Tuesday, October 16, 2012

BEFFURED EARNING MUNCUL LAGI + CACIAN DARI SESEORANG


ASSALAMUALAIKUM..
Setelah 4 hari off blog berjalan-jalan di Kelantan arini macam biasa lah muncul semula dgn perasaan yang "gembira" dan "marah" hahaha...Gembira oleh sebab be dari EN NUFFNANG muncul lagi dalam blog hazwan hairy ni yang xberapa best, lemau ,baget good then macam-macam lagi lah kata xpuas ati dari seorang insan pengecut yang enggan bersetuju dengan entry before this entry ni "u follow i, i follow u back ".. Yang pasti ada aku kesah kau nak cakap apa? janji aku dapat BE kau ada? HAHA...tu lah sebab kenapa marah , ok abaikan yang tu di teruskan dengan be dari EN NUFFNANG yang sangat mulia ni..

Terima kasih sebab nuffnang masih lagi mempercayai blog yang masam ni. Maaf lah nuffnang sebab sekarang ni susah sikit nak online blog kalau ada masa ja online tapi jangan stop bagi be tau..haha...kali ni
DIGI TABLE FRIENDLY PLAN..haaaaa korang kalau view blog yang masam ni if nampak iklan tu sudikan lah tengok ea apa da dalam tuh.. ^^

Lagi satu BE yang lama pun still on going lagi dah hampir sebulan lebih dah tq sangat-sangat kat nuffnang sudi bagi lama be yang tu...hikhik.. Terima kasih juga dekat korang yang sudi klik iklan yang mana ada dalam ni semoga Allah merahmati kalian semua....

p/s: Pasal komen xpuas ati tu biarlah aku sorang ja yang tau ea ikutkan aku nak ja tayang 3 komen yang kalau korang baca mesti down tapi bagi aku itu adalah kekuatan tuk aku terus up..hahah...tq sebab bagi komen ntahh apa-apa tuh ea..cuma aku nak cakap 2 ja..

if kau lelaki kau memang pengecut, bukan anak jantan xgentle lagsung bro! puihhhhh
if kau perempuan jadi lah perempuan yang berbudi bahasa cara kau tu xsesuai jadi isteri orang 1 hari nanti..


33 comments:

Mieya Atiera said...

Tahniah dapat BE !

inche hlovate said...

Okay jeles bab BE!!

*Patut la sya cari komen tu tak jumpe..hang buang ke apa..sibuk je nk tahu kan..hihi

♥♥szumika sakni♥♥ said...

tahniah HH....npe xtunjuk nk jgk bca sjauh mna sentapnya dia huhu...besa la...dlm dunia mang akan ada org cm ni...kebenaran di caci maki...kepalsuan di banggakan huhu

Cik Cammy Lia said...

ce bagi contoh komen tu hihi..nak gak bace ahaks.

Anisa Anuar said...

komen tak puas hati??
sabar je la...nnt lama2 ok kn...

cool je.. =)

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...tampilkanlah diri jangan jadi pengecutkan komen gunakan nama diri sendiri kan lebih baik...:)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

serius best dpt BE. bila turn leeza erk.

Kakcik Nur said...

Blog kakcik dah lamaaaaaa sangat takde BE. :(

Nor Zilla Sensei said...

tahniah HH.. eee siapakah itu? rase nak tahu je.
berblog sekadar suka2 jela..jangan la emo sangat ea korang ye.

Mayang ABDUL RAZAK said...

itulah akak ni singgit memanjang .. tak tau teknik kot..

nur anis said...

syok tu dapat BE..:)

Ikhwan Suhaimi said...

mesti die komen by name : anonymous kan3.... Xpaham kan orang2 macam ni.

miz ruha said...

biarlah apa orang nak cakap, asal kau bahagia..

1st time komen kat sini sebab baru follow.. ^_^

Fiza Suhaimi said...

tahniah ery ^^

biar je orang macam tu. jangan pedulikan. jadikan sebagai satu pembakar semangat k :)

sheila said...

tahniah...eh2 g kelantan ker?? asal kita xjumpe kt sana hahahahaha

Mira Adzlia said...

huhu...sabor jela..1 je nk bg kt org yg komen tu...puiihhh...haha (sguh xberadab sopan sy nih..hihi)

CikNana said...

tahniah dapat BE..biar la org x puas hati tu..biasa la manusia nie,x ble tgk org senang bah kan..

Si Matatajam said...

Wah! BE lg..Tahniah hery...

Pena Islam said...

ANDA DIPELAWA UNTUK JOIN CONTEST NI
INGINKAN WANG TUNAI RM100,RM50 DAN CENDERATAMATA DARI BISMI DESIGN ARTZWORK ??JOM JOIN CONTEST MENARIK NIH SEKARANG .PELUANG MASIH TERBUKA !
http://penaislam2u.blogspot.com/2012/10/contest-dhuha-ada-kelebihannya.html

Kesuma Angsana said...

tahniah dik & mmeg manusia ni ada macm2 jenis kan ! so pedulikan aja bak kata KA Kau Ada !

Noor said...

tahniah..bla agknya nk dpt BE..emm..xpnah lagsung..huhuh..

hazanis said...

untung la..huhu

Eyda Syahida said...

eyda pernah gak dapat dulu . kat chatbox , kat komen . memang down gile2 . tapi just set in mind , haters ni jeles kat kite sebab dye nak sangat jadi cam kite tapi takleh . tu je . walaupun kite rasa kite tak hebat sangat , tapi mungkin kelebihan kita yang sikit tu buat dye benci kite ? manusia , mane penah suke kalau orang lebih dari dye :)


keep it up bro ! :)

Remy hazza said...

tahniah.... syukur..... melihat rezeki kenkawan.....

HanaNabihah said...

Siapakah yg berani caci hery? Mai sini nak luku pala dia. Eh. Mmg dia sentap kucin betul meh. Haha. Tahniah! Entry anda berjaya! =D

Dkna Abza said...

nuff tak sayang dkna...nuff tak bagi BE pon :(

ayut said...

eh3x...td jumpe iklan BE la..hihihi.kumpul bebanyak ea :)

Si Matatajam said...

Minat la plak tgk button badge Nuff tu..mana bleh dapat ya?

Mrs Velentine said...

tahniah dpt Be

MRS Rongoks said...

ewah ! pegi kelantan dia. huhuhu

Nurfara Hani said...

untunglah die.. congratz!!

kinara kinatara said...

ramai blogger banyak follower xp xdek readers...:)

QasehnyaRania said...

bila la blog ciksu ak dapat BE.. ;D