfast (Depends On Accommodation)
๐Ÿ’ฐ Entrance fees for Nami & Gyeongbokgung Palace

PACKAGE EXCLUDE ❎ :

๐Ÿœ Lunch & Dinner
๐Ÿ‘œ Additional Luggage
๐Ÿ’ต Pocket Money
๐Ÿ’Š Travel Insurance
๐Ÿ—ผ Entrance fee Namsan Tower (10k Won)

--------------------------------

We Will Bring You To :

๐Ÿšถ๐Ÿป๐Ÿšถ๐Ÿฝ‍♀Tour In Seoul, Korea ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท :
๐Ÿ”น Namsan Tower ๐Ÿ—ผ
๐Ÿ”ธ Nami Island ๐Ÿšข
๐Ÿ”น Itaewon (Muslim Area) ๐Ÿ•Œ
๐Ÿ”ธ Gyeongbokgung Palace ⛩
๐Ÿ”น Hanok Village
๐Ÿ”ธ Jamsil (Shopping) ๐Ÿ’ธ
๐Ÿ”ธ Insadong ๐Ÿ‘˜๐ŸŽŽ
๐Ÿ”น Namdaemun Market (Shopping) ๐Ÿ’ธ
๐Ÿ”ธ Myeondong Street (Shopping) ๐Ÿ’ธ
๐Ÿ”น Lotte World]



Butiran :
Whatapps : 017-5945084 / 017-4378992
Instagram : Cutibajet.co 
Instagram : Jomtravel.my_official
Facebook : jomtravel.my
Facebook : Cutibajet.co 


Boleh tengok link di bawah untuk pakej lain..
PAKEJ PERCUTIAN MURAH KE PERTH AUSTRALIA 2019
PAKEJ PERCUTIAN KE HATYAI 2019
PAKEJ PERCUTIAN KE KRABI 2019
PERCUTIAN BAJET KE BANGKOK DAN PATTAYA










Untuk review produk di blog dan instagram?
klik link di bawah..

Email: hazwan943@yahoo.com.my
Instagram : hazwan hairy 

Sunday, November 11, 2018

SABUN UNTUK HILANGKAN KEGATALAN , KURAP , PANAU DAN MASALAH BERKAITAN KULIT


SABUN UNTUK HILANGKAN KEGATALAN, PANAU DAN KURAP | MASALAH KURAP PADA BADAN | CARA ATASI MASALAH KURAP DAN PANAU

Adakah anda menghadapai masalah kegatalan , kurap , panau, ruam ? Jika ya , tentu sekali ia memberi anda rasa yang kurang selesa lebih lebih lagi bagi yang berkerja. Dengan adanya masalah ini sedikit sebanyak memberi kesan dan pasti akan menjejaskan kenyakinan diri masing masing.



Selain dari tu sabun xtra hygiene juga dapat membantu masalah seperti berikut :
- Kurap
- Kudis buta
- Ekzema
- Kulit kepala berkuping
- Kulit kepala berminyak
- Jerawat badan
- Jerawat muka
- Masalah parut


Yang dah cuba rawat dengan bermacam macam produk tapi tak ada kesan, yang dah abis beratus ringgit beli ubat dan segala bagai tapi tak jalan jangan risau, anda boleh terus berhubung dengan butiran di bawah.

Ramai pengguna xtra hygiene repeat order kerana hasil yang memuaskan. Paling penting mendapat kelulusan KKM dan harga yang mampu milik. Di bawah merupakan beberapa testimoni pengguna yang sudah mencuba dan mendapat hasil yang mereka inginkan.Untuk lebih testimoni boleh terus ke instagram di bawah.






Pertanyaan & testimoni pengguna boleh klik link di bawah
Instagram : Xtrainchdamansara
Whatapps : 0146144789 
Cod : Damansara & Sungai Buloh

Boleh baca selanjutnya mengenai sabun xtra hygiene di link bawah.

RAHSIA DAUN SIREH DAN CARA MERAWAT MASALAH BAU BADAN






RAHSIA DAUN SIREH DAN CARA MERAWAT MASALAH BAU BADAN

CARA MERAWAT MASALAH BAU BADAN | CARA ATASI MASALAH BAU BADAN | SABUN UNTUK HILANGKAN BAU BADAN | RAHSIA DAUN SIREH 


Tahukah anda , sireh mempunyai perlbagai rahsia yang menakjubkan kepada manusia. Salah satunya ia bagus bagi merawat masalah bau badan.


