Friday, October 5, 2012

TOP 5 HEADER BLOG PALING POPULAR


ASSALAMUALAIKUM..
Korang masih ingat lagi contest ni? haaa sebulan telah berlalu pun.. 1st sekali maaf dari hujung rambut hingga hujung kasut oleh sebab lambat update about contest ni.Diikutkan 2 minggu selepas contest tamat pemenangg akan diumumkan tapi terlajak lagi 2 minggu.. Sebab pe terlajak? ni diaaaa jawapan ..

2minggu before raya aritu laptop aku ni telah kembali menyembah bumi oleh sebab yang xdapat nk dipastikan..tuptup nahhh dah rosak laptop segala benda dalam laptop lesap macam tu saja kenangan-kenangn ketika bercinta hilang sekelip mata, gmbr2 kemesraan ku ghaib ,kenangan konvo ku hilang nth kemana, gambar2 ligatku pose2 ku lenyap!!!..Sangat sedih ok time tu seperti orang yg tiada lg harapan tuk hidup..ahaks!

Sebab tu lah header ni xdapat nak dinilai alhmaklumlah online pun guna HP saja mana lah boleh tengok bp million header yang bertanding dapat LIKE kan so seminggu lepas baru dapat laptop ..oh seronoknya laptop free..ngeee...So dengan sepantas kilat mentelaah hampir 120header yang bertanding tuk rebut kejuaraan gituhh ..Thanks sgt-sgt atas support dari korang semua xtau nak ucap jutaan terima kasih kat korang camna..Tapi korang jangan risau semua header dan blog anda akan d promte mengikut urutan ok..

Keputusan telah pun di buat jadi di sini saya listkan top5 pemenang yang menerima hadiah yang telah di taja..

PEMENANG PERTAMA..
LIKE : 1275
Add caption
 PEMENANG KEDUA
 609 LIKE
http://doodlemerah92.blogspot.com/
 PEMENANG KETIGA
 524 LIKE
http://taqiysdiary.blogspot.com/
 PEMENANG KEEMPAT
 511 LIKE
http://dasukidarwis.blogspot.com/
 PEMENANG KELIMA
 484 LIKE

http://lovesokmo.blogspot.com/
Majoriti like yang banyak 3 ratus keatas..terima ksih kat korang semua yang sudi join support my contest yang x berjaya tunggu header anda akan di review untuk tatapan umum..Kalau nak tengok 120 header bertanding boleh KLIK SINI


Kepada pemilik-pemilik header di atas mohon kerjasama anda untuk claim hadiah dari saya ok! segala kesulitan harap diampun..

boleh add saya di sini untuk claim hadiah
hadiah akan mula diberi minggu hadapan sebarang pertanyaan boleh tanya...
facebook : Mohd Zulhairy



38 comments:

Mrs Velentine said...

tahniah semua

MRS Rongoks said...

tahniah ! ^^

Mk Syahir said...

tahniah belaka :)

bai baizura said...

tahniah pd pemenang :)

Eca Dwinky Asha said...

apasal eca xmenang disini?/k,bye!..hahahaa.

Eyraaa Rawrr ♥ said...

Wah,

Sue-Rya Qistina said...

tahniah kpd semua pemenang :)

Share4rt Berbagi said...

Wih Kereennnnn artikelnya . Blog nya makin bagus aja :D

http://share4rt.blogspot.com/

Cik Nur said...

tahniah buat mereka semua..!

~Cik Sweety~ said...

woww..tahniahh kepada pemenang..

Remy hazza said...

kelebihan freind dlm fb byk memainkan peranan......boleh promote ajak kenkawan like..... apa apa pun...tahniah dari remy utk semua yg berjaya......

lepas nie mesti semua bangga sebab dah tahap retis popularity tu......

Izzati Suhaide said...

tahniah kat semua pemenang..:D

kinara kinatara said...

wah..tahniah pemenang2..

SUFIANA1992 said...

salam...alhamdullilah..lega...dapat no 2 menang jugak akhirnya...

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

tahniah semua

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

tahniah semua

Si Matatajam said...

Tahniah pada yg dapat likes banyak tu yek....

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...tahniah2 pada peserta yg berjaya yer...;)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tahniah semua....
waaaa.. MR HH..... advance..

Everything's Everythings said...

Tahniah utk pemenang.. suka juga Header Ragnarok Online tu ^^

ramai juga yg join smpai 120 header tu..

HanaNabihah said...

Hoho. Seronok la pemenang pertama dapat tropi weh. Tahniah top 5 winners! =D

boni kacak said...

tahniah kepada mereka semua :)

Azza Afdzal said...

tahniah kepada pemenang

Syakir Rahman said...

ahahahah~ aku hampir terlupa pasal bende ni... nw congrats pd yg menang...

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, tahniah semua.. cantik2.. hihi

shidaR said...

tahniah semua hehee..tak terkejar shida hehee :)

shidaR said...

entah shida no.bape xtau lah hehee :)

Silent Thinker said...

tahniah uols semua...

Nor Zilla Sensei said...

tahniah kpd yg menang.yg simple pun menang jugak tu..tahniah utk pemenang :-)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza tag hh....
http://santaileeza.blogspot.com/2012/10/impian-mampu-abg-stalker.html

Mr & Mrs Sallehudin said...

congrats kpd pemenang.. hadiah pe yg diorang dpt ye..?

inche hlovate said...

tahniah2..kalo takde yg tuntut meh sya tolong tuntutkan hihi

Kesuma Angsana said...

tahniah pada pemenang2 nyer ye

Dear KHY said...

wow . tahniah yer kpd yg menang =)

ayut said...

tahniah kpda pemenang yer...nnt pasni header ayut plak popular :p

Nurfara Hani said...

congratz semua... header saya tak cnti nak join.. hehe:)

kinara kinatara said...

lepas nyh wat lagi..koi nak join nyh..semangat nyh:)

Nurfara Hani said...

suka tengok header dasukidarwis tu. simple but nice.