Sunday, March 24, 2019

PAKEJ PERCUTIAN KE PULAU PERHENTIAN 2019 | PAKEJ PRIVATE PULAU PERHENTIAN

PAKEJ KE PULAU PERHENTIAN 2019 | PAKEJ PRIVATE KE PULAU PERHENTIAN


Pulau Perhentian adalah salah satu pulau di Terengganu dan merupakan antara pulau paling cantik di Malaysia dengan keindahan air laut, batu karang dan permandangan indah Pulau Perhentian. Setiap tahun lokasi wajib untuk aku bercuti adalah pulau perhentian. Mungkin hampa juga sudah beberapa kali jejak kaki ke sana atau mungkin baru yang nak bercuti di Pulau Perhentian.

Tidak perlu risau jika hendak ke Pulau Perhentian kerana terdapat pelbagai pakej yang ditawarkan dari harga yang biasa sehingga yang luar biasa bergantung kepada tempat penginapan yang hampa pilih. Untuk entry ini aku nak perkenalkan kepada yang berminat nak ikut serta pakej pada tarikh berkenaan boleh lah berhubung dengan nombor di bawah.


Pakej ini merupakan pakej private yang ditawarkan oleh Projek Travel dan untuk trip ini pihak Projek Travel juga akan menyertai, lebih faham pakej ini di kendalikan oleh individu yang bersama sama untuk bercuti. Mana nak tau boleh ikut bercuti di tempat lain nanti yang penting hampa jenis sporting lah.

Jika anda tidak mahu mengkuti apa apa dari Projek Travel , anda boleh buat haluan sendiri sahaja seperti berjalan jalan dan sebagainya. Pakej yang ditawarkan termasuk Penginapan , Pengangkutan ( bot ), island hopping , sarapan pagi , bbq dan juga makan tengah hari, malam yang akan di masak bersama sama. Semua keperluan pihak Projek Travel akan sediakan anda perlu bayar harga berikut untuk join percutian ni. 

Kira macam team hiking la juga tetapi kali ni buat pakej bercuti di pulau.Tetapi projek Travel hadkan untuk 16 orang sahaja untuk 4 bilik di Shari-La Island Resort , Pulau Perhentian. Hanya kosong untuk 4 orang sahaja 1 bilik dewasa. 4 orang lelaki atau 4 orang perempuan yang sporting dan boleh masuk dengan semua orang jenis diva harap maklum..haha

Butiran seperti di bawah..

3h2m RM380
Peak Season
Bilik : Suite Room ( 2 katil queen )





Sebarang pertanyaan boleh dm kami di instagram di bawah..






INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :hazwan943@yahoo.com.my 

Friday, March 22, 2019

BORONG BISKUT RAYA HOMEMADE MODAL SERENDAH RM170| TEMPAHAN BISKUT RAYA SECARA BORONG

TEMPAHAN BISKUT RAYA SECARA BORONG | BORONG BISKUT RAYA | BISKUT RAYA HOMEMADE | KUIH RAYA BORONG | TEMPAHAN KUIH RAYA 

Sedang mencari biskut raya homemade secara borong? Jangan risau anda boleh menjana pendapatan menjelang hari raya tanpa bersusah payah untuk membuat biskut.. Dengan hanya mengeluarkan modal serendah RM170 sudah membolehkan anda menjadi seorang tauke atau agent biskut raya.



Inh Empayar nusantara mengeluarkan produk biskut kuih raya kepada yang berminat untuk menjana pendapatan harian mahupun ketika perayaan. Proses pembuatan biskut ini adalah 100% homemade, 100% bumiputeta yea bukan kilang. Proses pembuatan biskut ini di lakukan di kampung Bukit Teh , Pulau Pinang.

Untuk dapatkan stok anda perlu membuat tempahan awal 1 minggu terlebih dahulu kerana kami tidak  buat stok simpanan untuk satu jangka masa. Kami mahukan sesuatu produk yang itu fresh kepada agent ataupun pengguna. Kualiti sesuatu produk wajib di utamakan untuk kepuasan pembeli! 


Untuk borong biskut kami tidak letakkan apa apa stiker pada balang , ini adalah memberi peluang untuk anda jenamakan sendiri label anda pada biskut. Menarik bukan? tak perlu letih letih nak buat apa apa pun ,hanya perlu promosi untuk mencari pelanggan sahaja.

Berminat? boleh refer detail di bawah untuk butiran selanjutnya

Jenis Biskut Raya 2019
* Florentine cookies ( 50iji )
* Tart nenas ( 30-40 biji )
* Almond Crunchy ( 40-50biji )
* Brownies cookies ( 50 biji )
* Samperit susu & kastad ( 40-50biji )
* Biskut buah pinggang (30-40 biji)





Harga borong 
* Florentine 10 balang RM200 (50biji/balang )
* Biskut buah pinggang RM170 ( 10 balang )
* Tart Nenas & lain lain 10 balang RM190 

Harga jualan per balang 
* Florentine cookies ( 50iji ) = RM25-RM28
* Tart nenas ( 30-40 biji ) = RM24-RM28 
* Almond Crunchy ( 40-50biji ) = RM24-RM28
* Brownies cookies ( 50 biji ) = RM24-RM30
* Samperit susu & kastad ( 40-50biji ) = RM24-RM28
* Biskut buah pinggang (30-40 biji)= RM20-RM25


Jadual tempahan untuk raya :
Last order : 5.5.2019 
Delivery : 13.5.2019 ( Sekitar Kuala Lumpur , Sekitar Lembah Klang )

Last Order : 26.5.2019
Delivery : mulai 27.5 sehingga 3.6.2019 ( seluruh Pulau Pinang )

Minimum order untuk harga biasa adalah 2 balang..

Berminat untuk dapatkan butiran selanjutnya boleh whatapps nombor  dibawah 

Whatapps : 0175945084 





Nak tanya apa apa lebih cepat?cari detail bawah...

INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :hazwan943@yahoo.com.my