Friday, May 18, 2012

NOT BAD LA "SAFE " NI

Assalamualaikum...
Untuk minggu ni korang ade plan nak tgk wayang? ok kat sini aku nak cadang satu movie ni yang agak menarik lah kalo korang nak tgk wayang iaitu SAFE ...Cerita ni dah lama keluar besa lah aku kan suka tengok lambat2 citer omputeh nih walaupun last minit hall tetap penuh juga ok !!walaupun banyak movie2 baru tetap pilih yang xtgk lagi..haha.....kat bawah ni aku ade letak trailler SAFE ni jadi korang view lah tgk..
SINOPSIS:
Seseorang bekas ejen elit menyelamatkan gadis Cina berusia 12 tahun yang diculik oleh Triad. Berbekalkan pengalaman kerja dahulu, misinya untuk menyelamat itu diselangi dengan pelbagai cabaran termasuklan daripada mafia Rusia dan juga tentangan pegawai polis New York yang ganas serta menakutkan..
lakonan Jason Statham



3 comments:

mohamad shazni said...

woooo...mcm best..lagi best kalu ko blnje aku tgk cite ni kan kan^_^

hairy said...

@onie: haha sgt2 best lah klo cmtuh...lets go!

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

cam best jer !
wokey t itew g tgk sama ea..
hehehe !