Tuesday, October 9, 2012

DAFTAR SAYS.COM


ASSALAMUALAIKUM
Okeh terkejut x tiba-tiba wat tutorial pasal ni? haaaa....korang yang mana belum join lagi says.com ni boleh lah join secepat mungkin if korang nak buat duit or tambah duit dalam poket masing-masing..Di sini aku nak ajar korang yang mana xtau lagi cara-cara nak daftar says.com ni dan cara nak sahre iklan korang...

Cara daftar says.com
1. Mula- mula korang kena daftar dulu dekat website ni -----> http://says.com/my
2. Pastu korang akan nampak sign up now yang kaler hijau macam kat bawah ni..tekan-tekan!


3. Lepas tu korang masukkan lah maklumat yang diperlukan. Yang username tu boleh lah korang masukkan nama glamer korang tuh.. Dah siap semua tekan create my account yang kat dalam kotak kuning tu..

Siap sudah korang daftar.. Mayb korang kena verify dulu acc ni nak bagi aktif , so korang buka lah email korang aktifkan acc ni..Then selesai !!...pastu korang leh daftar masuk macam biasa..


Cara nak share iklan korang..
1. korang nampak special yang aku 4 segikan tu? haaa tekan yang tu na..


 2. Pastu kuarlah iklan-iklan korang tuh...Iklan tu kena lah korang share dulu baru leh dapat duit korang...sebelum seterusnya tengok sini dulu sbgai rujukan tengok ----> SINI dan SINI

3. Iklan yang complete dah xleh guna tau korang abaikan just tekan iklan yang tinggal days left saja...tengok kat bawah ni..


4. Contoh iklan kat bawah ni ea...Pastu korang kena tekan dlu broadcast yang dalam kotak hijau tu tuk then keluarlah macam ni ---->  http://bit.ly/TZbEGS
pastu korang boleh buat macam mana aku buat ok...paste saja link kat mana-mana...


Itu saja yang dapat aku bantu korang semua yang mana rasa berminat nak buat tuh..hehe.Kalau nak share iklan suruh orang tekan-tekan tu makesure jangan main kotor k kang xpasal-pasal kena marah..haha .
Boleh tengok SINI
Gudluck...

24 comments:

Dkna Abza said...

dkna dah daftar tapi tak pandai tang kotak hijau.. Fail!!

hairy..ada minah main kotor kat blog dkna..kat chat! siot punya..tinggal link say.com. Geraaaaaaaaaaammmm...

Mrs Velentine said...

sya dh buat cash out...

Anisa Anuar said...

nak gi tgk gk...sbb dh ramai recommend

Azza Afdzal said...

jom pakat2 daftar noh....hihi

Kesuma Angsana said...

tq share ye dik !

Sue-Rya Qistina said...

menarik ni!
akak nak try la nnt.
thanks for sharing dik :)

Nor Zilla Sensei said...

ooo.. HH da daftar ke? hehe. xde iklan la nak masukkn.

boni kacak said...

hai abam..hehehehe

kinara kinatara said...

who say....
who say ur not beuty..
who say ur not beutiful..
who say...?
hehehe:)
nak nyanyi tak ingat lirik...

Syaza Syahira said...

Salam,
nak tye..sorry,,tp says.com ni fungsinye utk ape ye?

Crew Fathi said...

Daftar jangan tak daftar.. hehehe.. Kalau betul2 kena caranya.. Sehari wa pernah dapat rm200 lebih.. Hehe.. itu dulu la.. la nieh.. hurmm.. malas sikit.. hehe

Cik Nur said...

dah daftar dah..mmg earning dia oklah..

CikNana said...

saya baru nak bermula wahai encik hazwan..:)

ayut said...

abg hairy leh ajar tak cane nak suruh org klik2x..hahahaha :p
dah daftar tp kurang rajin share..cane tu?

Si Matatajam said...

Pomot jgn tak pomot dik..hi hi...

Remy hazza said...

nampak cam menarik.... nak harapkan nuff pun rasanya susah nak kasi rm5 hinggit tu.....he3

shidaR said...

wahhh..shida dah pun bjinak2 hehee.. :D

HanaNabihah said...

Err~ kite dah buat. Tapi tak reti nk guna. haha~

MRS Rongoks said...

ika dh daftar tp xpenah guna benda nie.hihihi

Pecinta pink^^ said...

da dahftar since bln 1 hari tu ag..tpi tak aktif..bru ad rm5..haha

ZWAN SABRI said...

Aku dah penah daftar dah dulu.. lepas dapat RM100, trus aku stop.. x laratla nk promote kat orang suruh klik iklan.. huhu

Nurfara Hani said...

dah dfta tapi tak pandai gune sangat..

kinara kinatara said...

x reti koi says2 nyh..:)

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...menarik juga ni...;)