Rebus 10-15 lembar daun sireh dan satu senduk teh garam dalam 4 gelas air hingga tersisa dua gelas sahaja, minum air rebusan sireh 2 kali sehari untuk mendapatkan hasilnya.

Tapi sanggup dan rajin kah anda untuk melakukanya masa kini? Di sini kami nak perkenalkan sabun Xtra Hygiene sabun viral nombor satu yang dapat membantu mengghilangkan bau badan , kerana daun sireh juga merupakan bahan kandungan yang terdapat dalam xtra hygiene.

Selain daripada itu pelbagai kebaikan sabun xtra hygiene yang anda perlu tahu dia antaranya adalah mengurangkan masalah kegatalan pada tubuh badan , masalah jerawat, panau , kurap, ruam , kelemumur kepala, ketiak hitam , leher berdaki.. Dari kulit kepala , kulit badan hinggalah kepada masalah permasalahan kuliy dapat di selesaikan.

Ramai pengguna xtra hygiene repeat order kerana hasil yang memuaskan. Paling penting mendapat kelulusan KKM dan harga yang mampu milik. Di bawah merupakan beberapa testimoni pengguna yang sudah mencuba dan mendapat hasil yang mereka inginkan.Untuk lebih testimoni boleh terus ke instagram di bawah.





Pertanyaan & testimoni pengguna boleh klik link di bawah.
Instagram : Xtrainchdamansara
Whatapps : 0146144789 
Cod : Damansara & Sungai Buloh


Boleh klik tajuk di bawah untuk info selanjutnya

SABUN UNTUK HILANGKAN KEGATALAN , KURAP, PANAU DAN MASALAH KULIT











Untuk review produk di blog dan instagram?
klik link di bawah..

Email: hazwan943@yahoo.com.my
Instagram : hazwan hairy 

Monday, November 5, 2018

MUSIM TERKUJUH DAN KIT SAFARI SERIES

APA ITU MUSIM TERKUJUH DAN KIT SAFARI SERIES | PRODUK KESIHATAN UNTUK KANAK KANAK 


MUSIM TENGKUJUH DAN KIT SAFARI SERIES

Musim tengkujuh dah tiba. Persiapkan diri, keluarga dan barang-barang. Jika kawasan anda sering banjir persiapkan Kit Safari Series di rumah. Produk perjagaan kesihatan di waktu musim terkujuh untuk mengelakkan dari terkena deman , selselma dan sebagainya.


Mudahla jaga kesihatan anda sekeluarga bila air dah mula naik nanti. Hospital dan klinik pasti penuh. Bila anak dah mula tunjukkan tanda nak selsema sebab cuaca sejuk pakaikan baju yang lebih tebal.

.
Golekkan Shoo Sneez di T Zone dan dada untuk elak dari terjadinya selsema. Lepastu golekkan Belly Better kerana cuaca sejuk boleh buat angin masuk badan.

.
Bila anak susah tidur, kita pun tak boleh buat kerja. Golekkan Nighty Dream untuk tidur lena tanpa gangguan. Golekkan Clarity A+ semasa anak belajar. Biar anak belajar sekejap tapi masuk apa yang dibelajar. Biar dia fokus dan happy belajar. Exam kan nak dekat.

.
Siapkan Kit Safari Series di rumah sebagai persediaan musim tengkujuh.Jom dapatkan Kit Safari Series anda sekarang.

http://nak.la/NakKitSafariSeries

NARINAR
Natural Alternative for Babies and Kids

Untuk mengetahui lebih lanjut boleh berhubung dengan nombor di bawah..
.
011-31967158 Yana.







Untuk review produk di blog dan instagram?
klik link di bawah..

