Tuesday, October 30, 2012

10 AROMA PERANGSANG HUBUNGAN


Aroma Perangsang Hubungan
!! Tajuk !! oh tidak mengapa lah abaikan tajuk itu.. Untuk yang masih bawah umur if korang baca entry ni just santai-santai ja ok...Di sini nak kongsi kat korang yang belum tahu lagi  tentang beberapa jenis haruman yang boleh merangsang a.k.a menarik perhatian si "dia" untuk mendekati anda jadi apa tunggu lagi segera ke pusat membeli belah cari lah haruman yang bau seperti yang disenaraikan dibawah..

1. Tuberose
2. Amber
3. Sandalwood
4. Vervain
5. Vanila
6. Dragon's Bloods
7. Vetiver
8. Lavender
9. Musk
10. Citrus

Okeh segala haruman ni boleh diletakkan di dalam kereta dan juga dalam bilik..heee
sekian!

26 comments:

Wana Owen said...

mcm mana la bau dragon's blood ye?dengar nama pun mcm dah scary.hehe

kinara kinatara said...

huh..lame x jelajah sini:)

huhu..alamak kina bawah umur 2013 baru 20 tahun..acam ne?hahaha:)

MRS Rongoks said...

lavender !

Mrs Velentine said...

tinggal lagi 1 haruman semulajadi...hehehe..larik..

Kesuma Angsana said...

suka2 tq share!

Sue-Rya Qistina said...

akak suka bau musk dan citrus. sedap!!! hahaha

Jiwa Lara said...

haha..1 pun xde yg terangsang..Hugo baru best..:P

CikNana said...

oo..bah bah..tahu sudah.

kura said...

haa. pakai bau ketiak pun bolehhh. hahaha

Anisa Anuar said...

ahaaa....hahaha...nasib dh tulis amaran utk bdk bwh umur...

*perasan diri ni kecik*

PaPa Blogger said...

Taubat Seorang Penzina : Perempuan Berjumpa Nabi Untuk Bertaubat Lepas Berzina

Maisarah Azmi said...

suka bau vanila..

Lelaki Ini said...

best2!

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...info yang menarik boleh tahu mana yg best baunya selain bau yg biasa spt lavender n vanilla...:)

ayut said...

huhuhu..tu dia...pilih2x..

Eca Dwinky Asha said...

musk tu bau dia tajam..ttp suka lavender & rose smpai bila2...

hnahdy said...

selalu beli cecair wangian ni. letak kat tempat khas. pasang lilin kat bawah cecair tu..fuh, aroma menenangkan jiwa

HanaNabihah said...

Vanilla! Dulu kini & selamanya. hehe~

inche hlovate said...

haha okay Sya nak cari yg no 6 tu..gila ganas dengar

shidaR said...

wow..wow...hehehee :D

rAIHan said...

owh bru tahu.. ^^

Si Matatajam said...

Suka vanila n musk

Si Matatajam said...

Tahniah Hery followers dah genap 2000 tu..

Nurfara Hani said...

suka vanilla n lavender. lembut je bau

Remy hazza said...

jgn katakan wanita...lelaki pun suka bau bauan...... cam makna disebalik nama remy yg sebenar.....
harum haruman......

Kisah Si Dairy said...

sedapnye bau lavender,,
nak komen jugak walau entry lame..hehe