Friday, October 19, 2012

PM AUSTRALIA TERJATUH ( VIDEO )



SYNEY : Perdana Menteri Australia , Julia Gillard terjatuh selepas beliau meletakkan kalungan bunga di Memorial Mahatma Gandhi di New Delhi , India kelmarin..

Gillard terjatuh selepas kasut tinggi yang dipakainya terbenam di kawasan berumput semasa beliau berjalan ke arah pemberita dan jurugambar media..



# sumber....
no komen..hahaha

17 comments:

Nurfara Hani said...

kesiannya.. kasut tinggi memudaratkan..
CehH!

Jiwa Lara said...

haha...nsib la bkn jenis pkai high heel..

kinara kinatara said...

huhu..sian dia

eddy syrol said...

kesian... =.='

boni kacak said...

tak sampai hati nak gelak..tapi..ahahha..izinkan aku gelak dalam hati.hehehehe

MrJep said...

Apkah Perasaan Beliau Mase Tue..???Hehehe..Fikir2kanlah..

Fendy said...

indian is smiling..haha..

Cik Nur said...

mesti sakit tu kan..
tapi dia tahan je...
sian...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

kasut tumit mmg bahaya. lagi2 yg halus.

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hahah len kali pakai selipe lg seswai,,

Crew Fathi said...

Woha.. macam2.. Akhz!

Si Matatajam said...

Tu la ada bahayanya bila pakai high heels ni..

MRS Rongoks said...

kesiannye. jatuh cmtu pon mesti sakit.

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...kesian nyer die nak buat mcm mana kejadian dah berlaku...:)

Remy hazza said...

patutnya dia kena alert kat mana nak buat lawatan tu..... kalau dah kawasan camtu...better pakailer flat shoes..... kan satu dunia dah nampak dia jatuh.... tertiba teringat Jac jatuh tersungkur atas pentas hari tu....hu3... sakit

HanaNabihah said...

Hoho. kalau Hana kt tempat dia Hana rasa Hana terus buat2 pengsan. =P

Mrs Velentine said...

x baik gelakkan org tau..hehehe