Sunday, March 12, 2017

JAMU DOLL | KELEBIHAN JAMU DOLL

JAMU DOLL | KELEBIHAN JAMU DOLL 


Produk jamu doll memang tidak asing lagi di kalangan wanita masa kini, Dengan 1 kapsul syaiton pink dapat kembali dara?Ohh tidakk memang menakjubkan , pelbagai kelebihan dan kebaikkan jamu doll kepada wanita wanita di luar sana, jadi kenapa perlu tunggu lagi? 

Bak kata kak shila : Percaya atau tidak? Dengan hanya 1 kapsul(bukan ilmu marketing) dgn izin allah kak maneh semua boleh kembali dara walaupun sudah anak 2 mahupun 3..ya dgn jaminan money back guarantee 2x ganda jika syaiton pink x berkesan.ok apa tu syaiton pink?.




Syaiton adalah kapsul pink berhantu yg mengandungi 15 herba khas dari indonesia bagi kekakak maneh hat belum kahwin apatah dah kahwin.jgn risau!! Syaiton pink ini utk apa? Mohon seram syaiton ini berhantu dan pengguna akan mengucap banyak kali bila rasakan perubahan kekulit jd mulus apatah baik seri, untuk pelangsingan dan turun berat badan,masalah dalaman wanita(keputihan,resdung,kencing mnis dll) dan paling penting utk aset wanita(merapatkan,menegang,menyeramkan eh)


Betul tak nak  cuba? Terpulang tp bg sesiapa yang kecewa dengan pelbagai  produk skincare atau supplment mahupun jamu smpai tak ada kesan langsung awas..jamu doll dri satu kapsul dh rasa perubahan.

Haa kalau rasa mcm nak lalui perubahan menyeramkan sila whatapps

Whatapps : (012 533 4258) Kak shila
Whatapps : (012 533 4258) Kak shila
Whatapps : (012 533 4258) Kak shila


Cod : Area Kulim, Kedah






INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :hazwan943@yahoo.com.my 

Saturday, March 4, 2017

JOM SUPRISE BIRTHDAY PARTY DI LEXIS PENANG

SUPRISE BIRTHDAY PARTY DI LEXIS PENANG


Sebelum ni kami ada buat entry suprise birthday party di Lexis Port Dickson kalau belum tengoo boleh klik link warna merah tu.Untuk entry ni plak kami nak buat entry di Lexis Penang pulak bagi orang utara yang mana dekat boleh lah ke sini.Kalau Port Dickson jauh sangat nak pergi kan.


Harga dekat Lexis Penang mahal sikit lah room rated dia kalau bernasib baik boleh dapat murah. Kalau nak booking sendiri boleh atau nak suruh pihak yang nak buat suprise booking pun boleh. 

Lexis Penang masih baru lagi so tempat memang lawa. Sebelum ke sini hampa boleh dulu google tempat menarik di sekitar Lexis Penang. Kalau kami balik Penang rajin juga lalu area sini makan laksa janggus.Makanan popular dekat Penang dan macam -macam lagi lah ada dekat kawasan ni.







Sebarang pertayaan boleh terus berhubung dengan detail di bawah.

Whatapps : 017-4378992
Facebookcutibajet.co
Instagram: cutibajet.co 

Hepy birthday in advance kat hampa hat baca entry ni! 





INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :hazwan943@yahoo.com.my