Tuesday, April 4, 2017

KURTA SLIM FIT RAYA 2017

KURTA SLIM FIT | KURTA RAYA 2017 | KURTA BORONG | KURTA PENDEK | BAJU MELAYU JOHOR | KURTA DULANG BOY


Kepada yang berminat nak dapatkan kurta slim fit boleh lah dapatkan di inh clothing official.Kurta potongan slim fit yang menampakkan anda lebih segak bila memakai.hehe.. Untuk harga dulang boy boleh berbincang.






Untuk membeli atau sebarang pertayaan boleh tengok link di bawah.

Instagram : INH CLOTHING OFFICIAL 
Email : ihcube.ent@gmail.com
Whatapps : 0175945084


KELEBIHAN SAKURA MASK

KELEBIHAN SAKURA MASK | SAKURA MASK BY SEQY BEAUTY 


Sapa kat sini tak mau cantik?nampak elok? haa mesti lah tak dak jadi hari ini kami nak review kat hampa semua pasal Sakura Mask by Seqy Beauty. Produk yang semakin mendapat tempat di kalangan kakak,kakak, abang bang, makcik,makcik, kak gayah, kak bedah dan semua masyarakat di luar sana.Pelbagai kelebihan sakura mask ini untumk rawatan kulit wajah yang bermasalah.




Kelebihan sakura mask
- Melembabkan dan menyegarkan kulit wajah.
- Merangsang pembentukan kolagen
- Mnecerah dan menghaluskan kulit wajah.
- Mengurangkan selulit.
- Mengurang dan mencegah kedutan pada wajah.
- Kaya dengan vitamin B
- Mengurangkan ruam dan kemerahan pada kulit.
- Sesuai untuk kulit tebakar atau parut luka.
- Mengeringkan dan mengurangkan parut jerawat.
- Sesuai untuk semua jenis kulit.

Sesuai untuk semua kulit wajah! Yang ni soalan yang bakal di tanya oleh pelanggan.Jangan ragu ragu produk seqy beauty adalah produk yang mendapat kelulusan dari pihak KKM. Pelbagai jenis produk sudah dikeluarkan oleh seqy beauty diantaranya skin care,lotion, bb cream,sakura mask dan juga seqy matte lip cream.

nanti kami review kelebihan produk yang lain ni ok..Kepada hampa yang nak try prdouk ni boleh terus berhubung dengan detail di bawah.

Facebook : Qasehnya Rania
Instagram : ismi_su
No handphone: 0193080215




Sunday, April 2, 2017

KEDAI JAHIT KURTA BORONG | KURTA RAYA

JAHIT BORONG KURTA | KEDAI JAHIT BORONG KURTA | JAHIT PUKAL KURTA | KURTA RAYA


Untuk entry hari ni kami nak review dekat hampa ssemua yang sedang mencari kilang atau kedai menjahit kurta secara borong. Kurta memang popular sekarang ni, kalau kita tengok dekat mana mana instagram atau facebook terlalu banyak lambakan design kurta.So sekarang ni kepada yang berminat nak buat kurta sendiri boleh terus mencuba.


Kos yang diperlukan tidak lah mahal mana cuma serendah RM500 dah boleh hasilkan kurta jenama sendiri atau design sendiri , ia bergantung pada design dari pihak anda dan juga jenis kain yang nak di gunakan.

Kalau kain memang terlalu banyak jenis jangan salah pilih cukup lah.Kalau nak buat kurta atau jenama sendiri ni kalau boleh pilih kain yang berkualiti.Sebab baru nak mecuba jadi kualiti tu sangat penting untuk memberi kepuasan kepada pelanggan.

Kepada yang berminat nak dapatkan sebut harga jahit kurta secara borong atau pukal  boleh berhubung dengan butiran di bawah.


IH CUBE ENTERPRISE:
Whatapps : 017-5945084
Email : ihcube.ent@gmail.com
Lokasi : Sg Buloh & Damansara Damai 
( set masa untuk berjuma dan bincang )

Min order : 20 Helai 

Jenis kain yang di sediakan seperti :
- Jappanese cotton
- Italian cotton
- Cotton crepe
- English Cotton
- Nilon cotton

Semua jenis cotton ni memang popular untuk buat kurta.Boleh lah pergi survey sendiri kalau nak lebih kepastin .Harga Kalau hampa ada jenis kain sendiri boleh bagitau  mereka.


Walk in Melaka:
HT Millennium Enterprise
no 24 Jalan Rahmat 3A,
Taman Malim Jaya,
75250 Melaka







Berminat nak jadi dropship kurta boleh tekan link di bawah :

Kurta teluk belanga slim fit 





INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :hazwan943@yahoo.com.my