Sunday, October 22, 2017

MANGO FLOAT ROYALE MELAKA | TEMPAT MAKAN MENARIK DI MELAKA

TEMPAT MAKAN MENARIK DI MELAKA | MANGO FLOAT ROYALE MELAKA


Bercuti ke Melaka | Kalau pergi ke Melaka tercari cari dekat mana tempat makan best boleh cuba p mango float royale Melaka. Melaka terkenal dengan coconut shake kan tapi kali ni cuba try mango float royale Melaka ni memang ternyata sedap sekali rasa pasti beli bawa balik..




Dekat Mango Royale Melaka ni ada juga kedai makanan lain yang best , boleh pilih nak makan apa. Kami tertarik nak cuba mee rojak special ada udang dan sotong ok! hidangan dia besar dan harga sangat la berpatutan dengan makanan tu. Selain tu ada juga mee kari special, nasi ayam special, mee goreng, dan sebagainya untuk kedai pertama..




Selain tu ada juga khemah khemah yang jual laksa, kuih muih tradisional termsuk keria gula melaka yang femes dekat Melaka tu, churos, meatball, sate, cendol dan perlbagai jenis makan lagi lah bak kata semua ada dekat situ boleh ja rasa semua kalau larat makan.

Macam biasa tempat tempat viral ni memang ramai sangat orang jadi bertabah lah kalau kena beratur panjang atau meja untuk makan tak ada.haha..





Sampai sini saja untuk entry kali ni. Selanjutnya nanti update semula ok..




Monday, October 16, 2017

XTRA INCH V2 SUPPLIMENT TAMBAHAN LELAKI LULUS SIJIL KKM | PRODUK HALAL UNTUK LELAKI

XTRAINCH V2 | PRODUK KESIHATAN UNTUK LELAKI | XTRA INCH | KELEBIHAN XTRA INCH | KEBAIKAN XTRA INCH


Produk Xtra inch V2 | Tidak perlu ragu ragu lagi untuk mengambil produk xtra inch bagi lelaki yang mengalami beberapa masalah dari segi kesihatan dalaman dan luaran. Produk yang sudah di luluskan oleh pihak kementerian kesihatan Malaysia dan mendapat sijil halal untuk pengunaan produk ini bagi orang islam. ( MAL 09032078 - T )






Xtra inch v2 di perbuat dari 5 ramuan herba terbaik dan gabungan asid amino. Xtra inch V2 bebas dari bahan kimia atau dadah berbahaya dan selamat untuk di makan oleh orang perpenyakit risiko , Xtra inch v2 memberi kesan seawal 1 minggu.


kenapa xtra inch berwajah baru?
- sudah pastinya kerana
- proven by KKM
- formulasi terbaharu
- packaging yang lebih exclusive
- mempunyai sticker hologram yang original




 Apa itu xtra inch V2?
- xtra inch merupakan suppliment tambahan untuk kesihatan lelaki dari segi seksual dan juga untuk keseluruhan tubuh badan.
- Xtra inch diperbuat dari 5 ramuan herba terbaik .
- Xtra inch berstatus halal dan mendapat kelulusan ujian makmal.
- Xtra inch memberi kesan yang pantas seawal seminggu.
- Xtra inch bebas dari bahan kimia dan bahan berbahaya tiada kesan sampingan .

kelebihan xtra inch dari segi kesihatan yang menyeluruh :
- Mencegah darah tinggi dan kencing manis.
- Membaik pulih sistem peredaran darah dalam badan.
- Mengawal tahap gula dalam darah.
- Mengurangkan kolestrol dan membakar lemak.
- Meningkatkan kualiti tidur yang sempurna.
- Mengurangkan keletihan dan sentiasa bertenaga.

Kelebihan xtra inch dari segi seksual:
- Merawat masalah mati pucuk.
- Meningkatkan prestasi seksual secara maksima.
- Mengatasi masalah pancutan pra matang
- Mampu bertahan lebih lama.
- Meningkatkan kuantitidan kepekatan air mani.
- Membesar, menebal dan memanjangkan alat sulit.


5 ramuan semula jadi di dalam xtra inch :
- Eurycoma longifolia
- Tribulus
- Ginko biloba
- Panax ginseng
- Muira puama

Tambahan Tongkat ali
- Tongkat ali putih
- Tongkat ali kuning
- Tongkat ali merah
- Tongkat ali hitam
- Asia Amino

Cara pemakanan xtra inch:
1 Botol xtra inch mengandungi 60 biji kapsul.

Pengambilan normal:
1 biji pagi dan 1 biji malam.

Workout atau kesan lebih cepat:
2 biji pagi dan 2 biji malam

Jika nak kesan tahan lama semasa bersama boleh ambil 1 biji 30minit sebelum bersama..

Untuk pengambilan produk kesihatan anda semua perlu meminum air masak yang secukupnya dalam sehari.S ekarang ni ada promotion beli 1 xtra inch percuma sehelai tshirt atau anda boleh pilih pomade juga sebagai pilihan.Sementara stok masih ada...





Lebih testimonial boleh terus ke instagram : Xtrainchdamansara

Berminat untuk dapatkan produk xtra inch? promosi free tshirt dan free postage untuk anda..Terhad!
Boleh whatapps :
0175945084
0175945084
0175945084
0175945084

atau klik link dibawah.
www.wasap.my/60195945084




INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :hazwan943@yahoo.com.my