Friday, October 5, 2012

FILEM KILLING THEM SOFTLY


ASSALAMUALAIKUM...

Hari ni nak kongsi kat korang satu filem yang wajib di tonton bagi mereka yang gemar filem hollywood tambah-tambah plak brad pitt yang berlakon mesti raai yang nak tengok kan? haaaa...jadi apa tungu lagi kalau ada masa free to pergilah hall yang berdekatan tuk tengok filem ni. Filem bertajuk "Killing them softly" lakonan Brad Pitt, Ray Liotta dan Richard. Filem ni baru ditayangkan pada 20 September 2012 yang menjanjikan filem boom yang penuh dengan jalan penceritaan..

Brad pitt yang memegang watak sebagai Jackie Cogan yang merupakan penguat kuasa profesional. Dia telah menerima arahan untuk menyiasat satu kes rompakan. Jadi apa kesusahan penyiasatan ni?

selamat menonton kalian..


18 comments:

Anisa Anuar said...

mcm ada dalam lirik lagu je...

"...killing me softly..."

ayut said...

nnt nk g tgk calling2x ea..hihi :p

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...macam sedap je jln cite ni...:)

Alynn Nyzaa said...

thanks for the sharing abg hery..mcm best je sbb ada brad pitt...hehe

Wana Owen said...

Dah lame rasa nye brad pitt x keluar dlm m0vie baru.

Cik Nur said...

jaranglah tgk wayang..huhuh

Leeza dayasari [santai leeza] said...

kategori, cerita ni dh lama jugalah erk kuar.
hoooo... leeza tak sempat tgk. bakal tgk nie...
hmmmm

Mrs Velentine said...

aku nak tgk tp anak2 kena bawak lah pulak..hehehe..done sunsilk..

Dkna Abza said...

jom tengok wayang :)

Sue-Rya Qistina said...

hehehehe..dh ade anak2 tecik ni, payah skit nk layan cite2 camni. layan kartun je la nmpk gayanye. kihkih. but, i like killing me softly song. sgt nice! jom karok!

Mira Adzlia said...

kne tgk cite nih sbb ade hazwan hairy..eh..eh..silap plak..sbb ade bradd pitt...fuhhh...hihihi

Remy hazza said...

nampak cam menarik...... kalau sempat nanti boleh ler jugak......

Ikhwan Suhaimi said...

Gile tue.. brad pitt, he need Botox.. hahaha :)

Si Matatajam said...

Yang pernah dengaq sblm ni, killing me softly...la ni, killing them softly plak na...

Si Matatajam said...

Ada lagi ka, top komentar kat blog retis ni...

Maisarah Azmi said...

cam best

HanaNabihah said...

Dlm filem ni nmpak sgt BP dah makin tua. huhu.

shidaR said...

nk tgk......hehee :)