Thursday, October 25, 2012

TICKET AIRASIA BURN VS UCAPAN AIDILADHA


ASSALAMUALAIKUM.
Ganti balik duit? ko hengat nak dapat balik ke?haha
Rasa macam lama sangat tak story-story kan rindu sangat nak menaip then melalut macam orang hilang kewarasan..Tapi hari ni nak membebel sikit ok hope horang baca lah apa yang aku tulis ni penat tau jari menaip entry yang tak berapa ada hasil ni..hahaha...


Alkisahnya rugi lahh duit aku sebabnya beli tiket flight tapi tak dapat balik flight tuk hari ni . Beli tiket ni masa 3 minggu sebelum raya puasa lepas then semiggu sebelum dapat "bini baru" hehe..Time beli tiket ni tak terpikir plak nak dapatkan "bini baru" tu main beli ja pastu alhmdulillah rezeki ada so dapatlah aku kahwin niikmat lain ok bila dah kahwin ni..hahaha...Jadi untuk raya haji ni aku balik naik "bini" ja lah merempuh jem yang bakal beri ak satu cabaran yang hebat!

Ehhhh!!! tengah hari kejap lagi lah nak balik kampunng di Penang... Kepada korang yang memandu tu berhati-hati di jalan raya ok pandu cermat jiwa selamat ingatlah orang yang tersayang menanti kepulangan korang dengan penuh kegembiraan...

Di kesempatan ini saya pemilik blog Hazwan Hairy ingin memohon seribu keampunan kepada korang reader, followers yang xhenti2 komen ,memberi support dekat blog ni if korang ada terasa hati or saya tersilap cakap  di dalam penulisan saya ..Harap diampun segala  perbuatan dalam sedar atau tidak sedar dengan ucapan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA MAAF ZAHIR DAN BATIN...


-offday 3 hari-



23 comments:

aizu's life said...

Dah ada 'bini', flght pn dh x layan.. hihi..
TAHNIAH atas kehadiran 'bini' baru anda..
pandu cermat, jiwa slamat..
ati2 yer...

*salam aidiladha

Jue Jaynee said...

selamat hari raya maaf zahir batin..

best cuti 3 hari..
jue sehari je...sedih

Mrs Velentine said...

salam aidiladha juga

Sue-Rya Qistina said...

salam aidiladha juga dik. berhati2 di jalanraya ye. huhuhu. sygnye dh beli tix tp xnaik pun flight. huhuhu

HanaNabihah said...

Wow! Balik dgn bini putih melepak tu ye? Jage bini baik2 sepanjang perjalanan. Hati2. Selamat hari Raya utk Hery & bini. Eh? hahaha

permatabiru said...

selamat hari raya

Kesuma Angsana said...

sama2lah kita ye dik & hati2 diperjalanan tu nnti

Nor Zilla Sensei said...

ok..hari ni baru menaip ea.
selamat balik kg, harap bini bari tak meragam :-)

CikNana said...

selamat hari raya juga..:)

Nurfara Hani said...

Selamat hari raya aidiladha:)

Cik Nur said...

Hati-hati memandu dengan 'Bini' baru ye..!

dengar kabar jalan dah mula sesak..

salam AidilAdha buat HH.. :)

kura said...

jaga 'bini' elok elok. hahaha

farhana said...

selamat hari raya aidiladha :)

Si Matatajam said...

Salam Aidil Adha Hery..Maaf zahir batin..

boni kacak said...

samalah aku bro..selamat hari raya aidiladha... maaf zahir dan batin ye :)

syafiqakarim said...

selamat hari raya aidil-adha!

Maisarah Azmi said...

selamat hari raya...=)

Shasha Yacob said...

hambuii, bini baru gitu. salam aidil adha :3

Mk Syahir said...

selamat hari raya maaf zahir batin jugak bro..besabaq naa, dapat jugak balik kan :)

CikNana said...

cepat la mulih..rindu sudah nie kami semua sama kau..hehe

MRS Rongoks said...

selamat hari raya :D

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...wah bestnya bila dah ada 'bini'kan kehulu hilir bersama2...:)

kinara kinatara said...

alhamdulillah moga jodoh berpanjangan ngan bini:)

huhu..kereta kah?huhu:)

eh..belom telambat kan nak ucapkan selamat hari raya aidil adha jugak:)