Friday, October 19, 2012

LOKASI TIDAK SESUAI PASANG AES


SERDANG : Pengguna Lebuhraya Lembah Klang (SKVE) mendesak kerajaan mengalihkan kamera Sistem Penguatkuasa Automatik (AES ) daripada laluan Hospital Serdang ke lokasi lain yang lebih sesuai....


Pendapat aku lah kan memang xsesuai sangat-sangat pun letak berhampiran hospital ni sebabnya if ada kereta yang bawa pesakit yang dalam kecemasan mesti dah xpikir AES dah time tuh xkan plak nak bawa 60kmj kan.....


22 comments:

Jiwa Lara said...

dekat hospital pun nak letak.. terdesak sgt ke ? ish3

Anisa Anuar said...

betul2....ada certain tempat xsesuai ada kamera ni...betul...sungguh...especially kat putrajaya ni...

mr.syazwan said...

setuju setuju

armena_liliaceae said...

setuju..sgt x sesuai!

Yana Aina said...

memang ler tak setuju sesangat.. !!

FaFa EhA said...

yaa ! menyusahkn org je , cian kt org2 sakit nnt

Azza Afdzal said...

no komen la pasal yg tu sebab xtau tmpt hihihi

Sue-Rya Qistina said...

haaaaa..setuju2!! kot ade yg nak terberanak, haruslah driving dgn laju skit

ZWAN SABRI said...

Betol tu betol.. sepatutnya pasang tempat yang sesuai laa.. contoh kawasan sekolah ke, universiti ke.. huhu

Cik Cyida said...

betul, kita setuju dgn dorg!

Anak Pak Muin said...

x patut ... x patut...

Sue Echan said...

sama je dgn putrajaya. location tak sesuai.

CikNana said...

dkt hospital bah pula..ptut la..

MRS Rongoks said...

nak letak bnda tu kena la cari tempat yg starategik =.="

ayut said...

mmg xsesuai...xptt2x~Hairy g cabut AES tu cpt :D

Cik Nur said...

itulah pasal..lain kali fikir dulu sebelum letak...

Kesuma Angsana said...

mmg x sesuai tu!

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy....betul tu kenalah letak tempat yg sesuaikan...:)

kinara kinatara said...

huhu..lembab sungguh broad band koi...koi stuju lee pe yang aok cakap nyh:)

Si Matatajam said...

Ishk2 agak2 la skit..tak kan situ pun nak letak..

Remy hazza said...

betul...dlm keadaan kecemasan..... kita memang dah tak sempat nak tgk benda2 nie semua....yg tahu kita nak selamat sampai ke hospital jer....

HanaNabihah said...

Hoho. Mohon pihak berwajib ambil perhatian.

p/s : Nnt lalu kt AES ni nk buat peace. haha =P