Sunday, November 19, 2017

MENANG HP ZTE AXON 7 DI THE MALAYSIAN ENTRPRENEURS FESTIVAL JOHOR EDITION

ZTE AXON 7 4GB RAM 64 GB | ZTE AXON GOLD


Baru baru ni berpeluang menghadiri The Malaysian Entrepreneurs Festival 2017 ( TMEF ) yang di adakankan di KSL Resort City Johor Bahru anjuran SME..TMEF mengumpulkan usahawan usahawan bertujuan membantu usahawan atau peniaga untuk mencapai matlamat perniagaan. Selain tu tmef mengajar, mambantu, memberi inspirasi, motivasi kepada sesiapa yang hadir ke TMEF.

Bila dapat jemputan untuk join ni pikir juga dulu sebab dekat Johor kan, kos nak pergi sana lagi apa semua tu kena kira..haha.Nasib baik ada penginapan dekat sana jadi dah tak perlu pikir pasal hotel. Event ni free sahaja tak perlu keluarkan sesen pun makan minum semua pihak event dah bayarkan jadi alang alang ada kerja area johor sabtu ahad lajakkan terus sehingga event ni pada hari rabu.


Event ni banyak sponser diantaranya ZTE Malaysia, syarikat telifon bimbit jenama ZTE dari malaysia ni ada tawarkan 2 biji telifon bimbit. 1 biji untuk cabutan bertuah dan 1 biji lagi untuk gambar di instagram paling kreatif dan banyak like..Bila nampak ni aku dah senyum lebar dah! Senang ja syarat syarat dia..hahaha..

Gambar ni lah yang menyebabkan kami menang hp zte axon 7 tu..haha


Update gambar dan tunggu orang like lah atau suruh sapa sapa like..Alhamdulillah rezeki untuk hari tu aku menang HP ZTE AXON 7!! Wowww terkejut masa tu tak terkata apa, naik pentas kaki ketaq ketaq jadi..hahaha..Syukur Alhamdulillah untuk rezeki tu boleh lah buat pakai untuk bisnes..ZTE Axon 7 ni 4GB RAM & 64GB yea sangat best punya laju..haha



  


Boleh tengok gambar di bawah apa yang menarik ZTE Axon 7 ni..Kalau nak beli harga dalam RM1599 juga tau! ehehe











Sekian saja lah! idea pun xdak penulisan pun cam apa lagi...hahaha...




INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :hazwan943@yahoo.com.my 

Sunday, November 12, 2017

CETAK BAJU TSHIRT MURAH

TSHIRT PRINTING KANAK KANAK | PRINTING BAJU FAMILY DAY KANAK KANAK

Bagi korang yang nak buat Tempahan T-shirt atau Cetak baju dengan kadar murah serendah RM10!!! korang boleh dapatkan segera dengan menempah di Tshirt printing IH. Harga termasuk baju dan design sekali, If korang ada design sendiri boleh juga harga boleh di runding mengikut terma dan syarat .



Terdapat juga baju kanak kanak size 1 bulan untuk printing.Kepada sesiapa yang sedang mencari tempat untuk tempahan printing baju family day, baju persatuan , baju group atau baju kumpulan, baju rewang , baju kahwin , baju couple , baju kelas , baju korporat , baju muslimah dan pelbagai jenis baju printing boleh terus berhubung dengan Tshirt Printing IH.






Kami juga menerima tempahan untuk cetakan ( Sulaman / Silkscreen )

 Corporate Shirt / F1 Uniform
 Vest
 T-shirt Muslimah
 Quick Dry Roundneck & Collar
 Cap
 Polo Shirt
 Jersi
 Jacket

Kami juga menerima tempahan baju Custommade dari anda dengan harga yang berpatutan...

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi :

Hp        : 016 - 9645287 / 017-5945084 / 012-3367702
Email    : ihcube.ent@gmail.com

Instagram : @tshirtprinting_ih 
Website : www.ihcube.com
Facebook  : TSHIRT PRINTING IH  & MH PRINTING