Tuesday, October 9, 2012

FILEM BAIT


ASSALAMUALAIKUM..
Kali ni filem yang di tonton adalah " BAIT " . Mesti korang dah tengok kan lagipun filem ni dah lama ditayangan di pawagam. Bagi korang yang suka tengok filem yang cam berdarah-darah ni boleh lah tengok cerita "bait' ni.. Ala cerita dia ni lebih kurang cam filem piranha juga lah tapi bukan ikan pirana tau kali ni ikan jerung..Haaa best weh cerita ni kalau yang tak tengok lagi tu boleh pergi layan filem ni ok..

SINOPSIS
Fanomena Tsunami menyebabkan malapetaka yang dasyat menimpa beberapa tempat percutian terkenal. Kebanyakkan bangunan runtuh dan ditenggelamkan air laut. Apa yang pasti tsunami menyebabkan kewujudan lautan kubur yang sangat luas . Apa yang ditakutkan  adalah jerung harimau yang sentiasa dahagakan darah dan daging segar.. Adakah mereka terselamat dari bencana dan jerung?



27 comments:

Zul De Alexis said...

adess..gua x pi layan lagi filem nie..mohon ang belanja..nmpk cm best..haha

Cik Nur said...

errrkk..takutlah nak tgk..
3D lak tu..
uuu...

Mimi Nur Farahin Hassan said...

Okay fine ! memang minat gila movie jenis macam ni. InsyaAllah ada masa pasti tengok. =)

AHMAD AFIQ said...

mcm citer shark. cume xada tsunami

kinara kinatara said...

patut tengok nyh:)

.: iEyLa :. said...

cite yg best...
xrugi masuk wayang..hehe..
cemas tgk cite nih..hehe

Sue-Rya Qistina said...

x tgk pun lagi dik. huhuhu.
tapi akak minat giler ngan filem/drama yg cmni.
thrill skit :D

Anisa Anuar said...

w/pun org kata ok...tetap tak nak tengok...sebab...sebab...
*penakot*

boni kacak said...

geram plak aku...ramai yang cakap cerita ni best.tapi aku tak sempat lagi nak terjah pawagam..hehehehe

ayut said...

xmau tgkkkkk!mesti ad byk kejutan kan...xmau2x...serammm..huhuhu :p

Cik Cammy Lia said...

tapi adik saya ckp xbest cete ni.

Mieya Atiera said...

Serius, cerita nie seram. lagi2 part ikan jerung makan orang tu.

^^eKaTiKaH^^ said...

kite tak tengok lagi.. tpi tengok trailer dye best.. (Y)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hmmmm... BAIT...
leeza dh tgk dh ... hehehe

yayahnasake said...

MINTA TOLONG SHARE DAN SEBAR2KAN


http://yayahnasake.blogspot.com/2012/10/manusia-kejam-apa-salah-mereka.html

inche hlovate said...

hari tu konon p wayang nak gak tengok cerita ni tapi mcm ngeri la pulak..sudahnye hanti kapcai menjadi pilihan haha

Si Matatajam said...

Kak M ni Dari dulu tak suka crita Ada jaws2 ni...seram tgk darah..

Remy hazza said...

remy pi tgk crita nie aritu... not bad..... masih saspen pada remy.....
cuma CGI dia cam tak kemas sikit... nampak sangat dibuat2....

shidaR said...

perghhh sinopsis kencang jer kan heheee..nk tgk lah!

Nick Nashram said...

aku tak tengok lagi movie ni..shark night tu tengok la..malas nak p wayang.tggu download je la..hahah

Syazana Zainn said...

dah berjaya download.HAHA

tp lom tgk lg -,-

Kesuma Angsana said...

x tgk lagi ler! huhuhu

Mrs Velentine said...

alamak menakutkan ni..

HanaNabihah said...

Hoho. Kite dah tgk dah cite ni. Boleh la tahan. cerita genre mcm ni jaws, pirana, anaconda mmg suspen woo!

MRS Rongoks said...

nak tengok tp takut T_T

Pecinta pink^^ said...

mcm best ..mcm mnearik..kna tengok ni..

Nurfara Hani said...

dah lame tak tengok wayang,,,