Monday, October 22, 2012

TIPS BERHADAPAN QUEEN CONTROL



TIPS BERHADAPAN QUEEN CONTROL ...

Ini adalah entry last mengenai queen control tips dimana sesuai di praktik oleh jejaka-jejaka diluar sana xkira lah anda sebgai suami,kekasih or tunangan sesiapa yang ada pasangan yang queen control ni... Ini adalah tips dimana korang perlu buat bila berhadapan dengan si queen control...

- Jadilah lelaki yang bertanggungjawab , tegas dan mempunyai sifat keperibadian yang baik.
- Jika si "dia" queen control" bukan kerana anda dan anda harus bersedia mengambil risiko dengan memberi nasihat dan ubah sikapnya.
- Jika anda pernah tersilap langkah yakinkan si dia bahawa anda sudah berubah ke jalan yang lebih baik.
- Ingatkan si dia semula tentang ketetapan syrak bahawa lelaki adalh ketua keluarga ( bagi yang dah berkahwin ea)

Hope dapat bantu korang selesaikan masalah bila berhadapan dengan situasi macam ni...Untuk korang yang belum tengok lagi entry sebelum ni mengenai Queen control booleh tengok entry dibawah...

Klik bawah ni untuk entry sebelum
SIAPA QUEEN CONTROL
LELAKI PENYEBAB QUEEN CONTROL?



25 comments:

Anisa Anuar said...

berdasarkan pengalaman kah?

nis said...

Jom Join ^_^

http://nornishanisrina.blogspot.com/2012/10/segmen-colour-monster-by-nisha.html

berharap sangat kamu Join ^_^ Senang je .. Cume kene colour gambar monster ^^

Nor Zilla Sensei said...

ni da kaji bnyak2 kes ke? hehehe. harap guys bole amik tips ni sbg panduan.hehe

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy....memang info yang baik buat semua ...:)

Azza Afdzal said...

sambungan lelaki king control pulak tau...kihkihkih

Sue-Rya Qistina said...

dlm certain2 perkara je bole dicontrol contohnya dlm kewangan. isteri lah yg selalunya memainkan peranan dlm pengurusan kewangan keluarga. hehehehe. kalau semuanya nak dicontrol, abislah..

nis said...

Jom Join ^_^

http://nornishanisrina.blogspot.com/2012/10/segmen-colour-monster-by-nisha.html

berharap sangat kamu Join ^_^ Senang je .. Cume kene colour gambar monster ^^

Mrs Velentine said...

terbaiklah

Kesuma Angsana said...

amboi baguih betul tips ni yek

CikNana said...

KALAU ORG TU X FHM2 JUGAK MACAM MANA?

Mrs Velentine said...

iron tue akak tak on..sebab bahaya..

Remy hazza said...

segarang2 harimau ...bila malam dia manja jugak hairy..... tak caya tengok nanti.....he3

Cik Nur said...

setuju2..dan sebenarnya byk lagi cara2kan..

ayut said...

besar peranan seorg lelaki...dh ready lom ni hairy?kehkehkeh :p

HanaNabihah said...

Mcm susah je nk yakinkan perempuan. Sbb perempuan ni. Skali dah terkena dia akan berhati-hati sgt. Huhu

rafflesia said...

tips yg baik! :)

kinara kinatara said...

huhu..x habis2 queen control..hahaha:)

xp bagus..perkongsian...:)

:)

MIRRA NADHIRA MUSTAFFA said...

best ke ek jadik queen control ni ? kenapa 'QUEEN' bukan 'PRINCESS' ? -'-

#terfikir pulak tiba-tiba.. :)

boni kacak said...

harap2 kita dijauhkan daripada queen control ni..amin..

Jiwa Lara said...

kemain lagi yg bang long tips yg d bg tu... bsar tu tggungjawab sorang lelaki..

Jue Jaynee said...

alamak..jue..qC ke?

hihiikkk xtau.

follow sini dear

Nurfara Hani said...

TIPS BERHADAPAN KING CONTROL PULAK?

MRS Rongoks said...

tips yg bagus . huhuhu

shidaR said...

hahaa^^ nice :)

rAIHan said...

bgusnya mcm tuh..huhu~