Saturday, April 4, 2020

RESEPI MUDAH CUCOQ KODOK PISANG

RESEPI COQ KODOK PISANG,RESEPI MUDAH COQ PISANG

Penulisan aku kali ni dekat blog memang simple sangat sangat,tak ada nak cari point point untuk trafik blog janji entry ada sudah lah.hahaha..Untuk resepi seterusnya coq kodok pisang.Mudah dan cepat sangat untuk siap yang tak mudah bila malas sahaja. Haha

Bahan dia sangat la senang , pisang,sedikit tepung gandum, serbuk penaik sikit dan gula.Haaa lenyet lah sambil adunan nampak menarik untuk di goreng.Tapi ada juga tau orang buat coq kodok pisang tak jadi.hahaha

Alhamdulillah semuanya yang aku buat sekarang ni menjadi dengan 
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1Yr-q3rSgw8jZDv8w1M87U2_GmEz7XJRuhttps://drive.google.com/uc?export=view&id=1tedGdZqdTKg69iRuiTRCHa34gB-sRfVW

Taraaaa! Menu petang yang simple dan sedap tau! Selamat berehat.

Stay at home ok! Jaga diri masing masing..

RESEPI KUIH KASTURI ATAU COQ KACANG

RESEPI KUIH KASTURI ATAU RESEPI COQ KACANG HIJAU

Setelah lama tak update blog hari ni baru lah terasa nak tulis dekat blog,bayar domain tapi tak tulis apa apa rugi sangat lah kan.haha..

Banyak masa ada bila masa tempoh kawalan pergerakkan ni, jadi masa terluang aku mestila masak masak hahaha..

Ada saja menu yang nak buat ,kalau nak follow ig masak masak aku boleh klik link dibawah.
👇👇👇👇👇

Untuk entry ni saja nak share resepi Kuih
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1Oh9Pia7MfZxij3fAOfHZeHkOrOEGT6zm
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1bE3d3_NM8tbjCZqkl_ExHRLK8RHj1ZDK

Selamat mencuba ok! Luangkan masa anda bersama keluarga..
.
Semoga kita semua dilindungi Allah swt dari virus covid 19 ni..
.
Ikut peraturan yang sudah ditetapkan oleh pihak kerajaan.
#stayathome