Tuesday, April 4, 2017

KURTA SLIM FIT RAYA 2017

KURTA SLIM FIT | KURTA RAYA 2017 | KURTA BORONG | KURTA PENDEK | BAJU MELAYU JOHOR | KURTA DULANG BOY


Kepada yang berminat nak dapatkan kurta slim fit boleh lah dapatkan di inh clothing official.Kurta potongan slim fit yang menampakkan anda lebih segak bila memakai.hehe.. Untuk harga dulang boy boleh berbincang.






Untuk membeli atau sebarang pertayaan boleh tengok link di bawah.

Instagram : INH CLOTHING OFFICIAL 
Email : ihcube.ent@gmail.com
Whatapps : 0175945084


KELEBIHAN SAKURA MASK

KELEBIHAN SAKURA MASK | SAKURA MASK BY SEQY BEAUTY 


Sapa kat sini tak mau cantik?nampak elok? haa mesti lah tak dak jadi hari ini kami nak review kat hampa semua pasal Sakura Mask by Seqy Beauty. Produk yang semakin mendapat tempat di kalangan kakak,kakak, abang bang, makcik,makcik, kak gayah, kak bedah dan semua masyarakat di luar sana.Pelbagai kelebihan sakura mask ini untumk rawatan kulit wajah yang bermasalah.




Kelebihan sakura mask
- Melembabkan dan menyegarkan kulit wajah.
- Merangsang pembentukan kolagen
- Mnecerah dan menghaluskan kulit wajah.
- Mengurangkan selulit.
- Mengurang dan mencegah kedutan pada wajah.
- Kaya dengan vitamin B
- Mengurangkan ruam dan kemerahan pada kulit.
- Sesuai untuk kulit tebakar atau parut luka.
- Mengeringkan dan mengurangkan parut jerawat.
- Sesuai untuk semua jenis kulit.

Sesuai untuk semua kulit wajah! Yang ni soalan yang bakal di tanya oleh pelanggan.Jangan ragu ragu produk seqy beauty adalah produk yang mendapat kelulusan dari pihak KKM. Pelbagai jenis produk sudah dikeluarkan oleh seqy beauty diantaranya skin care,lotion, bb cream,sakura mask dan juga seqy matte lip cream.

nanti kami review kelebihan produk yang lain ni ok..Kepada hampa yang nak try prdouk ni boleh terus berhubung dengan detail di bawah.

Facebook : Qasehnya Rania
Instagram : ismi_su
No handphone: 0193080215