Email: hazwan943@yahoo.com.my
Instagram : hazwan hairy 


Wednesday, October 31, 2018

PAKEJ PERCUTIAN MURAH KE PERTH AUSTRALIA 2019

PAKEJ PERCUTIAN KE PERTH AUSTRALIA 2018 | PAKEJ MURAH KE PERTH 2019

Anda bercadang untuk bercuti ke Perth Australia untuk tahun 2019? haa di sini kami nak perkenalkan pakej percutian murah ke Perth di bawah cutibajet.com dan juga Ayden Travel and tour . Pakej yang di tawarkan sangat lah berpatutan untuk 5 hari 4 malam. Pelbagai tempat menarik akan di lawati. Untuk info selanjutnya mengenai pakej ke Perth boleh lihat bahagian bawah di sediakan butiran selama di Perth dan juga tarik tarikh untuk lawatan ke Perth.




๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ PERTH 5D4N ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ
.
๐Ÿจ RM2299 PER ADULT (>12Y/O)
๐Ÿจ RM2099 PER CHILD (2-11Y/O)
๐Ÿจ RM500 PER INFANT
.
๐Ÿ’ฐ DEPOSIT RM400 SEORANG
๐Ÿ’ต INSTALLMENT AVAILABLE


.

2019 TRIP

๐Ÿ“† 27-31 JAN
๐Ÿ“† 24-28 FEB
๐Ÿ“† 11-15 MAC
๐Ÿ“† 07-11 APR
๐Ÿ“† 24-28 JUN
๐Ÿ“† 15-19 JULY
๐Ÿ“† 19-23 AUG
๐Ÿ“† 23-27 SEPT
๐Ÿ“† 14-18 OKT
๐Ÿ“† 18-22 NOV
๐Ÿ“† 02-06 DEC
.
.
PAKEJ TERMASUK :
.
✈ Flight return KL-PERTH-KL (AA)
๐Ÿข Apartment 4 night (1 Apartment duduk 4 org)
๐Ÿš Transport by van/bas
๐Ÿ›‚ VISA
๐Ÿ›ฌ Airport Transfer
๐Ÿ‘จ๐ŸผMalay Tour Leader
๐Ÿ™ City tour
➢ Caversham Wildlife Park
➢ Blue House Swan River
➢ Kings Park & Botanic Garden
➢ Lancelin Sand Dunes
➢ Waterrtown Brand Outlet Centre
➢ Moore River
➢ Fremantle
• Fremantle Market
• Fremantle Prison
• E-Shed Market
• Maritime Museum
• Fremantle Esplanade
• Kailis’ Fish & Chips
.
PAKEJ TAK TERMASUK :
.
❌ Makan Minum
❌ Luggage
❌ Caversham Wildlife Park entrace fee (29 AUD)
❌ Tipping 5 AUD




Butiran :
Whatapps : 017-5945084 / 017-4378992
Instagram : Cutibajet.co
Instagram : Jomtravel.my_official
Facebook : jomtravel.my
Facebook : Cutibajet.co

Boleh tengok link di bawah untuk pakej lain..
PAKEJ PERCUTIAN KE HATYAI 2019
PAKEJ PERCUTIAN KE KRABI 2019
PERCUTIAN BAJET KE BANGKOK DAN PATTAYA








Untuk review produk di blog dan instagram?
klik link di bawah..

Email: hazwan943@yahoo.com.my
Instagram : hazwan hairy

Sunday, October 28, 2018

CETAK BAJU MURAH DAN CONTOH DESIGN PRINTING BAJU.

CETAK BAJU MURAH | TEMPAHAN TSHIRT PRINTING | TEMPAHAN DESIGN PRINTING BAJU | PRINTING BAJU MURAH


Kepada sesiapa yang sedang mencari tempat untuk tempahan printing baju family day, baju persatuan , baju group atau baju kumpulan, baju rewang , baju kahwin , baju couple , baju kelas , baju korporat , baju muslimah dan pelbagai jenis baju printing boleh terus berhubung dengan Tshirt Printing IH.

Di bawah merupakan contoh design dari pelanggan yang menempah baju di Tshirt printing IH. untuk lebih gambar dan testimoni dari pelanggan , boleh refer detail di bawah dan tekan saja link untuk lebih cepat.







Tshirt Printing IH menyediakan perkhidmatan silkscreen baju, heatpress baju, sulaman baju korporat, menjahit baju mengikut design anda dan sebagainya..Harga yang di tawarkan serendah RM13/ pcs mengikut terma dan syarat.

