Saturday, October 25, 2014

PENELOPE STORE IN UTUSAN MALAYSIA

UTUSAN MALAYSIA 


kena paksa! haha.. my god buruk..


Sabtu 23/8/2014 Penelope Store & Boutique terpilih untuk dimuatkan dalam sisipan Citra Orang Muda ( COM ) Utusan Malaysia pada bahagian Trend . Sebelum memulakan entry nak ucap banyak- banyak terima kasih kepada Cik Teha yang sudi memilih kami dan menemuramah kami pada beberapa hari sebelum Photoshot.

Orang cakap " kalau kita tak cuba kita tak tau dapat ka tak " jadi dengan biasakan diri aku cuba apply untuk di interview. Tak sampai seminggu pun dapat panggilan dari pihak Cik Teha bahawa kami telah terpilih untuk di temuramah .

Salah satu platform untuk kami perkenalkan produk kami kepada masyarakat di luar sana terutama mereka yang membaca Utusan Malaysia. 100% buatan Bumiputra & malaysia dengan harga yang di tawarkan berpatutan dan mampu milik untuk semua pemakai.

Kateria yang perlu ada adalah mestilah sesuatu yang baru dan nampak sedikit kelainan.Alhamdulillah gambar-gambar tshirt kami berjaya menarik minat Cik Teha untuk menulis..hehe.. 

"Something new" tshirt customade design dari kami yang kami cuba tontonkan kepada mereka yang berani untuk memakai design-design terkini ilham dari cotton english mengikut trend masa kini.

Untuk entry seteruskan ,kami akan masukkan beberapa keping gambar photoshoot baju yang sempat digayakan oleh si pemakai..



Mengenai Penelope Store ---> PENELOPE STORE & BOUTIQUE

Berminat nak jadi Vendor?
Sila baca di bawah

Beroperasi di Damansara damai dan berdekatan dengan Kolej Perkembangan Awal Kanak-Kanak)

Facebook Like : Facebook Penelope Store

LOKASI
F113A Season Square Jalan Pju 10/3C Damansara Damai , 47830 Petaling Jaya , Selangor Darul Ehsan.
(Bangunan kormersial bersebelahan jalan dengan Shell 7E, Mcd, TomYem Street Mall dan berhadapan pintu masuk Stesen Bas Damansara Damai)
Bangunan bersebelahan dengan One Damansara Condo , Econsave dan Kolej Perkembangan Awal Kanak-KanaK Damansara Damai.


Berminat nak jadi vendor di Penelope Store & Boutique boleh pm email tertera.

CONTACT
Hp : 017-4223101  / 012-9047287 







8 comments:

siti zawiah said...

semoga terus berjaya di masa akan datang.. :)

PearlVelvet SueQys said...

Salam Singgah ! lama x ke sini...

Anonymous said...

Its like youu read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something.
I think that you can do witgh a few pics to drive the message home a
litle bit, but instead of that, this is fantastic blog.
A great read. I'll certainly be back.

my weblog ... garcinia Cambogia

Yana Sakura said...

Nanti nak wat entry yg cari vendor tu la kt blog..hehe..org copy sebijik tau..tp permulaan..maybe ade la mukadimah dia..haha :D

Kesuma Angsana said...

Salam Jumaat. Sesuatu untuk kamu di blog KA . TQ http://www.kesumaangsana.blogspot.com/2014/10/re-publish-n3-pendek-tentang-adik-tapi.html

Nyamuk Terbang said...

wah bestnya....kalau dkt bleh la jadi vendor...jauh sgt...anyway best of luck

unsecretostory said...

Dah terjah. Cantik jugak. Keep it up bro (y)
Ada pkhmatan beli online ke?

Miss Nabihah said...

saya dah follow blog ini.kalau sudi follow balik.
http://bicarabihah.blogspot.com/
terima kasih