Tuesday, October 2, 2012

MUARA HATI VERSI HADEK2 & KAKAK2


ASSALAMUALAIKUM..
HAHAHAHA...soryyyy tajuk melampau sikit laa bukan apa tajuk memainkan peranan penting okeh..Maklumlah sendiri paham lah ea kalau meletop2 dah xpe..haha..Semalam oleh sebab xtau nak buat pe buka youtube nak cari lagu muara hati maklumlah lagu ni sekarang kan popular boom bang sana sini dengar orang melalak kan penangan dari cerita Adam & Hawa plak lagi lah meriah lagu ni..

Buka-buka youtube "eh dah ada cover lagu muara hati ni la nak tengok lah dorang menyumbangkan lagu ni hahaha" terus ja klik view tengok-tengok dah start ok sgt meremang bulu roma tak tahu kenapa..hahaha..xpelah xmau cakap panjang berjela lagi kang dosa bertambah-tambah pulak kan..meh layan video cover muara hati cover by mereka-mereka yang sporting dan sangat konfiden ni..cayalah korang sangat berani mengupload video..Satu tepukan gemuruh buat kalian atas keberanian korang... sedap juga dorang bawa sukaaaa...layannnnnnn!!



dan satu lagi...



p/s: tidak mengaibkan sapa-sapa ok just for fun...then tuk glemerkan dorang if korang say ak aib sebab wat entry ni korang perlu pikir plak kenapa dorang upload?sekian..

18 comments:

Yana Aina said...

kdng2 ada jgk buat video syok sdr .. tp smpn baik2..heheh

Kesuma Angsana said...

confident je!.. tq atas support ye sgt2 KA hargai saat2 mcm ni

Sue-Rya Qistina said...

hihihi..lawak sungguh mereka ni. comel je! :D

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...dah jadi semakin top la lagu pun dah top yg nyanyi pun akan top juga la tu...hehehehhee...:)

ayut said...

kenape dyorg upload ek?:P
hahahaha.ada2 jer..

Cik Nur said...

adeh..vedio yg bawah tu..mmg lawak gilaa..!

tapi yg tas tu, mamat berjanggut tu sedaplah suara dia.. :)

Mrs Velentine said...

menghiburkan dowh

Si Matatajam said...

Ha ha lawak2 la..banyak betoi yg buat parody lagu ni...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

meletop lorh mcm ni. haaaaaaaa

KorN said...

aku nak siti n afiz gak

boni kacak said...

adeh..video yang pertama tu budak2 sekolah aku.. satu taman dengan aku dulu.

shidaR said...

hehee..dah biasa dgn vdeo mcm ni herry byk kat utube..cuma tbhgi kpda dua kategori..talent dgn xde talent tu jer hehee :)

bai baizura said...

mcm kesian pulak kalau tengok lelama. kihkih

Remy hazza said...

nak gelak pun ada, sedih pun ada.....
apa apa pun depa saja2 nak enjoy jer tu.....he3

Pecinta pink^^ said...

adeh..mcm2 ada..hehe..yg pnting lyan :P

~LoVE PiNk~ said...

err...yg 1st tu blh la than..yg 2nd tu lak merebut nak nyanyi ngan penyanyi asal...err ape2 pon larriiiiii dulu...

Nurfara Hani said...

atotototo.... comey!!!

kinara kinatara said...

kok gitu...retis2:)