Sunday, November 25, 2018

TEMPAHAN TSHIRT PRINTING DAN CONTOH DESIGN UNTUK TSHIRT PRINTING

CETAK BAJU MURAH | TEMPAHAN TSHIRT PRINTING | TEMPAHAN DESIGN PRINTING BAJU | PRINTING BAJU MURAH


Kepada sesiapa yang sedang mencari tempat untuk tempahan printing baju family day, baju persatuan , baju group atau baju kumpulan, baju rewang , baju kahwin , baju couple , baju kelas , baju korporat , baju muslimah dan pelbagai jenis baju printing boleh terus berhubung dengan Tshirt Printing IH.

Di bawah merupakan contoh design dari pelanggan yang menempah baju di Tshirt printing IH. untuk lebih gambar dan testimoni dari pelanggan , boleh refer detail di bawah dan tekan saja link untuk lebih cepat.






Tshirt Printing IH menyediakan perkhidmatan silkscreen baju, heatpress baju, sulaman baju korporat, menjahit baju mengikut design anda dan sebagainya..Harga yang di tawarkan serendah RM13/ pcs mengikut terma dan syarat.

Kami juga menerima tempahan untuk cetakan ( Sulaman / Silkscreen )

 Corporate Shirt / F1 Uniform
 Vest
 T-shirt Muslimah
 Quick Dry Roundneck & Collar
 Cap
 Polo Shirt
 Jersi
 Jacket

Kami juga menerima tempahan baju Custommade dari anda dengan harga yang berpatutan...

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi :

Hp        : 016 - 9645287 / 017-5945084
Email    : ihcube.ent@gmail.com

Instagram : @tshirtprinting_ih 
Website : www.ihcube.com
Facebook  : TSHIRT PRINTING IH  & MH PRINTING 






TEMPAHAN TSHIRT MUSLIMAH

INFO TSHIRT PRINTING IH

TEMPAHAN TSHIRT FAMILY DAY KZ

CONTOH DESIGN





Nak review produk di blog dan instagram?
klik link di bawah..

Email: hazwan943@yahoo.com.my
Instagram : hazwan hairy 

Monday, November 19, 2018

RESEPI IKAN SINGGANG

RESEPI IKAN SINGGANG | RESEPI SINGGANG IKAN TONGKOL


Ini pertama kali cuba buat ikan singgang tongkol sebelum ni tak pernah makan pun tapi bila member ajak makan dekat satu kedai area Kampung Baru terus rasa jatuh cinta dengan masakkan singgang..haha. Kali ni kami buat sendiri,jadi kami terus kongsi resepi ikan singgang yang sangat mudah untuk di siapkan dan sedap untuk di makan.



Bahan bahan resepi ikan singgang ni , kami ingat banyak sangat, rupanya beberapa bahan saja di masukkan dan tunggu siap..

Bahan bahan 
- Ikan tongkol ( nak pakai ikan apa pun boleh saja , kami pakai ikan tongkol sebab lemak )
- Bawang putih
- Bawang merah
- Bawang merah 
- Lengkuas
- Kunyit
- Asam keping
- Garam
- Gula
- Sedikit serbuk kunyit ( xmau letak pun tak apa , kami xsuka tengok kuah putih nanti tak lalu makan haha )
.
Cara cara masak ikan singgang dia senang saja , pertama sekali masukkan air sampai tenggelam ikan, kemudian masukkan bahan bahan di atas kecuali kacang bendi, garam dan gula. Singgang dah mendidih boleh masukkan bendi, garam dan gula. Mudah kan?tak perlu nak tumis tumis dah.


 
Meriah ke tidak?? haaa kalau nak tengok kami masak lagi boleh follow instagram masak ni...Tekan link sebelah.  https://www.instagram.com/dapoqbyhhairy




Nak review produk di blog dan instagram?
klik link di bawah..

Email: hazwan943@yahoo.com.my
Instagram : hazwan hairy