Kami juga menerima tempahan untuk cetakan ( Sulaman / Silkscreen )

 Corporate Shirt / F1 Uniform
 Vest
 T-shirt Muslimah
 Quick Dry Roundneck & Collar
 Cap
 Polo Shirt
 Jersi
 Jacket

Kami juga menerima tempahan baju Custommade dari anda dengan harga yang berpatutan...

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi :

Hp        : 016 - 9645287 / 017-5945084
Email    : ihcube.ent@gmail.com

Instagram : @tshirtprinting_ih 
Website : www.ihcube.com
Facebook  : TSHIRT PRINTING IH  & MH PRINTING 





Saturday, October 27, 2018

PAKEJ PERCUTIAN KE HATYAI 2019

PAKEJ PERCUTIAN KE HATYAI 2019 | PAKEJ MURAH KE HATYAI 



Hatyai merupakan salah satu tempat percutian yang menjadi pilihan warga Malaysia untuk bercuti sambil menikmati makanan makanan Thailand yang halal dan sedap. Selain daripada itu Hatyai juga merupakan tempat membeli belah yang menawarkan harga yang sangat murah. Pelbagai tempat menarik terdapat di Hatyai. Kepada yang sedang mencari pakej percutian ke Hatyai boleh cuba dapatkan servis dari cutibajet.co.

Di sini kami sertakan tarikah perjalananan untuk tahun hadapan dan itinenary ke Hatyai dan Songkla.

๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญHATYAI SONGKLA 2018 3H2M๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ
.
RM299 PER ADULT (>12 Y/O)
RM259 PER CHILD (2-12 Y/O)
RM150 PER INFANT WITH SEAT (<2y p="">.
*DEPOSIT RM60 PER HEAD*
.
2018 TRIP :

๐Ÿ—“ 11-14 OKT
๐Ÿ—“ 25-28 OCT
๐Ÿ—“ 01-04 NOV
๐Ÿ—“ 29-02 NOV/DEC - CUTI SEKOLAH
๐Ÿ—“ 06-09 DEC - CUTI SEKOLAH
๐Ÿ—“ 13-16 DEC - CUTI SEKOLAH
๐Ÿ—“ 20-23 DEC - CUTI SEKOLAH
๐Ÿ—“ 27-30 DEC - CUTI SEKOLAH

======================

*DATE TRIP 2019*

*JANUARI*
๐Ÿ“†03-06 Jan
๐Ÿ“†10-13 Jan
๐Ÿ“†17-20 Jan *(Thaipusam)*

FEBRUARY
๐Ÿ“†07-10 Feb
๐Ÿ“†14-17 Feb
๐Ÿ“†21-24 Feb
๐Ÿ“†28 Feb-03 Mac

*MARCH*
๐Ÿ“†07-10 Mac
๐Ÿ“†14-17 Mac
๐Ÿ“†21-34 Mac
๐Ÿ“†28-31 Mac

*APRIL*
๐Ÿ“†04-07 Apr
๐Ÿ“†11-14 Apr
๐Ÿ“†18-21 Apr
๐Ÿ“†25-28 Apr

*MAY*
๐Ÿ“†2-5 May
*-RAMADAN BREAK-*

*JUNE*
๐Ÿ“†13-16 Jun
๐Ÿ“†20-23 Jun
๐Ÿ“†27-30 Jun

*JULY*
๐Ÿ“†04-07 Jul
๐Ÿ“†11-14 Jul
๐Ÿ“†18-21 Jul
๐Ÿ“†25-28 Jul

*AUGUST*
๐Ÿ“†01-04 Aug
๐Ÿ“†22-25 Aug
๐Ÿ“†29 Aug- 01 Sept

*SEPTEMBER*
๐Ÿ“†5-8 Sept
๐Ÿ“†12-15 Sept *(HARI MALAYSIA)*
๐Ÿ“†19-22 Sept
๐Ÿ“†26-29 Sept

*OCTOBER*
๐Ÿ“†03-06 Oct
๐Ÿ“†10-13 Oct
๐Ÿ“†17-20 Oct
๐Ÿ“†24-27 Oct *(DEEPAVALI)*
๐Ÿ“†31 Oct - 3 Nov

