Tuesday, May 29, 2012

Natural Beauty Contest 11 - Abg Stalker

ASSALAMUALAIKUM
selanjutnya klik sini
Walawehhh untuk kali pertama ak join contest dan ini di taq oleh adik manis Ardini Izzati .Diikutkan aku malu nak join contest ni oleh sebab contest ni nak cari natural beauty??? cantik ker?hahah...maklumlah wajah ni macam akan dikecam hebat ja nanti..ahaha!... Xpe aku sahut cabaran ardini join contest nih just suka-suka ja kan menang kalah adat pertandingan kan redha ja lah...

Terima kasih sebab ajak hairy join contest ni ea sama-sama lah kita cuba ok segan silu jadinya bila anda suka panggil saya dengan gelaran retissss ..hahaha..Memula confius giler otak pikir crop ni edit ka x ea? then dorang cakap itu bukan edit...
buktinya...
dengan gigih aku print screen.. cepat add fb mereka..haha
Susah betoi nak cari gambar yang natural ni maklumlah sejak jadi graphic designer ni tangan asyik nak edit ja gambar belek punya belek jumpa lah gambar ni . Dan ni lah gambarnya hasil dari DSLR kesayanganku...Korang jangan gelak plak okey ini semua sekadar hiburan semata-mata....harapan lah kau hairy nak menang kalau muka macam nih..haha...

korang rasa camna sila drop komen anda segala pujian & cacian saya terima..sangat diperlukan untuk entry ini tolong ea.. -peace-

aku taq
pezol stylez
rilek sebentar

ak cabar korang lak..haha

49 comments:

Zul De Alexis said...

woitttttt...ahahaha...awt cabar aku? aku x pandai nk posing bagai... :P

Cikin said...

amboih . abe kacak (:

Farhanana said...

muka tu minta menang ke? HAHA :D

Zul De Alexis said...

Aku lupa nk komen hensem jugak ang nie..mesti menanglah...gud luck..kalah lah si ardini tu..kah kah.:P

Nur Shuhada said...

dri segmen yg sama
http://shud91.blogspot.com/2012/05/natural-beauty-contest-ii-abg-stalker.html

perhhhh..hairy cun2..boleh menang ni..hehe
btw good luck ye hairy :)

NoorBieLover said...

huhuhu..smoga berjaya..ini natural hnsem la..bkn natural beauty.hahaha

jiha92 said...

ok lah ny .. msukk je contest tuh =)
good luck ea hensem =)

Mr.She said...

natural beauty? err. beauty?? jap nk pk -_-

beauty ngn hensem same tak? hewhew

ok, ni baru komen betul2:
smart + hensem + retis dah.
ade chance nk menang ni.
GOOOOD LUCK! :D

Aaron Aziz said...

anda natural handsome.. kecantikan hak milik setiap insan.
gud luck!! :D

Unknown said...

Betul tuu, ini namanya natural hensam.. hikss.. Memang abe kacak la.. btw, Good Luck wan.. ^_^v

Pecinta pink^^ said...

Noor setuju nan kamu..ni natural hensem bukan beauty,,hahaha..by the way gud luck ye en Hazwan Hairy..kalo menang share hadiah nan kami okey okey:P kihkih

Unknown said...

amboi amboiiiii kemain lg dia...

gud luck la yee...

Unknown said...

wahh , betul betul natural .
boley menang punya laa .
:D

Unknown said...

wahh , betul betul natural laa . boley menang punya .:D

Anonymous said...

peh tergoda i taww :P

Fyzaa Chicc said...

amboii abe nsem kacakss >.< okayy lah tuu ! huhu ~ natarul lagi baguss :)

btw hope menang ! kihkihh ^^

Kim Anis said...

HAHA , goodluckkk . ok la tu.. berani menyahut cabaran :DD

Unknown said...

Hensem :D hehe. Semoga berjaya ^_^

mirmashi94 said...

sat sat. lu tag wa ke? haha. tadak pun nama wa. lalalala~

Ikam said...

waaa..model celcom ke bang.?

puteri cahaya said...

mahu komen apakah? all the best!! ^^

yanaromly said...

ok2..ala ala suweet gitu

Fieza Sani said...

ni kontrol hensem ni..haha

ctk said...

btul kata noor...natural hensem la kamu...haha

gudluck retis :D

Unknown said...

mintak tplong beli belacan yer balik satgi.. dah habis tadik buat sambal...
*komen xde kne mgena

✿ Nani ツღ said...

auwww natural handsome la ni..hehe...
Good luck ye..Nani pun ada join jugak xP

Anonymous said...

kalau tak crop pic ni,confrm blh mng,heheh..good luck

CikTeddyCorner said...

muke pembunuh!hahahaha
ok gurau je..hek3

er hencem dh ni..kulit sawo matang,bebas jerawat!hehe
musti menang! ^^

*musti e2 disengajakan okeh :P*

NisaAdnan said...

'beauty' sungguh pic Abe Hairy ni. hahk

Reena Kamarudin said...

errr terlupa nak komen apa tadi.

NurHaffizah said...

hahaha lol rasanya boleh menang ni natural hensem ... haha

Unknown said...

hehe..cukup macho dh tu..
semoga berjaya..

ZWAN SABRI said...

Mmg nampak Kenaturalan beautynya.. Good Luck! :)

nur_za said...

baru nk join contest tu..terpksa undur diri..huahua..sedih2..hahahaha

tuanseliper said...

fuiyyoo2~muke die mcm mintak pelempang. haha. eh mng jgn lupe hadiah kerat dua.:)) *wink3*

Nor Zilla Sensei said...

wah, mancungnya hidung dia..huhu

Unknown said...

gud luck...ada rupa jgk ni...gerenti menang ooooo...

SHaP said...

menang la ko wan... perhh,,haha

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

alaaa da cool da tu n bole menang hehe
gudluck yer hery

mohamad shazni said...

hahahaha..tahniah..anda lah pemenangnye..kui kui

Ardini Izzati said...

Wahh wahh! Menang dah ni!

PCL said...

memang layak kehensemannya natural....gd luck!

Anonymous said...

gambar tuh hensem.
boleh menang kot.
:)

pet said...

haha.. konpem menang nih :)

Nur Asmida Bt Karim said...

wow ! tktau nk ckp apa hehe wish u gudluck sahaja :D

nurul hidayah said...

abe hairy :)

haz said...

nampak la beauty skit kt muka tu.. insyaallah boleh menangnye.. hikhik xD

Unknown said...

oke dah neutral habess.. moga dipermudahkan ..dan najah belaka.. :)

tuanseliper said...

gudluck beb:) menang hadiah kerat dua. amcam? ada brand? haha