Tuesday, October 16, 2012

REVIEW BLOG PART 6


ASSALAMUALAIKUM...
Ehemm...macam biasa lah selagi xabis selagi tuh lah aku nak "perkenalkan" mereka-mereka ni kat kalian semua...Okeh untuk hari ni dah sampai pun part 6 sapa plak yang ada dalam ni? haaaa ni mereka yang tersenarai dalam award bulan 6 aritu dorang ni sporting tau..Sangat lah peramah dorang ni semua dari blog,twitter sampai kat facebook..Meriah uols kalau kenal dorang ni..Mesti ada yang dah kenal kan? tapi xpe mayb korang ada yang lupa boleh lah tengok link mereka semula..hehe..
terjahh!!!

http://eddysyrol.blogspot.com/

http://fafaeha.blogspot.com/

http://www.duniashida.com/

http://jiwalaraworld.blogspot.com/


http://n-mcd.blogspot.com/

Untuk nak kenal lagi ramai kawan blog yang sporting xhengat ni boleh tengok part-part kat bawah ni ada berpuluh orang...



31 comments:

Unknown said...

aku kan menerjah mereka..hehe

Anisa Anuar said...

leh terjah pasni....serang!!!! hehehe

suwara entertainment said...

jom kita sama2 terjah!
jgn lupa singgah2 selalu ke blog saya ye. hehehehe

Unknown said...

mmg meriah uollss...haha

Akemal said...

diorang terbaik..

Anonymous said...

tahnaih buat mereka ye

Nor Zilla Sensei said...

masih mood teringat bila promote blog gua, tp xle copy banner.ahaha. jd kelainan cikit jd blog gua.haha

Azza Afdzal said...

xda pun :( hihihi

Unknown said...

terjahhh ... ^^

Akemal said...

nanti kritik2 review la blog aku sama.. hehe

Miss N™ said...

wahh..boleh terjah ni...

boni kacak said...

ada antara tu yang aku kenal..hehehe

PokCik said...

PokCik will pergi skg menerjah mereka......

are_lin@yu said...

kasi terjah ;-)

Leeza Dayasari said...

Tahnaih kpd mrk yg di review!

Miss Butterfly said...

kalau line laju , wa dah terjah sume dah ni . papepun , tahniah utk mereka :)

Jiwa Lara said...

aik ? ada lagi eh.. hehe.. btw, thanx bang long... :)

Unknown said...

tahniah kepada semua.......
remy nak pi terjah lah.......
terutama dunia shida tu....he3

BTS said...

wokeh..nice blog semua tu

Unknown said...

terbaekkk..depa2 ni :)

HanaNabihah said...

Incik Hery ni mmg rajin bab2 promot blog org. Tu yg org syg kt dia tu. Hihi~

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy.....jom reramai kita terjah yer...:)

ayut said...

serang mereka ^^

Si Matatajam said...

Kenal blog Shida saja kat atas tu..yg lain tu kena buat first bw la..

Mrs Velentine said...

kenal shida & jiwa lara

FaFa EhA said...

wahhhhhhh ! saya ade ! ahhaha maaf da lme x blogwalking. busy sgt2 ngn assgnmnt :( thanks eryyyyyyyyyyyy !
jum2 kite aktif kembali.

Noor Atikah Ramli said...

terjah mereka :)

kinara kinatara said...

bilalah blog usang ku ini mau tersenarai..huhu..:)

akan ku terjah mereka..siapkan teh dan biskut ya...

eddy syrol said...

thx hery... (~_~)

MirraMustaffa said...

alah sedih den tak ado.. hha.. *gurau ! *

#tahniah kpd yg tersenarai :)

Izza Sakura said...

Nak review jg la.hehe