*NOVEMBER*
๐Ÿ“†07-10 Nov
๐Ÿ“†14-17 Nov
๐Ÿ“†21-24 Nov
๐Ÿ“†28 Nov - 01 Dec

*DECEMBER*
๐Ÿ“†05-08 Dec
๐Ÿ“†12-15 Dec
๐Ÿ“†19-22 Dec
๐Ÿ“†26-29 Dec
.
PAKEJ TERMASUK :
.
๐ŸšŒ Bas KL Sentral - Hatyai - KL Sentral
๐Ÿข Hotel 2 malam
๐Ÿšน Insurans Perjalanan Thailand
๐Ÿ‘จ๐Ÿป‍๐Ÿ’ผ Tour Leader Malaysia
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝ‍๐Ÿ’ผ Tour Guide Thailand
๐Ÿ’ฐ Tips Guide
๐Ÿ™ Hatyai Tour City
๐Ÿž Visit Songkla
.
PAKEJ TIDAK TERMASUK :
.
๐Ÿ’ต Tiket tempat lawatan berbayar
๐Ÿ› Makan dan minum
๐Ÿ›กTravel Insurans
๐Ÿ‘ฎ๐ŸผCukai RM5 Thailand
.




<2y p="">
Trip akan melalui pintu sempadan Bukit Kayu Hitam @ Padang Besar bergantung kepada aliran trafik semasa
.
Itinerary Hatyai Songkla*

♡ *Meeting point Khamis malam*
- Berkumpul hadapan bangunan Axiata, KL Sentral
- Pendaftaran kehadiran *9pm*
- Bertolak ke sempadan *10pm*

*Day 1*
- Elephant tracking
- Nora Plaza
- Bee farm
- Renu
- Check In
- Kaysorn
- Aliff buffet
- Asean night market

*Day 2*
- muzium 3D
- Songhkla - Samila
- Floating Market
- Lee Garden

*Day 3*
- Check Out
<2y p="">
<2y p="">
Butiran :
Whatapps : 017-5945084 / 017-4378992
Instagram : Cutibajet.co 
Instagram : Jomtravel.my_official
Facebook : jomtravel.my
Facebook : Cutibajet.co 


Boleh tengok link di bawah untuk pakej lain..

PAKEJ PERCUTIAN KE AUSTRALIA 2019
PAKEJ PERCUTIAN KE KRABI 2019
PERCUTIAN BAJET KE BANGKOK DAN PATTAYA











Untuk review produk di blog dan instagram?
klik link di bawah..

Email: hazwan943@yahoo.com.my
<2y p="">
Instagram : hazwan hairy 

Friday, October 26, 2018

CONTOH DESIGN PRINTING BAJU | CETAK BAJU MURAH

CETAK BAJU MURAH | TEMPAHAN TSHIRT PRINTING | TEMPAHAN DESIGN PRINTING BAJU | PRINTING BAJU MURAH


Kepada sesiapa yang sedang mencari tempat untuk tempahan printing baju family day, baju persatuan , baju group atau baju kumpulan, baju rewang , baju kahwin , baju couple , baju kelas , baju korporat , baju muslimah dan pelbagai jenis baju printing boleh terus berhubung dengan Tshirt Printing IH.

Di bawah merupakan contoh design dari pelanggan yang menempah baju di Tshirt printing IH. untuk lebih gambar dan testimoni dari pelanggan , boleh refer detail di bawah dan tekan saja link untuk lebih cepat.


Tshirt Printing IH menyediakan perkhidmatan silkscreen baju, heatpress baju, sulaman baju korporat, menjahit baju mengikut design anda dan sebagainya..Harga yang di tawarkan serendah RM13/ pcs mengikut terma dan syarat.

Kami juga menerima tempahan untuk cetakan ( Sulaman / Silkscreen )

 Corporate Shirt / F1 Uniform
 Vest
 T-shirt Muslimah
 Quick Dry Roundneck & Collar
 Cap
 Polo Shirt
 Jersi
 Jacket

Kami juga menerima tempahan baju Custommade dari anda dengan harga yang berpatutan...

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi :

Hp        : 016 - 9645287 / 017-5945084
Email    : ihcube.ent@gmail.com

Instagram : @tshirtprinting_ih 
Website : www.ihcube.com
Facebook  : TSHIRT PRINTING IH  & MH PRINTING