Thursday, October 4, 2012

TEMPAHAN NAME CARD


ASSALAMUALAIKUM..
Entry arini just nak info kat uols yang berminat nak buat NAME CARD macam aku punya ni..Alaaa name card ni bukan tuk orang yang berbisnes ja tau kalau pelajar pun boleh buat kekonon cam dedulu masa zaman purba ada buat juga kan card-card yang nak bg kat kawan-kawan ada x korang cmtu dulu? Tapi ni moden lah guna kertas yang elok.. Design card aku sebiji cam design dalam blog aku..mengikut tema katanya...

So kalau korang berminat nak buat Name card, baju, kad kahwin, banner kahwin, flyer, novel,buku, button badge, dan segala benda mengenai printing or iklan boleh lah PM saya ok.. 

page : BOX CREATIVE
my personal fb : Mohd Zulhairy
email : email@hazwanhairy.com
hp     : 017-4223101

Website : http://ihcube.com

Di bawah ni salah 1 contoh card yang sempat diupload...


If korang nak design macam mana sekali pun just cakap.. Tentang price boleh dirunding..
Support me ok tq so much..

34 comments:

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...cantik2 kad nama HH tu..:)

MRS Rongoks said...

perghhhh ! meletop ! hahahaha

Eca Dwinky Asha said...

brapa sekotak?

Mira Adzlia said...

wah..kelasss gitu

Mira Adzlia said...

wah..kelasss gitu

shidaR said...

hery, shida design dlu baru deal k :)

Nor Zilla Sensei said...

wah..ade namecard utk blogger jugak ea..
macam nric la plak.huhu

sy pun da ade business card :-)

Ikhwan Suhaimi said...

Wow new step ! good luck :)

*kalau nak buat T-shirt, insyaallah akan ke sini :)

Anisa Anuar said...

xkn xde disksun kot

Kesuma Angsana said...

ok, kalau apa2 KA roger2 yek

kinara kinatara said...

wow..cantik2..:)

Mrs Velentine said...

wah bisnes ni..seoga bisnes maju ..amin

Cik Nur said...

kalau mcm poskad minimum barapa boleh tempah..?

Wana Owen said...

cute nye name card dia.=)

Remy hazza said...

tahniah hairy.... semoga menjadi usahawan yg berjaya.......

Ahmad Zarif said...

wa.. bisnes2. hehe..

Jiwa Lara said...

wah! dah melangkah setapak bang long...

bai baizura said...

ohow lps ni blh lah dpt name card hh pulak :P

Leeza dayasari [santai leeza] said...

uwaaaa meriahnya. hambuih.. mantap sih.

Si Matatajam said...

Wargh Dasat dia siap Ada real name card gitu..hi hi kak M ni setakat name card timeline dah la hi hi...

cikmisi leen said...

wahh ! bisnezz ea !~ pass k cni lah nmecard tuh.. he3~ okes ! ad wktu, prkhdmatan anda akn cikmisi prlu kan.. =)

Maisarah Azmi said...

wah!meletop gitu..

BeLLa said...

perghhh!! hebat

paridah said...

assalam...cantiknya name card dia

boni kacak said...

mohon paparkan nombir tepon tu. sebab nak gayut dengan abam wan.. please...hahahahahahaha

ayut said...

kad kawen?banner kawen?menarikk!nnt bkak FB la..hihi.

cinda said...

TANKIU ADIK FOLOW AKHAK...WAH FULLTIME BLOGGER...MASHUKKK.DAH FOLOW BACK

Pecinta pink^^ said...

smart tuh :P bak satu..hakhak

Dkna Abza said...

t Name card, baju, kad kahwin, banner kahwin, flyer, novel,buku, button badge, dan segala benda mengenai printing or iklan boleh lah PM saya ok..

toingg toingg toinnnggg hahaa dkna dah terpikir sesuatu..bukan 1 tapi lebih dari 1.. hikhikk.. hhery bg link page tu kat PM fb dkna..semalam tenet slow tak dapat nak like.. :)

Sue-Rya Qistina said...

mmg nak tempah pun. tapi nk kena tny tuan besar dulu designnya cemane. hehehehe

HanaNabihah said...

"This is my card"..hehe. Gitu. Yeah! Nnt kawin bole la print kat hery. Harga kwn2. kihkih~

~LoVE PiNk~ said...

perhhh meletop HH skrg..jadi bs man lak..wish u all de best..if i need it,i roger oke..

shidaR said...

nice hery card tu..nk 1 eh..heheee!

Nurfara Hani said...

smart card tu..