Thursday, October 4, 2012

REVIEW BLOG PART 5


ASSALAMUALAIKUM..
Hari ni nak teruskan lagi " memperkenalkan" blog- blog mereka yang selalu bertandang dengan jari jemari mereka yg sgt ohsem ni kat blog aku yang semakin hari semakin malap ni..haha..Korang semua harapan untuk blog aku ni terus maju, maju dan maju tu pun kalau maju lah xmaju xpelah redho sajo..

Baiklah untuk entry yang sesimple ni nk tempek header mereka yang korang wajib follow ,kalau korang xfollow koranga kan menyesal nanti.. Jangan cakap "alaaa xde orang nak komen-komen lah kat blog aku ni sedihkan"? contoh ayat aku lah tuh..haha..Dorang ni sentiasa drop komen-komen tau kalau korang xcaya try lah kenal ngan dorang..Alaa xrugi lahhhhhhhh

TERJAH!!!
tekan LINK mereka ok...dekat header xreti nak letak link..haha
http://www.dkna.my/

http://gadisbiasebiase.blogspot.com/

http://nazlyizan.blogspot.com/

http://msvelentine.blogspot.com/


http://akuayut.blogspot.com/

berkenalan lah korang semua tau...
kalau nak tambah lagi kenalan boleh tengok part-part kat bawah ni..

PART 1
PART 2
PART 3
PART 4








21 comments:

Dkna Abza said...

alamaaakkkk..besarnya muka dkna .. maluuuu lak rasanya huhuuuu

MRS Rongoks said...

girl semua ? huhu

Mira Adzlia said...

akhirnya.....muncuk jugak muka cumutku itu..hahaha

Mrs Velentine said...

wah..ada blog aku..hehehe...tq hazwan...ayut punya blog pun ada..tp yg 3 tue sya nak terjah..hehe..cubit2 nuffnang

CikMai said...

bestnyee kene review...bile nk review kite lak.hehehe,kidding :P

Mk Syahir said...

femous2 deorang ni :)

Yana Aina said...

boleh menang header paling simple sempoi .. malas ... kikiki Thnx hairy

Pezol Stylez said...

blog aku bile nk review nih?? nti review special ok...wat entry psl blog aku sorang je..xmo campur2..haha..demand kan...bajet fofuler..haha

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy....jomlah kita lawat mereka...:)

^^eKaTiKaH^^ said...

serbu... hekhek :D

shidaR said...

terjah!! jom support hery :)

Remy hazza said...

nanti remy nak pi skodeng lah.....

cikmisi leen said...

bestnya direview !~ alar.. bla lah gliran ambe lak ?? kah3~ nk skodeng dorang dlu lah .. choww :p

Si Matatajam said...

Biasa gak terjah dua tiga org blogger kat atas tu..

ayut said...

eh?!tetibe..hahahaha..terjah la yer.. ;)

Pecinta pink^^ said...

harus terjah :P

❤ Si Budak Vanilla ❤ said...

gua nk dreview jgk. .kah2. .

maszull said...

asssalamualaikum hazwan hairy...mama dtg bawa berita yer jom join mama dah tag HH yer...:)

http://maszull.blogspot.com/2012/10/contest-impian-mampu-abang-stalker.html

HanaNabihah said...

Jom jalan2! =D

shidaR said...

ayut pun adalahh hehee nice :)

kinara kinatara said...

wah tahniah mereka2 yang di riview...:)

mau terjah..mau terjah..:)