Sunday, January 20, 2019

TEMPAHAN BAJU REWANG | CONTOH DESIGN BAJU REWANG DAN TSHIRT KAHWIN

TEMPAHAN TSHIRT REWANG | TEMPAHAN BAJU REWANG | CONTOH DESIGN BAJU REWANG | PRINTING BAJU MURAH 


Kepada sesiapa yang sedang mencari tempat untuk tempahan printing baju family day, baju persatuan , baju group atau baju kumpulan, baju rewang , baju kahwin , baju couple , baju kelas , baju korporat , baju muslimah dan pelbagai jenis baju printing boleh terus berhubung dengan Tshirt Printing IH.

Di bawah merupakan contoh design dari pelanggan yang menempah baju di Tshirt printing IH. untuk lebih gambar dan testimoni dari pelanggan , boleh refer detail di bawah dan tekan saja link untuk lebih cepat.








Tshirt Printing IH menyediakan perkhidmatan silkscreen baju, heatpress baju, sulaman baju korporat, menjahit baju mengikut design anda dan sebagainya..Harga yang di tawarkan serendah RM13/ pcs mengikut terma dan syarat.

Kami juga menerima tempahan untuk cetakan ( Sulaman / Silkscreen )

 Corporate Shirt / F1 Uniform
 Vest
 T-shirt Muslimah
 Quick Dry Roundneck & Collar
 Cap
 Polo Shirt
 Jersi
 Jacket

Kami juga menerima tempahan baju Custommade dari anda dengan harga yang berpatutan...

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi :

Hp        : 016 - 9645287 / 017-5945084
Email    : ihcube.ent@gmail.com

Instagram : @tshirtprinting_ih 
Website : www.ihcube.com
Facebook  : TSHIRT PRINTING IH  & MH PRINTING 





Sunday, January 13, 2019

TEMPAHAN TSHIRT PRINTING FAMILY DAY

CETAK BAJU MURAH | TEMPAHAN TSHIRT PRINTING | TEMPAHAN DESIGN PRINTING BAJU | PRINTING BAJU MURAH


Kepada sesiapa yang sedang mencari tempat untuk tempahan printing baju family day, baju persatuan , baju group atau baju kumpulan, baju rewang , baju kahwin , baju couple , baju kelas , baju korporat , baju muslimah dan pelbagai jenis baju printing boleh terus berhubung dengan Tshirt Printing IH.

Di bawah merupakan contoh design dari pelanggan yang menempah baju di Tshirt printing IH. untuk lebih gambar dan testimoni dari pelanggan , boleh refer detail di bawah dan tekan saja link untuk lebih cepat.






Tshirt Printing IH menyediakan perkhidmatan silkscreen baju, heatpress baju, sulaman baju korporat, menjahit baju mengikut design anda dan sebagainya..Harga yang di tawarkan serendah RM13/ pcs mengikut terma dan syarat.

Kami juga menerima tempahan untuk cetakan ( Sulaman / Silkscreen )

 Corporate Shirt / F1 Uniform
 Vest
 T-shirt Muslimah
 Quick Dry Roundneck & Collar
 Cap
 Polo Shirt
 Jersi
 Jacket

Kami juga menerima tempahan baju Custommade dari anda dengan harga yang berpatutan...

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi :

Hp        : 016 - 9645287 / 017-5945084
Email    : ihcube.ent@gmail.com

Instagram : @tshirtprinting_ih 
Website : www.ihcube.com
Facebook  : TSHIRT PRINTING IH  & MH PRINTING 





MACAM MANA NAK DAFTAR BIGPAY? APA ITU BIGPAY?

APA ITU BIGPAY | BIGPAY | KELEBIHAN BIGPAY | BIGPAY MALAYSIA , CARA MUDAH DAFTAR BIGPAY 


Apa itu Big Pay? Bigpay adalah e wallet yang membolehkan kita semua membuat transaksi dengan mengunakan kad dan juga apps di telifon pintar kita sahaja. Kad big pay ini juga merupakan kad bersifat prepaid , maknanya anda perlu topup duit anda ke dalam kad bigpay ni untuk membuat pembelian di mana mana tempat yang terima mastercard di dalam dan luar negara. Selain itu anda juga boleh buat pengeluaran di mana mana ATM.


Tak berapa jelas lagi? contoh dia yang senang untuk faham , Hp korang pakai topup dan kalau nak call kena topup dulu untuk buat panggilan dah abis duit kemudian topup lagi... Sama macam bigpay juga dah topup duit baru boleh beli barang, bayar isi minyak dan sebagainya. Bukan kad kredit yea ianya prepaid.





Kelebihan utama bigpay seperti berikut :
- Dapat big point air asia sebab big pay merupakan e- wallet Air asia.
- Dapat kadar tukaran terbaik jika anda berada di luar negara
- Pendaftaran bigpay adalah percuma.
- Big pay boleh di gunakan di mana mana mesin atm seluruh dunia. ( kadar cas RM6 local , RM10 luar negara )
- Dapat penjimatan dan offer dari Air Asia.
- Track perbelanjaan anda. jadi anda boleh tengok transaksi pembelian..
- Topup Rm50 dpt 1 point, beli brg RM20 dpt 1 point.



Macam mana nak daftar bigpay?Okeh boleh ikut langkah di bawah.Sebelum tu korang boleh install dahulu apps BIGPAY di telifon pintar anda..


- Masukkan nombor telifon anda.

- Kod verifikasi akan di sms ke telifon yang anda daftar kemudian masukkan verification code
- Buat pasword anda ( mcm kad bank tu )

- Kemudian akan keluar detail berkaitan diri anda seperti alamat, nama dalam ic ( jangan nak tipu tipu ) , tarikh lahir dan kod referral . Kod referral penting untuk proses seterusnya. Anda cuma masukkan kod ini sahaja LRSQQLMNRO 

- Masukkan alamat rumah untuk proses penghantaran kad ke alamat korang. Nanti akan di cas RM20 untuk proses ni yea..Hanya topup sahaja di dalam apps pada hp anda.RM20 nanti akan ada semula dalam kad anda..

- Nanti dah isi semua detail korang kena sah identiti korang dulu tau. Snap ic dalam petak yang diberikan dalam apps tu kemudian korang kena selfie pulak untuk sahkan muka korang sama ke tak dengan ic.Proses ni ada yang cepat 2-3 hari dah approve kalau gambar selfie tak dapat nak detect akan amik masa 3-5 hari macam aku..haha..Orang lain lewat daftar sehari dari aku dapat dulu.Jangan selfie dalam gelap biar lah buruk pun bukan sapa nak tengok..

- Dah settle semua tunggu la plak proses untuk kad sampai, semua akan di beritahu dalam kad anda tau. Delivery - in transit - lepas tu dapat kad. Kalau dah dapat anda tekan sahaja receive card pada bahagian bawah..itu sahaja proses untuk dapatkan kad dari Bigpay.

Nanti bila dah terima kad korang hanya perlu aktifkan kad anda sahaja, masukkan code di belakang card nanti.Semua apps akan ajar step by step tak perlu risau kalau tak tahu. Kemudian topup lah duit anda dan cari la point sebanyak yang mungkin.

Referral code : LRSQQLMNRO





Tak paham boleh dm di instagram kami di bawah.






Nak review produk di blog dan instagram?
klik link di bawah..

Email: hazwan943@yahoo.com.my
Instagram : hazwan hairy