Wednesday, October 10, 2012

PRINTING & ADVERTAISING PROMOTION PRODUCT


ASSALAMUALAIKUM..
Hari ni nak promosi jap product-product printing kat korang yang mana berminat untuk dapatkan khidmat dari company ni ea..Dekat sini saya senaraikan flyer untuk korang lihat product yang sedang dalam promosi.. Dijamin design yang sangat menarik serta perkhidmatan yang sangat memuaskan dari kami...Harga boleh dirunding ea...If korang berminat nak tempah segala benda berasaskan printing & advitising boleh call di no yang tertera untuk pertanyaan..

boleh klik page ni juga : BOX-Creative


Kalau boleh korang sebarkan maklumat ni kepada kawan-kawan korang yang berminat dan memerlukan khidmat ni semua terutama kad kahwin,hehe...kerjasama dari anda amat saya hargai.



19 comments:

Anisa Anuar said...

wahhhh....mari2 spe nak....good advertising...

Sue-Rya Qistina said...

menarik ni.
mmg nak order biz card ngan bunting. best2!

Lelaki Ini said...

wow!
best2!

aecha kim said...

berminat nk wat flyers tu... huhu.. bisnes card tu RM18 utk bape keping..? boleh design sendiri x..?

Kesuma Angsana said...

ok no prob dik!

ayut said...

terutama kad kawen ea...huhuhu.mentang2x skrg mmg hot usia kawen.hihi :p

Remy hazza said...

insyaAllah hairy..... akan remy usahakan sesuatu nanti.....
tunggu......

Cik Nur said...

bgus promosi mcm ni..mana tahu, esok lusa bminat, dah tahu nak cari siapa kan..

Mayang ABDUL RAZAK said...

hi salam kenal, dari bloglist KA, done follow, hit me back ya..

Si Matatajam said...

Berminat..tapi mafi fulus ha ha..

kinara kinatara said...

insyaallah:)

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy....wah !!! boleh2 kalau ada sesiapa yg nak buat mama akan bagitahu...:)

bai baizura said...

take ur no. first. haha. yess blh gayut dh dpt no/ bhahaha :P

shidaR said...

hery shida ade bg no.shida kan msa bg almat ritu..nnt msg eh nk sembg2 nak oder smthing dr hery..shida kdg2 xsempat nk buka FB huhuhu^^

Mrs Velentine said...

wah menarik ni tp den jauh..hehe

HanaNabihah said...

Yeah! dah tau dah nak tempah kad kawin kat sape. Hihi~

MRS Rongoks said...

saya berminat tp saya takde fesbuk dah T_T

serius nie.twitter je hadooo :)

norazis said...

ye memang menarik..

rAIHan said...

wahh ade bisnes sndiri..hebat lah bro.. good luck yep.