Wednesday, October 10, 2012

CONTEST : BERAPAKAH JUMLAH NYA?


ASSALAMUALAIKUM...
Nak ajak korang join contest yang sangat simple ni weh marilah meriahkan contest ni xperlu nak buat entry berjela-jela pun just buat entry teka berapa jumlah duit yang terdapat dalam gambar tu..Senang kan? haaaa apa tunggu lagi marilah kita ramai-ramai join contest ni ..

boleh KLIK SINI KALAU NAK JOIN


JUMLAH : RM37.00



23 comments:

Anisa Anuar said...

ye ke rm37?? *angkat kening*

inche hlovate said...

ala hari ni last

Yana Aina said...

hentam jerk labu .. heheh

shaiful zaidi said...

banyaknya syiling..

Kakcik Nur said...

Kakcik rasa lebih dari RM37 tu... :)

Nor Zilla Sensei said...

cikit sangat la teka tu HH. mesti lagi banyak duit syiling tu..hehe

Cik Nur said...

semoga berjaya HH...

Si Matatajam said...

Gud luck Hery

Leeza dayasari [santai leeza] said...

byk juga tu awk... haaaaaaa

ayut said...

dah nak tmat la...cepat joinnnn!!hahaha

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy....wah ada contest yer...:)

bai baizura said...

gudluck :)

CikNana said...

macam mau join aje juga.hehe.gudluck lah

Sue-Rya Qistina said...

X dan nk wat n3. Huhuhu. Akk teka RM45 :)

.: iEyLa :. said...

gudluck awak.. :)

Remy hazza said...

semoga meneka dgn tepat hairy......
remy pun tak reti nak teka berapa.....he3

Eca Dwinky Asha said...

xtepat tu.hehehe

Jiwa Lara said...

thnx bang long..muah3
hahaha

shidaR said...

GUdluck hery hehee..betul ke 37 tu hehee..cam lebih jer ^_^

Mrs Velentine said...

good luck..

HanaNabihah said...

Best of luck Hery! =D

Nurfara Hani said...

kalaw hery menang boley blanje..

kinara kinatara said...

nanti menang hadiah share taw..jangan lupe..wahaha:)

ku teka..rm 38.30:)