Saturday, October 20, 2012

LIVE STREAMING KELANTAN VS ATM





Final Piala Malaysia di antara Kelantan vs ATM akan berlangsung di Stadium Shah Alam jam 8.45 nanti.  Kepada korang yang nak tengok secara online tu nanti boleh klik sini ------->  LIVE STREAMING


Barisan pemain Kelantan 

Khairul Fahmi ( PG )  , Shakir Saari, Badri Radzi (K) , Norfarhan Mohamad , Daudsu Jamaluddin , Subramaniam, Obinna Nwanneri , Afiq Azmi , Norsharul Idlan , Zairul Fitrie dan Indra Putra



Barisan pemain ATM
Farizal Harun ( PG ) , Hairuddin Omar ( K ) , Irwan Fadzly, Rezal Zambry , Bruno Marteloto, Azmi Muslim, Aidil Zafuan, Zaquan Adha, Marlon Alex James, Fitri Omar dan Christie Javaselan.

Pasukan mana akan menjulang piala untuk tahun ni? Adakah tuah Hai O akan berulang kembali atau kejayaan berganda Kelantan seterusnya..Kita sama-sama tunggu sepak mula pada jam 845 malam ini.


pasukan anda?

Bagi aku lah ATM..

 

12 comments:

Jiwa Lara said...

gomo klate gomo.. :)

cikmisi leen said...

ahaha ! gomo kelate gomo .. ! kalo kelate mnang, hery blnja taw ! ahaha :p

nik ros said...

sokong kelate.sebab anak kelate kan..hehe
apa pun gd luck tuk dua2 pasuka ni

Si Matatajam said...

Kak M tak sokong mana2 pun ha ha..tak minat bola la dik..

NUR ASMA BINTI MUHAMAD SAH said...

GO!!ATM!!

MRS Rongoks said...

tak minat bola tp msti la sokong kelate. hikhik

Nurfara Hani said...

tak sokong mne2 pon. Gud luck ye atm n klate..

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...mama pun tak sokong mana2 hanya nak tengok siapa yg berjaya menjadi juara Piala Malaysia malam ni...:)

FaLya said...

gomo kelate gomo!!

Remy hazza said...

best ...astro buat HD live kat astro mustika chanel 134 tu..... terasa cam dok kat stadium sekali....

HanaNabihah said...

Hery. ATM kita kecundang bermaruah. Dont be sad =D

p/s : Owh kemain lagi budak2 perempuan satu blok menjerit tgk bola smpai tingkat 5 bilik Hana pun dgr. Kadang2 rasa annoying gile. Lelaki tgk pun steady je.

Mrs Velentine said...

ATM.....