Monday, October 1, 2012

'JUM FOLLOW- AKU CUMA SEORANG KULIKUTIF!!! OHSEM GIVEAWAY


ASSALAMUALAIKUM..
Sepantas kilat aku menjoinkan diri dalam segmen yang dianjurkan oleh RemyHazza yang di taq oleh Mama Maszull . Dah lama sangat xjoin segmen-segmen ni okeh. Oleh sebab senang dah en remy ni adalah followers aku yang rajin gila drop komen kat my entry jadi aku join sebab menghargai jasa-jasa beliau..hehe...

Blog RemyHazza korang dah follow ke? kalau belum follow lagi tu baik korang segerakan lah follow dan kenal ngan beliau ni..Kalau korang dah kenal nanti meriah lah blog korang weh..Beliau seorang yang sangat peramah blogger macam ni lah korang perlu rapatkan diri ok..Tanpa blogger-blogger yang setia ngan blog kita ni xkan meriah blog..Jadi apa tunggu lagi mehlah join giveaway ni kot-kot korang bernasib baik boleh menang giveaway ni..hehe...

Itu saja yang dapat dapat hery buat untuk entry ni....nak tag sapa ea? haaa Cik Miza & Cik Fafa

21 comments:

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...mekacih sbb sudi join yer...:)

Anisa Anuar said...

follow aje ke??

Wana Owen said...

nak join jugak la.=)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

dah follow dah.. hehehehe

Cik Nur said...

selamat bersegmen HH.. :)

KorN said...

jap2 nak pi wusha dah folow ke blo.. huhu

nis said...

jemput join


http://everlasting-frend.blogspot.com/2012/09/segmen-idola-kegemaran.html

boni kacak said...

selamat bergive away bro..hehehe

Crew Fathi said...

Good Luck.. ^_^

Mk Syahir said...

good luck bro..banyak la invitation join segmen pasni :p

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen Hery..

ayut said...

join jugak... :p

Dhia Dirham said...

hi
http://dhiadirham.blogspot.com/2012/09/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html

shidaR said...

gudluck hery :) hehee :)

shidaR said...

shida pun join juga tau hehee..wish me luck :)

Everything's Everythings said...

Datang dari segmen yg sama..
Sama-sama kita meriahkan segmen dia ^^
Gd luck~

http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif_3.html

Remy hazza said...

dear Deq Wan....
thanks support segmen remy..... terharu sangat....mekasih tau.... harap2 hairy antara yg bertuah nanti.....

Sue Echan said...

salam.. dtg dr segmen sama..saya joined...
http://onlyloveyoubaby.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-follow-aku-cuma-seorang.html

Isabel Diaz said...

Singgah sini,

Dah lama follow awak,

Dari segmen yang sama,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html

Jom join sini jugak,

http://ftndiana.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

Saya Disini said...

gud luck

kinara kinatara said...

wah selamat bersegmen aka giveaway..jadiah jangan lupe ye..sharing is caring:)