Sunday, October 21, 2012

THE EXPATRIATE ( REVIEW )


THE EXPATRIATE
Untuk yang belum lagi nak buat keputusan menonton wayang di hujung minggu ni aku nak sarankan kat korang tengok cerita The Expatriate. Filem ini di arahkan oleh Phillipp Stolzl dan membariskan pelakon-pelakon hebat seperti Aron Eckhart, Liana Liberato dan Olga Kurylenko.
Sinopsis :
Bekas agen CIA lakonan Arron Eckhart melarikan diri bersama anak perempuannya daripada konspirasi palsu yang bbakal menghancurkan kehidupan mereka. Jadi mereka bersembunyi pemburuan lelaki bersenjata. Sebelum itu dia bekerja di Belgium sebagai pakar keselamatan untuk sebuah syarikat antarabangsa. 

Untuk seterusnya apa yang terjadi dengan kehidupan dia boleh lah menonton di pawagam berdekatan dengan anda...



19 comments:

Jiwa Lara said...

cam best jak.. tapi, syg la x mnat cite omputih.. kihkih

Nurfara Hani said...

macam seronok je cite ni:)

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...best ke cite ni HH? mama x ada masa la nak pi pawagam...:)

Remy hazza said...

remy suka action2 cam nie...saspen! nanti nak pi tgk lah......

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Waaa nk p tgk laaa gini.

HanaNabihah said...

waa..mcm best! sy suke action movie! tak ngantuk nengok =P

boni kacak said...

wah..macam menarik je tu...

Cik Nur said...

errmm..jarang tgk movie..huhuh...
tapi nampak mcm best..

Donny Ien said...

dah lama planning nak g tengok wayang, tengok banyak wayang baru bulan ni

Si Matatajam said...

Bestnya kalau tgk crita action camni kat panggung wayang...sound effect tu yg best sgt..

Anisa Anuar said...

rating citer ni??
bwk letupan2 tak?

CikNana said...

lama sudah x muvie2..he

Kesuma Angsana said...

mcm best je ni dik

Mira Adzlia said...

belanja ar tgk..haha

Mrs Velentine said...

layan movie yg download jer nak ke panggung tak kuasa..anak 2 je yg kecoh

MRS Rongoks said...

alaaaaaa..kat sini takde movie nie.hukss

shidaR said...

insyallah shida akan myusur pelan2 tgk hihihi..sbb duit berabis nk beli s3 huhuhu..

kinara kinatara said...

agak2 cite nyh ade lagi tak kat wayang..huhu..:)

mau p tengok..:)

Jeff Lee Movies said...

Filem nie macam 'Taken 2' dengan unsur-unsur Bourne Identity.
Tapi filem nie tak pernah ditayang di Malaysia.
Jeff Lee Movies